Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım
Canım ölçüyü tam bilmiyorum ama bn öyle yapıyorum . Bn sabah kalkınca birde gece yatarken yiyordum. . Tariflerde adetin ikinci günü başlayıp on ya da onbeş gün yiyin yazıyordu. Ama bn adet gelmeden on gün önce yemeye başladım adetliyken ve yum. Takibindede ara ara yedim .
Teşekkür ederim fazi93. Sen hsg nerde nasıl yaptırdım. Devlettemi ozeldemi yani. Dr bana sen çok hassassin anestezili yaptır diyor

Teşekkür ederim fazi93. Sen hsg nerde nasıl yaptırdım. Devlettemi ozeldemi yani. Dr bana sen çok hassassin anestezili yaptır diyor
Valla canım ben devlette yaptırdım çokda zor olmadı. Ozelde tanıdığım bi dru aradım oda 350 liraya çekilio dedi ama anestezisiz. Bnde devlette bedava yaptırdım. Fazla korkulcsk bişey yok ama kişiden kişiye fark ediyo.

Beni de listeye ekler misin
Gelin bu heyecani birlikte yaşayalım, insallah guzel haberlerimizi paylasalim, hadi gelin de listemizi de olusturalim :)

Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç

1)@aybirgen-ilk deneme
2)@safiskus-2. Deneme
3)@hayallergercekolsa-ilk deneme
4)@ahsen su-Ilk deneme
5)@arsinli -ilk deneme
6)@avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak
7)@sevil19 -ilk deneme
8)@eylem008-2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif :KK43:
9)@bilgem34-2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee :anneadayı::KK73:
10)@elifecem16 -5. Deneme-14 ocak
11)@deffnem -ilk deneme
12)@dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif :KK43:
13) fazi93 fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee:anneadayı::KK73:
14)@kuzuma hasretim- ilk deneme
15)@derendefne -ilk deneme
16)@gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif :KK43:
17)@prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.:anneadayı::KK73:
18)@Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif :KK43:
19)@Begum275 -ilk deneme
20)@gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif :KK43:
21)@Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif :KK43:
22)@zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak
23)@hcaazram2007 -2. Deneme
24)@elasen-ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif :KK43:
25) S shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif :KK43:
26) C CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif :KK43:
27)@benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak
28) @bril-2. Deneme
29) @Gokcenn-ilk deneme-6 ocak
30) Seydadgnkrgz Seydadgnkrgz -ilk deneme
31) @SPAWNS-3.deneme-11 ocak
32) @devasuuu- ilk deneme-18 ocak
33) @dilekdogus3535-ilk deneme-19 ocak
Beni de listeye ekler misiniz? 19 ocak 2.deneme..

Merhaba canım. İşte bu Drlara bazen kızıyorum. Önceden isteseydi keşke her testi istedi bizden bunu niye istemediniz dedim Dr bana zamanı vardı o yüzden dedi. İlk deneme lazım olmazsa istiyoruz diyor. Bende size sormak istedim burdaki herkez cektirdimi diye. Ona göre yarın öbür gün haber vericem doktora.
Canim ilk asilama icin benim doktorum da istemedi, ilki tutmazsa ikinciden once mutlaka isterim dedi.

kızlar 16 ocakta 2.aşılamamı yaptırdım
inşallah hepimizin ki tutar
Rabbim çok bekletmesin hiç birimizi

progestan kullandıgım için mi çok uykum geliyor
sizlerde de aynı sorun varmı
hap şeklinde kullanıyorum ben
ilk aşıalmamda jel vermişti busefer jel vermedi hap verdio_O

Ya bazı
Evet canım özele gidiyorum.
özel merkezleri sırf daha çok para kârı etmek içinn bahaneler buluyo. Sen belki de dayanabilirsin . Kii çok acı veren bi işlem değil şahsen bn çok korkuyorum ama o kadar da değilmiş dedim tek sıkıntısı o spekulum denen aşetin takılma zamanı acı verito . Onunda acısını aşılama yaptırdığın zaman tatmışsındır.

İyi geceler fazi93 nasıl geçiyor hamileliğin ilk günleri? Rabbim inşaallah sıkıntısı bir gebelik nasip eder sana bizlerde senin gibi pozitif görmeyi nasip eder ins.

Merhaba canlar. Umarım herkez iyidir. Aşılamalari tutanlar için çok sevindim. Siz bizim umidimizsiniz. İnşallah darısı bize. Benim Dr bugün randevum vardı. Biz yaklaşık 1 senedir çocuk düşünüyoruz. Eşim ve benim bütün değerlerin iyi. Adetim hep düzenli. Hiç sorun yok diyor Dr ama olmuyor iste. 1 asilama tutmadı. Dr bana bu ay hsg yani rahim filmi çekelim dedi. Tüplerine bakalım kapalı mi açık mi diye. Bende istemedim. 2.aşilamami yapın olmazsa sonra onu yaptiririm dedim. Tamam dedi. İçimde tuplerimin tıkalı olmadığı hissi var. Ne bileyim belki buna inanmak istiyorum. Bana adetim in 5 günü başlamam için serophene 50 mg ilacı ilk 3 gün sabah akşam son 2 gün 1 tane iç dedi. İlaç bitince ilişki sonraki gün kontrolüm olcak. Yumurta takibi yapıcak. Size sormak istediğim şu hepiniz aşılamadan önce hsg cektirdiniz mi acaba? Napıyım bu ay aşılama yaptirmayip hsg mi cektirsem. Kafam karışık??? Birde şu çörekotu bal tarçın tarifini nasıl yapıp kullanmam gerek. Beni bu konuda aydinlatirsaniz çok sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Herkese iyi akşamlar...

Canım bencede cektir bende aşılama olmadım daha doktor önce hsg istedi haftaya cektiricem bende galiba bence sende ihmal etme öyle çok zor çok sancıli diyenlere inanma benim teyzem çektirdi hiç bişeyi yok korkma diyo

Kızlar ben hastalandim zaten belliydi sabahtan beri çok ağrım vardı. yarın hsg için randevu alicam başlıyorum artık tuttum bi ucundan bende. 3 gün gecikince umutlanmistim hamilemiyim acaba diye ama çok stres yapıyorum kendime geceleri uyuyamıyorum heralde ondan gecikti neyse hayırlısı olsun. Derdimden büyük Allah'ım var

İnşallah canım benim.:)
İyi geceler fazi93 nasıl geçiyor hamileliğin ilk günleri? Rabbim inşaallah sıkıntısı bir gebelik nasip eder sana bizlerde senin gibi pozitif görmeyi nasip eder ins.
Pek bi sıkıntım yok arada böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyo oda rahim buyumesindenmiş. Önceden kokular etkilemezdi şimdi kokuları direk alıyorum. Bi de ilk defa aşerdim . O da cacık :) ruyamdada sürekli yemek yiyorum. Boğaza düşkünleşcem anlaşılan. Allahım inşallah sizlerde tattırır :)

merhaba aynı gün aşılamamız yapılmıs benim ilk aşılamam inşallah hepimiz mutlu haberi alırız

Ya bazı
özel merkezleri sırf daha çok para kârı etmek içinn bahaneler buluyo. Sen belki de dayanabilirsin . Kii çok acı veren bi işlem değil şahsen bn çok korkuyorum ama o kadar da değilmiş dedim tek sıkıntısı o spekulum denen aşetin takılma zamanı acı verito . Onunda acısını aşılama yaptırdığın zaman tatmışsındır.
evet canım özeller sırf para tuzağı. bulunduğum yerin devlet hastanesi çok kücük ve kalabalık. HSG için yer bulmam imkansız gibi o yüzden özele gidip yaptırıcam.

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. Benimde ilk aşılamam tutmadı. Şimdi HSG istedi doktor. Sen çektirmişmiydin hsg yani rahim agzı röntgeni tüplerin kapalımı açıkmı onu ögrenmek için.

Back
X