selam cnm ben 18 haftalık oldum.2 hafta önce cinsiyeti öğrendik.Allah nasip ederse bir kızım olacak.ne yalan söylim çokda istiyodum kız olmasını.kendimi çok şanslı hissediyorum.isteyen herkese nasip olsun inşallah.
bu arada hamileliğim boyunca sürekli araştırmalar yapıyor biz hamileler için en doğru bilgileri ediniyorum.bunlardan en önemliside ;annelerin hamilelikleri ne kadar huzurlu,mutlu,stresten mümkün olduğunca uzak geçirirse bebekleride bir o kadar huzurlu ve mutlu oluyormuş.bende buna çok dikakt ediyorum.kafama hiçbir şeyi takmamaya çalışıyorum.bu ülkede yaşayıp stresten ve üzüntüden uzak durmak zor olmasına rağmen bunu en aza indirmeye çalışıyorum.gerekirse tvyi kapatın sizi üzecek haberleri izlemeyin.benim sizlere en büyük tavsiyem budur.
diğer bir ikincisi;etrafınızda çok fazla insan size sürekli aman eğilme aman kalkma aman sen yapma etme diyen insanlar olacak.eğer 3 ayı atlattıysanız ve doktorunuz herşeyin yolunda olduğunu söylüyorsa yürüyüşlere başlayın.ve hatta normal doğum düşünüyorsanız hamile pilatesine ve hamile yogasına başlayın ve karnınız ne kadar büyürse büyüsün siz ağırlaşmayacak beliniz sırtınız ağrımayacaktırve üçüncüsü;.sen 2 canlısın diyenlere kulak asmayın.kendinizi aç bırakmayın ama homidinegırklakta yemeyin.sağlıklı sık sık ama az az yemeniz fazla kilo almamanızı sağlayacaktır.5.ayımdayım şimdiye kadar 3 kilo aldım.
ve dördüncü tavsiyem;asla bakımsız gezmeyin.ben saçlarımıda boyatıyorum tırnaklarıma ojede sürüyorum.bunu yapmayan bakımsız demek değildir tabiki ama hamileyim diye kendinizi salmayın.eminim her kadına hamilelik çok yakışıyor ve hamileliğin getirdiği ayrı bir güzellik var.siz o güzelliğe güzellik katın.eşiniz sizi her halinizle beğensin :) benden bu kadar arkadaşlar.hepinizi kocaman kucaklıyor ve öpüyorum..