- 12 Mart 2013
- 15
- 8
- 18
- Konu Sahibi minnak343434
- #1.901
Selam kızlar geçen ayki ilk aşılama fiyaskomdan sonra adetin 3.günü dr.a gittim ben bu ay ara vermek istiyordum ama dr.um baslamisken devam edelim bu ay igne ile deneyelim dedi ve hemen puregon 600luk kalemde 75lik 5gün verdi ben igneye bakamayan insan hergun gobekten yaparak kendi kendime fenalik geciriyorum. Yarin son doz. Ayrica pko durumumdan kilom aldi basini yine diye glicophage 500basladik gunde 1 sonra gunde 2 ye cikacak 2hafta sonra gunde 3kez 500icecekmisim ayni zamanda sabah akdam inofolic artik kussam bile yetmeyecek haldeyim cuma kontrol var bakalim yumurtalar ne oluyor iceride 3-5güne progestanada başlariz yine offf hormonlar alt üst sacma sapan aglama krizi geliyor bana hele su progestanin göğüs acisi her seferinde kendimi hamile sanmama sebep oluyor. Bu arada en önemlisi inanan var mi bilmem ama tam asilama dönemimizde merkür geri gidiyordu ben ona baglayip moralimi bozmuyorum lutfen sizde oyle yapin kendimize soz verelim bu ay kafayi hic takmayalim cok zor ama belki geliverir meleklerimiz belli mi olur hepinize sevgiler.