Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy dusunmesi bile guzel, insallah tatli tatli bebislerimiz olur, belki de ikiz olur:anneadayı::KK46::KK46:

Canlar asilama hakkinda nelere dikkat edeceksiniz, simdiden yaptiginiz ozel biseyler var mi? Ben civanpercemli karisik bitki cayi iciyorum belki sogan kuru yaparim, usutmemeye calisiyorum. Esimin sperm sayisi ve hareketliligi dusuk epey, o ilac kullaniyo ayrica bitkisel biseyler yapiyoruz. Daha once asilama tecrubesi olanlar da var aramizda, bize tavsiyeleriniz var mi?
Canim ben hacamat yaptirdim geçen ay kadin 3 ay etkili demisti bu ay basliyo etkisi inşallah ise yarar sat im 16 aralik bat 12 ocak gibi yani asilama ayim ,bu ay boş oluyo dilerim hacamat etkisini gosterir asilamaya gerek kalmazda doktoruma hamileyim diye giderim :) o arada esim keci boynuzu pekmezi iciyo bal findik fistik falan yiyo bu aydan basladi kocisim :) bende incir yiyorum öbür ay kürünü yapicam bakalım artık

hımm 2 bin civarı diye duymuştum ama uygun geldi gözüme nedense of bende çok geriliyorum hani ilaçı parayı gectim o halde doktorların önunde olmak cok üzüyor beni inşallah bu seferkinde olumlu sonuç alırsın canım zaten genelde 2. aşılama tutuyormuş
Aynı duyguları ilkte bende yaşamıştım hala çekinsem de artık alıştım .Biz 1000 tl aşılamaya 260 tl ilaçlara 70 tl sperm testine 160 tl muayene veriyorduk reglinin 2, günü gitmiştim iğnelere başladık 7 gün kullandım 2 defa kontrole gittim sonrasında çatlama iğnesi ve aşılama oldu

inşallah canım hepimizin yüzü güler.bu arada 40 yaşına kadar aşılama masrafını devlet karşılıyor.
Bu bilgi yeni galiba hiç haberim yok ben bir kez özelde denedim 2. yi üniversitede deneyeceğim sadece ilaç ücreti alınacak ama benim iğnem olduğu için istemedim .
Ben sadece 2 kutu gonal f aldım rapor çıkartıp yanlış bilmiyorsam 3 denemeyi devlet karşılıyor devlette denedim aşılama dahil mi yoksa ayrıyeten 3 tüp bebek deneme hakkım mı var bilen var mı?

Simdilik bi liste olusturuyorum, sonra tarihleri vs ekleyip duzenlerim canlar, hepiniz hosgeldiniz :KK36::KK36::KK36::KK36:

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
3)Hayaller gercek olsa-1 tup bebek
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme

Insallah listemizdeki herkes tek tek hamile kalirrr. Amin :)
çok güzel olmuş iyi fikir canım

Canlar asilama hakkinda nelere dikkat edeceksiniz, simdiden yaptiginiz ozel biseyler var mi? Ben civanpercemli karisik bitki cayi iciyorum belki sogan kuru yaparim, usutmemeye calisiyorum. Esimin sperm sayisi ve hareketliligi dusuk epey, o ilac kullaniyo ayrica bitkisel biseyler yapiyoruz. Daha once asilama tecrubesi olanlar da var aramizda, bize tavsiyeleriniz var mi?
Eşine keçiboynuzu kürü uygula tadı berbat ama eşim içmişti birde e vitamini

Canlar asilama hakkinda nelere dikkat edeceksiniz, simdiden yaptiginiz ozel biseyler var mi? Ben civanpercemli karisik bitki cayi iciyorum belki sogan kuru yaparim, usutmemeye calisiyorum. Esimin sperm sayisi ve hareketliligi dusuk epey, o ilac kullaniyo ayrica bitkisel biseyler yapiyoruz. Daha once asilama tecrubesi olanlar da var aramizda, bize tavsiyeleriniz var mi?[/QUOTE
eşimle incir ve ceviz yiyoruz.artı eşim keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içio.ben ayaklarımı üşütmemeye çelışıyorum bu kadar.

Devlette ne şartları var aşılama için
Ben özelde denedim ama memnun kalmadım aşılama tutma oranı düşük olduğu için önemsemiyorlar .
Şimdi üniversitede deneyeceğim smear genital kültür hsg spermiyogram tsh fsh lh e2 prolaktin tahlillerini istiyorlar aşılama ücreti yok sadece ilaç ücreti ödüyorsun benim 1 kutu gonal f vardı kullanabilir miyiz dedim olur dediler .

eşimle incir ve ceviz yiyoruz.artı eşim keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içio.ben ayaklarımı üşütmemeye çelışıyorum bu kadar.ama aşılamadan sonra mutlaka rapor alıp evde dinlenicem.çünkü ilk aşılamamda hiç dikkat etmedim.ağır bile kaldırdım zaten ondan sonra kanamam oldu

eşimle incir ve ceviz yiyoruz.artı eşim keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içio.ben ayaklarımı üşütmemeye çelışıyorum bu kadar.ama aşılamadan sonra mutlaka rapor alıp evde dinlenicem.çünkü ilk aşılamamda hiç dikkat etmedim.ağır bile kaldırdım zaten ondan sonra kanamam oldu
Alakası var mı bilmiyorum ama bende aşılama günü acayip gezmiştim çok stresliydim alışverişe gitmiştik çok yorulmuştum tutmadı doktora dinlenmeme gerek var mı dedim hayat akışına devam et yatmak tutma oranını arttırmaz demişti.
Birde unutmadan aşılama deneyen arkadaşlar 1. aşılamanızın tutmadığını gösteren rapor ya da belge yi mutlaka alın bu tüp bebek raporu alırken çok işinize yarayacak tabi özele gidenlerin gittiği hastanelerin sgk anlaşmalı olması şart.

Alakası var mı bilmiyorum ama bende aşılama günü acayip gezmiştim çok stresliydim alışverişe gitmiştik çok yorulmuştum tutmadı doktora dinlenmeme gerek var mı dedim hayat akışına devam et yatmak tutma oranını arttırmaz demişti.
Birde unutmadan aşılama deneyen arkadaşlar 1. aşılamanızın tutmadığını gösteren rapor ya da belge yi mutlaka alın bu tüp bebek raporu alırken çok işinize yacak tabi özele gidenlerin gittiği hastanelerin sgk anlaşmalı olması şart.
bence dr lar normal hayata devam ederek stres aklımızı oyalamamız açısından bunu söylüyor.yatarak strese gitmememiz için.ama ben anladım ki dinlenmenin gerçekten faydası var.zaten o süreçte acayip şişlik ve sancı batma olmuştu bende.hareket edemiyordum ama yinede dinlenmedim keşke dikkat etseydim

bence dr lar normal hayata devam ederek stres aklımızı oyalamamız açısından bunu söylüyor.yatarak strese gitmememiz için.ama ben anladım ki dinlenmenin gerçekten faydası var.zaten o süreçte acayip şişlik ve sancı batma olmuştu bende.hareket edemiyordum ama yinede dinlenmedim keşke dikkat etseydim
Her şeyde bir hayır vardır deyip teselli edelim kendimizi rabbim inşallah bu sefer güldürür yüzümüzü garip bir karmaşa ve heyecan var içimde evet hormon ilaçları şişkinlik batmalar ve ağrılar yapıyor bende de olmuştu bu defe bende dinlenmeyi deneyeceğim .

Her şeyde bir hayır vardır deyip teselli edelim kendimizi rabbim inşallah bu sefer güldürür yüzümüzü garip bir karmaşa ve heyecan var içimde evet hormon ilaçları şişkinlik batmalar ve ağrılar yapıyor bende de olmuştu bu defe bende dinlenmeyi deneyeceğim .
canım senin aşılaman ne zaman

Merhaba kizlarr ben de nasipse inşallah ocakta aşılama olcam :) adet olmami bekliyorum bu gün doktorla gorustuk yumurtan çok kaliteli adetteyken gek eğer boyleyse ignesiz ilaçsız aşılama yapalım daha sağlıklı olur dedi

Merhaba kizlarr ben de nasipse inşallah ocakta aşılama olcam :) adet olmami bekliyorum bu gün doktorla gorustuk yumurtan çok kaliteli adetteyken gek eğer boyleyse ignesiz ilaçsız aşılama yapalım daha sağlıklı olur dedi
İnşallah ilk denemende tutar açıklanamayan mı sizinki de merak ettim hangi hastanede bu doktor benimde yumurtalıklar iyi ama ilaçsız iğnesiz deneyelim diyen doktora hiç denk gelmedim bu ay 4 tane vardı sizin kaç taneydi

İnşallah ilk denemende tutar açıklanamayan mı sizinki de merak ettim hangi hastanede bu doktor benimde yumurtalıklar iyi ama ilaçsız iğnesiz deneyelim diyen doktora hiç denk gelmedim bu ay 4 tane vardı sizin kaç taneydi

Allah razi olsun canim ya Allahim kimseye aratmasin size de bana da hayirli evlatlar versin insallah. Şuan D.bakirdayim burda bi özel hastanede denildi istanbulda oturuyodum tayin sebebi buraya geldik bütün tedavilerimi orda oldum rahim filmi vs vs çok şey yaptım sebepsiz infertilite denildi hep ufak tefek şeyler vardı tabi ama geçti. Bu ay 6 yumurtam vardı 25 mm kadar büyümüşlerdir catlatma iğnesi de vurundum bu ay. Bu arada bu 3. İgnem daha önce istanbulda vurundum ve beraber olamadigimiz için birşey olmadı . doktorum kaliteli yumurtan dedi daha önce başka doktorum da söylemişti ignesiz ilaçsız yumurtlayip catliyo ama denk getiremiyoruz :(

Allah razi olsun canim ya Allahim kimseye aratmasin size de bana da hayirli evlatlar versin insallah. Şuan D.bakirdayim burda bi özel hastanede denildi istanbulda oturuyodum tayin sebebi buraya geldik bütün tedavilerimi orda oldum rahim filmi vs vs çok şey yaptım sebepsiz infertilite denildi hep ufak tefek şeyler vardı tabi ama geçti. Bu ay 6 yumurtam vardı 25 mm kadar büyümüşlerdir catlatma iğnesi de vurundum bu ay. Bu arada bu 3. İgnem daha önce istanbulda vurundum ve beraber olamadigimiz için birşey olmadı . doktorum kaliteli yumurtan dedi daha önce başka doktorum da söylemişti ignesiz ilaçsız yumurtlayip catliyo ama denk getiremiyoruz :KK43:
Amin canım amin rabbim bu imtihanı da hayırlısıyla kazanmayı nasip etsin rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın .
İnşallah bu ay tutar.
Bende 1 kez iğne bir kez aşılama denedim ama tutmadı ocakta tekrar deneyeceğim.

Amin canım amin rabbim bu imtihanı da hayırlısıyla kazanmayı nasip etsin rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın .
İnşallah bu ay tutar.
Bende 1 kez iğne bir kez aşılama denedim ama tutmadı ocakta tekrar deneyeceğim.

Nerde yaptirdiniz ben de merak ettim. Aminn Allah razi olsun canım :-* inşallah tutar Rabbm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin inşallah. nasıldı peki aşılama acı Çektin mi? Ne zaman yaptırdın o süreçte dinlenmediginizi soylemissiniz ne kadardır gebeliği bekliyosunuz? Ben bir kaç yerde okudum gerçekten dinlenmek gerekiyo naisp olursa ben 15 gün boyunca dinlenmeyi düşünüyorum yanlis mi yaparım acaba?

Back
X