Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar listeye baktım da ocak ayı tam bi fiyasko! sadece 4 kişi hamile kalabilmiş, onlardan biri de aşılama bile olmamış zaten doğal yolla kalmış
Malesef canim :( Ama ortalama sansin yuzde 15 civari oldugu burdan da ortaya cikiyo :(

kızlar listeye baktım da ocak ayı tam bi fiyasko! sadece 4 kişi hamile kalabilmiş, onlardan biri de aşılama bile olmamış zaten doğal yolla kalmış
Sen ne alemdesin canim, ne zaman test yaptiracaksin?

Merhaba kızlar bende yrn 11 de asılama yaptıracam ancak catlatma ığnesının uzerınden 48 geçecek çok kuskuluyum acaba gec mı olacak dıye
canım benimde 48 buçuk saat sonra oldu aşılamam doktora dedim tam çatladığı zamanmış 36 saat üstüne aşılama yapılıyorki yumurta catladığında içerde sperm olsun 72 saat yaşıyorya öyleymiş

canım benimde 48 buçuk saat sonra oldu aşılamam doktora dedim tam çatladığı zamanmış 36 saat üstüne aşılama yapılıyorki yumurta catladığında içerde sperm olsun 72 saat yaşıyorya öyleymiş
Ins canım dedıgın gıbı olur cumartesı asılama yapılacak pazartesı çarşamba ve cuma günleri ılıskı dedı bı de tuzdan uzak dur suyu çok ıç dedi bakalım hepimizin için hayılısı

Test yaptırmama gerek kalmadı canım az önce wc de kirmizilar geldi. Tutmadığını hissetmiştim ama yine de insan gözüyle görmeden bi umuda tutunuyor .:KK61:
Offf :( cok uzuldum canim ama hayirlisi olsun ne diyim.

Ayni gun asilama olmustuk degil mi benim dunden beri ara ara kahverengi lekelenme oluyo bekliyorum ole ha geldi ha gelicek

Aynen bende bunu demek istemistimm gebelik olur olmaz kalitelidir yada degildir hic farketmiyo catladiktan 14 gun sonra adet olunuyo iki uc ay belki daha fazla adet gormeyenler var iste onlarda catlama olmadigi icin olmuyo.
Çok teşekkür ederim o kadarını bilmiyordum da :)

Peki kızlar bir şey daha sormak istiyorum. Yıkama sonrası sperm kalitesi tamam değerler kötüyse olumsuz etkiliyor ancak değerler çok çok iyiyse de aşılamanın tutma şansını artırıyor mu? 120 milyona %85 idi eşimin sonucu çok çok iyi olduğunu söylediler. Biz acaba faydası olmuş mudur diye de merak ettik bilen varsa söylerse çok sevinirim

Slm iğnelerin yan etkisi oldu bana ohss oldum pazartesiden beri hastanede yatiyorum aşilamanin tuttuğunu da zannetmiyorum inşallah sizin aşilamanin tutmuştur
Aaa hadi ya, kac yumurtan olmustu ki canim senin, insallah asilaman tutmustur canim

Peki kızlar bir şey daha sormak istiyorum. Yıkama sonrası sperm kalitesi tamam değerler kötüyse olumsuz etkiliyor ancak değerler çok çok iyiyse de aşılamanın tutma şansını artırıyor mu? 120 milyona %85 idi eşimin sonucu çok çok iyi olduğunu söylediler. Biz acaba faydası olmuş mudur diye de merak ettik bilen varsa söylerse çok sevinirim
Tabiki sansi artirir canim, degerleriniz gercekten cok iyiymis masallah. Peki kac yumurta olusmustu, asilama yaptirma sebebiniz neydi?

Ayni gun asilama olmustuk degil mi benim dunden beri ara ara kahverengi lekelenme oluyo bekliyorum ole ha geldi ha gelicek

Aynen bende bunu demek istemistimm gebelik olur olmaz kalitelidir yada degildir hic farketmiyo catladiktan 14 gun sonra adet olunuyo iki uc ay belki daha fazla adet gormeyenler var iste onlarda catlama olmadigi icin olmuyo.
İlk yorumu görmemişim bende hiçbir şey ara sıra bir şey geliyor gibi hissediyorum ama ya bir şey gelmiyor ya da renksiz şeffaf akıntı oluyor. Başka da bir değişiklik yok

Tabiki sansi artirir canim, degerleriniz gercekten cok iyiymis masallah. Peki kac yumurta olusmustu, asilama yaptirma sebebiniz neydi?
Tek yumurta vardı ne yazık ki. Rahim filminde sol tarafım kapalı görünüyordu doktor onun gerçek tıkanıklık olmama ihtimalinin de olduğunu söyledi . Film esnasında kasıntı da böyle görüntüler veriyormuş. O yüzdne solda yumurta olursa diye korkuyordum ama neyse ki sağda oldu. Ama doktora da sorduğumda sağda da olsa yumurta diğer taraftan da alır sorun değil o zaten aşılanacağı için ama sağda olursa daha iyi olur tabi demişti. Bir de hafif t shape vardı iki ekim ayında onun için operasyon oldum. Rahmin ters üçgen şeklinde olması gerekitormuş benimkinin tek tarafı olması gerektiği gibiydi diğer taraflar içe doğru bombeliydi onu düzelttiler. Ayıca da polikistik overim var. İki yıldır normal yolla hamile kalamadım. Sebep bu.

Back
X