Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok sevindm birinci asilamada hamile kalip bi kizin olms ne mutlu sana:) Allah saglik sihhat versn ayirmasin ins. Bnm bi tane olsn raziyim diyorm valla:) tek tuplede ayni sans cnm dr um oyle soylemsti Allah bilir:) ins ikinciyide kucagina alirsin
canım inşallah gönlüne göre olsun ama senin bu sözün bana kendi halimi hatırlattı üst üste îki boş gebelikten sonra Allahım bi tane ver başka istemem demiştim :) ve 3 yıldır çocuk diye kıvranıyorum yinede açık kapı bırakmak lazım:)
 
inşallah cuma mutluluk sarhoşu olursun da bunlara gerek kalmaz şekerim. bu arada dr'un kim? memnun musun?

Doktorum Irenbe-Kaan Bozkurt. 3-4 aydır gidiyorum bu kendisiyle ilk aşılama denememiz. Daha önceden bir aşılama tecrübem daha var. Doktorumdan şimdiye kadar ki süreci düşündüğümde memnunum. Sağolsun kendiliğinden açıklama yapmaz hiç bir zaman, yani yumurtam kaç cm, aşılamada eşimin değerleri neydi bilmiyorum mesela, ama yine de güveniyorum doktoruma. Özellikle aşılama çok rahat ve kolay geçti.
 
Bnce ikinciye bile gerek yok vunku yuzde 85 negatf olan bi tedavi. Bosuna para kaybrymeye degmez. Paralarnizi kenara koyun ve tup icn birikm yapalm derim ben esimle konustuk bikac ay tup icn para biriktrcez. Asilama zaman ve para kaybi yuzde 85 saka gb.
Bence bu kadar ümitsiz olma. :KK12: İlk aşılamasında olan pek çok insan var. 4-5 kere tüp deneyip olmayanı da var. Tamamen nasip bu iş. Bir zamanı var ve o zamanı beklemek durumundayız. Ama aşılama vesile olur, ama tüp... Bilemeyizki Mevlana'nın çok güzel bir sözü var: Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür. :KK58:
 
canım inşallah gönlüne göre olsun ama senin bu sözün bana kendi halimi hatırlattı üst üste îki boş gebelikten sonra Allahım bi tane ver başka istemem demiştim :) ve 3 yıldır çocuk diye kıvranıyorum yinede açık kapı bırakmak lazım:)
Ne kadar güzel söylemişsin. Ben de Allah'ım ikiz olsa da razıyım, hiç şikayet etmem diyorum.:KK45: Ama böyle de dememek lazım galiba. 'Hayırlısı' sözlerin en güzeli. :KK52:
 
canım inşallah gönlüne göre olsun ama senin bu sözün bana kendi halimi hatırlattı üst üste îki boş gebelikten sonra Allahım bi tane ver başka istemem demiştim :) ve 3 yıldır çocuk diye kıvranıyorum yinede açık kapı bırakmak lazım:)
O zmn soyle soyliim ikiz ucuz hiiic fark etmez;))) haklisin birde kardes ister insan sonra:) saglikli olsun ya da olsunlarda ya da nasip olsunda raziyim:)
 
kızlar ben bu gün kırmızıları gördüm. değer düşmüş de düşmüş. naapalım, kısmet değilmiş. çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor. hayırlısı böyleymiş. dr dış gebelik olabilir dediği için çok korkmuştum. beterin beteri var.
bu süreçte desteğiniz için hepinizden Allah razı olsun birbirimizi tanımıyoruz ama kimseyle paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz burada, çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Allah hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin. veda konuşması gibi oldu yahuuuu... halbuki sadece son durumumu bildirmek istemiştim.
canım kendi kendini motive etmek o kadar güzel birşey ki bu konuda seni tebrik ediyorum sen güçlüsün ve inş. en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın . burasının faydası bu sanırım hepinize tekrar tek tek teşekkür ederim yoldaşlarım.
 
kızlar ben de hastaneden geldim kese göründü şükür, 2 hafta sonra da kalp atışları. sizden de güzel haberler bekliyorum
canım rabbime sükürler olsun inş. sağsalim kucaccığına da alırsın artık bizler için dua et olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş hepimiz için dua et canım benim
 
canımm :KK43: sıkma canını hayırlısı böyleymiş demekki . ben eczanede çalışıyorum. bugün bi müşterim geldi. 19 senelik evliler ve 4. tüp bebek için başlamışlar. onların psikolojisini düşün allahım en yakın zamanda isteyenlere versin . çok sıkıntı stres iyi olmaz
allahım inşallah o çiftede hayırlı evlatlar nasip eder çok zor ya ama bizler güçlüyüz allahım bizi seviyor kızlar bizimde ona sevgimizi göstermemiz gerekiyor bunlar bizim için sınav o yüzden pes etmek yok
 
Merhaba arkadaşlar bu ay asilama yaptırdım ilk asilamam olduğu için merak ediyorum ne gibi belirti veriyor diye benim 10 gün oldu sadece karin ağrısı ve akintida yoğunluk var ara sıra kasikta batma var ama Goguste ne şişme ne agri birşey yok birde erkendir ama özellikle akşamları mide bulantim var birde ara sıra ates basıyor beni bu soğukta yaniyorum bir süre geçiyor sonra tekrar ediyor nedendir acaba bilgisi olan varmi
inşallah hayırlısı olurn canım inş. allahım sana da hayırlı bir evlat nasip eder. 2 gün sonra kan testi yap varsa çıkacaktır.
 
Sevgili kader arkadaşlarım hepinize iyi günler diliyorum öncelikle işe gitmeden güzel bi haber paylaşmak istedim.aynı tarihte doğum yaptığımız bi arkadaşım vardı onunda ikinci bebeği olmadı yıllardır uğraşıyorlardı biraz önce aradı tüp denemişlerdi acıbademde tek seferde ikiz tutmuş ve oldukçada sağlıklıymış. Tüplü yada tüpsüz darısı başımıza inşallah.
 
Bugün doktora gittim ilk önce korktum sağ yumosa baktı ve 14 olmus dedi tam gelişmemiş ve veee soldaki yumosa baktı dedi ki bu süper 20 olmuş catlamaya az kalmış catlatma igneside verdi Yarın sabah 10 da iğneyi yapıcam ve bugünden sonra ders verdi:KK70::KK70: hadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler vermek nasip olur ınş can bacilarim iyiki varsınız:KK60::KK19:
 
Bugün doktora gittim ilk önce korktum sağ yumosa baktı ve 14 olmus dedi tam gelişmemiş ve veee soldaki yumosa baktı dedi ki bu süper 20 olmuş catlamaya az kalmış catlatma igneside verdi Yarın sabah 10 da iğneyi yapıcam ve bugünden sonra ders verdi:KK70::KK70: hadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler vermek nasip olur ınş can bacilarim iyiki varsınız:KK60::KK19:
canımm inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz
 
Back
X