Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar nerelerdesiniz.alben patikli dildildem yedirenk ismini unuttuğum herkes.nasılsınz.benim 2. aşılamam tuttu şükür.buguun 17. günüm aşılamanın bhcg de 269.2. allahım herkese yaşatsn bu duyguyu.dualarımdasınız hepiniz.sevilay ın ki gibi değildi benim aşılamam.ultrasonsuz oldu ama allahım ol deyince oluveriyo şükür ki.
arkadaşlar benimde 2.asılaamam bugün 13.günüm kantesti yaptırdım 45.45 sonucum dr.um gebesin dedi 2 gün sonra tekrar bakıcak yükselirse sıkıntı yok dedi Allahım cok sükürler olsun![]()
arkadaşlar nerelerdesiniz.alben patikli dildildem yedirenk ismini unuttuğum herkes.nasılsınz.benim 2. aşılamam tuttu şükür.buguun 17. günüm aşılamanın bhcg de 269.2. allahım herkese yaşatsn bu duyguyu.dualarımdasınız hepiniz.sevilay ın ki gibi değildi benim aşılamam.ultrasonsuz oldu ama allahım ol deyince oluveriyo şükür ki.
Merhaba,oncelikle tebrikler Allah hayirlisiyla dunyaya gelmesinide nasip eder insallah evladiniza, benim 9. Gunum bugun ve merak ettigim kacinci gun ogrendiniz siz gebeligi malum saatler gecmek bilmiyor
Kızlarrrrr adınıza çokkkk sevindimmm :) Allahımmkucağınızada almayı nasip etsin inşallahhhhçok sevindim çokk darısı bizim başımıza :)
arkadaşlar benimde 2.asılaamam bugün 13.günüm kantesti yaptırdım 45.45 sonucum dr.um gebesin dedi 2 gün sonra tekrar bakıcak yükselirse sıkıntı yok dedi Allahım cok sükürler olsun![]()
ooov maşallah sıralanmış güzel haberler valla canım seninle sanırım benzer sorunlarımız vardı..benim eşim varikosel ama değerleri çok kötü değil bir hız da biraz sorun vardı.Dün hastaneye gittik 29 nisana sperm testi için randevu verdi.o günkü sonuca göre sanırım aşılama için dosya açtıracak.çünkü sordu kaç yıllık evlisiniz ameliyat oldumu falan diye..gerisayım yapıyorum bakalım 29 nisanı beklicem mecburen
AYYYY Canım aynı zamanlarda 1. aşılamaları olmuştuk ama nasip olmadı kısmet senin 2.aşılamadaymışallahım hiç bi sorun çıkmadan tamamlarsın hamileliğini sevindim valah cnm
aşılama yaptıran herkese rabbım güzel sonuclar nasıp etsın emegını zayi etmesın ınsallah
acaba bendemı gıdıp asılama ıstesem bılemıyorum 5 yıllık evlıyım 1 yıldır korunmuyoruz 3ay evvel bır düşük gecırdım ama bıyolojık düşük hemen düştü yanı yerlesmeden
esımde ve bende bulunan bır problem yok asılama yapın dıyen doktorda olmadı bende dua edıyorum artık dualara sarıldım 3aydır doktora gıtmedım hıc
bayağıdır girmiyordum ama girip de bu müjdeli haberleri alınca sevindim sağlıcakla bebişine kavuşursun inşallah
ayyy ne güzel bi haber hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah canım
Kızlarrrrr adınıza çokkkk sevindimmm :) Allahımmkucağınızada almayı nasip etsin inşallahhhhçok sevindim çokk darısı bizim başımıza :)