- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
- #1.341
Canm spermler yikandiktan snra değerleri neydi ksura bakma çok soruyrm agrin olmuymuydu yattn mi hep normal yasantnami devam ettnban adet olmam gereken gün öğrendim canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm spermler yikandiktan snra değerleri neydi ksura bakma çok soruyrm agrin olmuymuydu yattn mi hep normal yasantnami devam ettnban adet olmam gereken gün öğrendim canım.
Senin de agrin cok olmus muydu canim ilk gunler, bi de asilama sonrasi iliski oldu mu, sperm sayisi haraketi nasildi?
Canm spermler yikandiktan snra değerleri neydi ksura bakma çok soruyrm agrin olmuymuydu yattn mi hep normal yasantnami devam ettn
Himm hayrlisi olsun canm allah kucağına almayi nasip etsn Rabbim bizide sevndrsn haftaya belli olck heycanliym bakalım inş isimz tüp bebeğe kalmazyok canım sorun değil ben de o kadar sordum ki anlıyorum seni. canım sperm yıkama işleminden sonra sayı 7 milyon civarında hareketlilik de 75 ler civarındaydı gibi hatırlıyorum. kesin emin değilim. ilk 2 gün pek bi şey yapamadım çoğınlukla dinlendim ama sonraki günler çocukalrı falan kucağına alma dediler ama aldım. evi süpürdüm falan. ama hızlı ve ani hareket etmemeye çalıştım.
sağol canım. ilk aşılama. aşılamanın 13. günü dayanamadık acilde test yaptık 397 çıktı 14. gün 484 6. gün 1130 çıktı.
ewet canım ona yazdım ama sana etiket gozukmuş kusura bakma :)canım galiba yanlış yazdın. ben bi arkadaşa cevap yazmıştım :) benim değil onun sorusuydu perhiz
o baya ıyı cıkms deger demekkı 3 5 gn oncesndede kan versen cıkacakms. bnde 13. gn kanda baktrcm sanırım 11. gn falan ıdrarda dayanamayı yapmam ınsallah... erkn yapncada ıgnenn etksyle yanls cıkıyo dıyolar ama hayrlısı bakal. allah kucagına almayı naspetsn saglkla ınsaallah.. aminnn![]()
İnşallah canım. . Hakkında herşeyin hayırlısı. Ama kafana takmamaya çalışBenim hic agrim falan olmuyo, yatiyorum devamli, bilmiyorum ya insallah tutar.
Ewer ewet canım ona yazdım ama sana etiket gozukmuş kusura bakma :)
Gorur heralde :) bn butun mesajları okuyorum oda okuyorduryok canım sorun değil sadece dedim belki sorunun sahibi cevabı göremezse diye :)
xor tutuk ya kendimizi pazartesi randevu vardı dayanamadık pazar gece acile gittik :) 13. gün baktır canım sen yie de erken baktırma. sona da değer yükseldi mi derdi var
Canım ben bugün kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. Akşam eşim ile konuşucam. Tüp bebek yaptıralım diyecem.Aynı gün olmuş ikimizin de canım nasıl hiç belirtin var mı? Doktorum bugün için kan testi yaptır demişti bana,ama yaptirmicam çünkü hiçbir şey hissetmiyorum hevesim kalmadı yani![]()
canım benim sat 1 ocak. adetin 18. günü yumurtladım ama o yüzden dögü 28 güne değil 32 güne çıktı. o yüzden sat ı bi kaç gün geç yazdım hesaplarken. ama kasım değil ekim 11 canım
Hadi hayirlisi canim, benim de sagda 2 taneydi.Kizlar bugun muayene oldum solda bisiy yok sagda yumurtalar olmus, 2 tane dedi doktor ama bugun ve yarin gene igne devam cuma gene kontrol ve doktor buyuk ihtimalle pazartesi asilama olacak dedi
benimki 48 saat sonrasına geliyor ya inşallah yumurtam yaşar o kadar 36 saatte catlıyor muş 24 saatte catladıktan sonra yaşıyormuş of doktor yaptığı işi bilirdir heralde 2 kez sordum hemen şimdi yaptır iğneyi dedi saat 10 du cuma günü sababh 9 da eşinle birlikte gel dedicnm bnde adetmn 13. gnı gıttım 3 adet yumrtam olmstu ıkısı 20mm bırı 12 mm o gn catlatma ıgnesı verdı dktr o gece 10.30da acılde vuruldm pazartesydı. crsamba sabh 8de hastanedeydık asılama için tam 10.30da yanı catlatma ıgnesnden 36 saat snra asılamam oldu...gec kalmamıssın bnce tam zamanı senn
Canim takma kafana artik, 36 saatte yumurtan catlasa, 12 sa gecmis olacak, yumurta 24 saate kadar yasayabildigine gore sorun olmaz Allahin izniyle. Yumurtan kac ml di bugun?benimki 48 saat sonrasına geliyor ya inşallah yumurtam yaşar o kadar 36 saatte catlıyor muş 24 saatte catladıktan sonra yaşıyormuş of doktor yaptığı işi bilirdir heralde 2 kez sordum hemen şimdi yaptır iğneyi dedi saat 10 du cuma günü sababh 9 da eşinle birlikte gel dedi
doktor bişi demedi ki o kadar cok hastası varki biraz aceleci davranıyor haliyle hemde özel hastane devlete mi gitsek artık bilemedim valla yumurtaları görünce aa yumurtlar cok güzel hemen iğneni yapalım dedi bu kadar ....of allahım nasip etsin hepimize çok sıkıntılı bir dönem vallaCanim takma kafana artik, 36 saatte yumurtan catlasa, 12 sa gecmis olacak, yumurta 24 saate kadar yasayabildigine gore sorun olmaz Allahin izniyle. Yumurtan kac ml di bugun?
benimki 48 saat sonrasına geliyor ya inşallah yumurtam yaşar o kadar 36 saatte catlıyor muş 24 saatte catladıktan sonra yaşıyormuş of doktor yaptığı işi bilirdir heralde 2 kez sordum hemen şimdi yaptır iğneyi dedi saat 10 du cuma günü sababh 9 da eşinle birlikte gel dedi