Merhaba kızlar.. Arkadaş böyle bir şey yazmıştı ve bende ona böyle bir cevap vermiştim..
İnşallah ben de o günlüğe başlayacağım
Bu ay adet tarihimin 3. günü aşılama için randevu almıştım kızlar. Yani bu pazartesi. Sizden de dualar almıştım.. ama ben adet olmadım

Pazar günü idrar testinde çift çizgi gördüm, gözlerime inanamadım.. Kan testi oldukça iyi çıktı.. Pazartesi doktora aşılama için değil de bebek kesesini görmek için gittim. Randevuyu almıştım, o yüzden değiştirmek istemedim ama erken olduğunu da biliyordum. Henüz keseyi göremedik tabii.. Önümüzdeki salı kontrolüm var, umarım bebeğim sağlıklıdır ve benimledir.. Destek olan dua eden herkese binlerce teşekkürler.. Hikayemi yazmıştım. 32 yaşındayım. 1 senedir bebek istiyorduk. 1 ay serophene+ovitrelle 1 ay da klomen+ovitrelle kullanmıştım. Sonrasın da rahim filmi.. Eşimde de bende de sorun yoktu. Rahim filminden sonra 2. aydayım ve hala inanamıyorum.. Zaten bir şey de hissetmediğim için endişem de var.. İnşallah sağlıklı bir şekilde önce keseyi görür, sonra kalp atışını duyar ve sağlıkla da kucağıma alırım.. Tam 10-12 gün adet ağrısı çektim ve kesin adet olucam diye doktordan randevu almıştım. Başka da hiçbir belirtim olmadı. Sakın kimse umutsuz olmasın

Allah en doğru zamanda inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepinize ve inşallah benim için de sağlıkla devam eder.. Sizlere de dua edeceğim

İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallaahhh

Hepinizden güzel haberler almayı diliyorum..