Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen ben de kendimle savaştım resmen. Rabbim artık yüzümuzu guldurur insalllahhh. O kadar olumsuz sonuçla karailastim ki :( adet belirtileri de olsa umut etmesi bile güzel...
Al bnden de o kadar. Pkoluyum normal adet olmuyorum ama geçince hep umitlenip test yapıyordum hep husrannnn :(

canım gece12 de vurulacaksın dedi ama göbekten dedi mmi hatırlamıyorum hep aklımda bu ilaç göbekten diye kalmış :KK43:

Bn üç kere yaptırdım uçundede kolumdan vurdular. Ama drun nasıl dediyse öyle yaptır canım. Ha gerçi saat 1olmuş çoktan yapmışsındır iğneni :) bende yangı yapmıştı ilk on dakika falan sonra yawas yawas gidmişti ağrısı.
Kizlar ovitrelle deri alti oldugu icin dFarketmiyor kol gobek bacak ;) esim saglikci ondan biliyorumm

Bn üç kere yaptırdım uçundede kolumdan vurdular. Ama drun nasıl dediyse öyle yaptır canım. Ha gerçi saat 1olmuş çoktan yapmışsındır iğneni :) bende yangı yapmıştı ilk on dakika falan sonra yawas yawas gidmişti ağrısı.

evet canım yapmıştım 12 de ama ben de oldu bi on dakika falan yangı. ben de dedim eyvah göbekten yaptım diye böyle oldu :) ya aslında eşim sağlıkçı sabah dedim göbekten yaptım. ama koldan mıydı acaba. fark etmez dedi

Se
N kendin mi yaptın yoksa hastane de mi yaptırdın iğnemi canım.

kendim yaptım canım. gonal f ten alıştım nasıl olsa dedim. bi de kan pıhtılaşma eğilimi varmış bende. onun için de iğne verdi dr. eğer hamilelik olursa 9 ay boyunca göbekten onu yapacakmışım. o yüzden bi cesaret geldi daha çok yapacaksın bas iğneyi dedim :)

Slm arkadaşlar bende geçen ay 2. aşılama mı olmuştum malesef tutmadı bu ay iğne tedavisine geçtik 3 gündür gonal f kullanıyorum salı günü kontrole gidicem.duruma göre aşılama tarihi vericek Dr bu son şansım eğer bu defa da olmazsa tüpe geçelim dedi Dr ama ben ne maddi ne manevi kaldıracak durumda değilim inşallah Rabbim biran önce tüm isteyenlere verir.

Bnde puregon kullandım
kendim yaptım canım. gonal f ten alıştım nasıl olsa dedim. bi de kan pıhtılaşma eğilimi varmış bende. onun için de iğne verdi dr. eğer hamilelik olursa 9 ay boyunca göbekten onu yapacakmışım. o yüzden bi cesaret geldi daha çok yapacaksın bas iğneyi dedim :)
Hep. Kendim yapmıştım ama onu sağlık kuruluşumda yaptır demişlerdi. O kan sulandırıcı iğneyi de gorumcem kullanmıştı . Oda zamanla iğne yerleri morarmıştı.

Kızlar atesinizi ölçtünüz mü hiç? Hamile kalindiysa vücut ısısı normalden yüksek oluyormus.

Bende da
ha gelen giden yok ama uyuşuk bir ağrı var. Belime de vuruyo. Pazartesi test tarihim hala güzel rüyalar görüyorum ama bu ağrıdan sonra da iyice modum duşmeye başladı.inşallah senin de adetin gelmez pazartesi kanda çıkar bebişin.
Dün ve bugunde hala çok az kahverengi lekeler var. Benim normalde hep gününde yada 2 veya 3 gün öncesinde adetim olurdu. Hiç böyle olmadım. İlk gün az gelirdi 2 gün çok olurdum. Anlamadım ki offf valla bugün bitmez bana.

Belki yerleşme kanamasıdır. Ki inşallah öyledir
İnşallah canım ya öyledir umarım. Bakalım yarına kadar bişey gelmezse Dr arayıp konusucam onun yonlemdirmesine göre hareket edicem. Fazı yüzduk kuyruğuna geldik umarım yarin bizim için güzel bir gün olur...

Haydii kizlar pozitif gorelimde umutlanalim azıcık :KK68: inşallah arka arkaya görürüz artik :KK9:o arada bende sali gunu kontrolm var klomen kullandım ben hapli aşılama denicez bide kuzenim yarin yapiyor asilamasini rabbim yardimcimiz olsun inşallah..

Allahım sen burdaki bütün kardeşlerimin ablalarım ın yüzünü güldür. Bizi lütfunla lütuflandır. Sen aşılama olmuş sonuç için gün sayanların yüzünü güldür artık bebeklerini kucaklarına almak için gün saymayı nasip et. Aşılama için bekleyenlerin önlerini aç işlerini kolaylaştır. Ey kudreti sonsuz Rabbim senin gücünün yetmiyceği hiç bişey yok senin ol demen yeter bizim içinde ol de Allahım. Burdaki ve burda olmayan adını bilmediğim evlat hasreti yaşayan bütün kardeşlerimin hasretini gider evlerini çocuk sesiyle şenlendir Allahım. Senden gelen herşeye boynumuz kıldan ince sen bizim için en hayırlısını bilirsin gonlumuzdekini ömrümüze hayırlı kıl. Bizi nesilsiz bırakma biz öldükten sonra arkamizdan kuran okuyan dua eden hayırlı nesiller bırakmamızı nasip et. El açtık kapına geldik. Sen biz aciz kullarının duasını geri çevirme Allahım. Amiiinnn...

Allahım sen burdaki bütün kardeşlerimin ablalarım ın yüzünü güldür. Bizi lütfunla lütuflandır. Sen aşılama olmuş sonuç için gün sayanların yüzünü güldür artık bebeklerini kucaklarına almak için gün saymayı nasip et. Aşılama için bekleyenlerin önlerini aç işlerini kolaylaştır. Ey kudreti sonsuz Rabbim senin gücünün yetmiyceği hiç bişey yok senin ol demen yeter bizim içinde ol de Allahım. Burdaki ve burda olmayan adını bilmediğim evlat hasreti yaşayan bütün kardeşlerimin hasretini gider evlerini çocuk sesiyle şenlendir Allahım. Senden gelen herşeye boynumuz kıldan ince sen bizim için en hayırlısını bilirsin gonlumuzdekini ömrümüze hayırlı kıl. Bizi nesilsiz bırakma biz öldükten sonra arkamizdan kuran okuyan dua eden hayırlı nesiller bırakmamızı nasip et. El açtık kapına geldik. Sen biz aciz kullarının duasını geri çevirme Allahım. Amiiinnn...
Amin ecmain. Allahım dualarını ve dualarımızı kabul eylesin.inşallah.

Back
X