- Konu Sahibi huzurolsun
- #1.881
Yok uaptirmadim daha.yarin yaptiririm.
slm canım tahlil yaptırdınmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok uaptirmadim daha.yarin yaptiririm.
Aslm cnm.sabah gittim yaptirdim ama sonuç pazartesi cikar dedi.sinir oldum.eczaneden de test aldim sabah yapicam.sabah daha iyi cikarmis oyle dediler.bugun 15 gun oldu adette olmadim.ama umitli de degilim.hayirlisi.slm canım tahlil yaptırdınmı
O ne testi öyle 3 gün de çıkıyor kan testi ozelde 1 saatte devlette sabah verirsen öğleden sonra oğrenirsin internet üzerinden de oğrenebilirsin pazartesiye kadar can mı dayanırAslm cnm.sabah gittim yaptirdim ama sonuç pazartesi cikar dedi.sinir oldum.eczaneden de test aldim sabah yapicam.sabah daha iyi cikarmis oyle dediler.bugun 15 gun oldu adette olmadim.ama umitli de degilim.hayirlisi.
inş hayırlısı ile olur canım.Aslm cnm.sabah gittim yaptirdim ama sonuç pazartesi cikar dedi.sinir oldum.eczaneden de test aldim sabah yapicam.sabah daha iyi cikarmis oyle dediler.bugun 15 gun oldu adette olmadim.ama umitli de degilim.hayirlisi.
Saglik ocağı cnm.bende anlamis degilimO ne testi öyle 3 gün de çıkıyor kan testi ozelde 1 saatte devlette sabah verirsen öğleden sonra oğrenirsin internet üzerinden de oğrenebilirsin pazartesiye kadar can mı dayanır
Ayy cok sevindim cnm darısı bize de olsun.inş hayırlısı ile olur canım.
bende dün kan tahlili yaptırdım 19 çıktı sonuç. bugünde tahlil yaptırcaktım ama gidememdim![]()
sabah haber et canım merak ettim ve inşallah pozitif çıkarAslm cnm.sabah gittim yaptirdim ama sonuç pazartesi cikar dedi.sinir oldum.eczaneden de test aldim sabah yapicam.sabah daha iyi cikarmis oyle dediler.bugun 15 gun oldu adette olmadim.ama umitli de degilim.hayirlisi.
Saglik ocaklarinda tahlil cihazlari yok canim merkez hastaneye gonderip tahlleri orda yaptiriyolarSaglik ocağı cnm.bende anlamis degilim
Anladim cnm.zaten sans yok bende.zaten haftasonuna denk geldi.simdi de karnim agriyor.galiba sonuca da gerek kalmicak bu gidişteSaglik ocaklarinda tahlil cihazlari yok canim merkez hastaneye gonderip tahlleri orda yaptiriyolar
Insallah cnm ama kasiklarim cok agriyor bugün.ayakta duramiyom.offffsabah haber et canım merak ettim ve inşallah pozitif çıkar
olsada olmasada yola devam canım, olmasa çabuk toparlanıp tedavimizi aksatmayacaz, olursa dünyaya gelene kadar sağlıklı devam inşallah bebişlerimiz olmuştur tutunmuştur devam ederizInsallah cnm ama kasiklarim cok agriyor bugün.ayakta duramiyom.offff
bende bugün acayip akıntı var sende hiç oldu mu yaaaInsallah cnm ama kasiklarim cok agriyor bugün.ayakta duramiyom.offff
Bende asilamanin ilk gunu biraz oldu.sonraki gunler olmadi.ama akinti olmasi iyi diye biliyorum.merak etme.bende bugün acayip akıntı var sende hiç oldu mu yaaa
ayyy inşallah canım, yaaa adet olacakmışım gibi belim bacaklarım nasıl sancılanıyor, daha aşılamanın 5. günüBende asilamanin ilk gunu biraz oldu.sonraki gunler olmadi.ama akinti olmasi iyi diye biliyorum.merak etme.
Bu kez benimde akıntım oldu canım yogun beyaz kıvamlı 4 gün falan oldu simdi ise ıslaklık şeklinde oluyor. Adetime 5 gün var . Bugün de bir uyku sersemiyim. İnşallah iyiye işarettir akıntımız:)ayyy inşallah canım, yaaa adet olacakmışım gibi belim bacaklarım nasıl sancılanıyor, daha aşılamanın 5. günü
inşallah canım ne bileyim kendimi dinlememeye çalışıyorum ama sanki altıma yapmışım gibi akıntı oluyor artık peçete koyuyorum, çamaşırımı değiştiriyorum sürekli, bide benim daha aşılama olalı 5 gün oldu, bir yerde okudum aşılama ile 6-7 gün sonra yumurta döllenirse rahime yerleşmeye tutunmaya çalışırmış, inşallah o belirtilerdir ondan akıntı vardır, offf bekle babam bekle biz hep bekleyecez bu sıpalarıBu kez benimde akıntım oldu canım yogun beyaz kıvamlı 4 gün falan oldu simdi ise ıslaklık şeklinde oluyor. Adetime 5 gün var . Bugün de bir uyku sersemiyim. İnşallah iyiye işarettir akıntımız:)
Benimde aşılamadan 5-6 ügn sonra oldu. Böyle mukus kıvamlı vajinanın ağzında kalıo gibiydi benimki peçeteye geliyordu. Sildiğimde Simdi o yogunluk gitti sıvı gibi akıyor iç çamasırıma. O sıpalar inşallah bizi daha fazla bekletmez canım:)inşallah canım ne bileyim kendimi dinlememeye çalışıyorum ama sanki altıma yapmışım gibi akıntı oluyor artık peçete koyuyorum, çamaşırımı değiştiriyorum sürekli, bide benim daha aşılama olalı 5 gün oldu, bir yerde okudum aşılama ile 6-7 gün sonra yumurta döllenirse rahime yerleşmeye tutunmaya çalışırmış, inşallah o belirtilerdir ondan akıntı vardır, offf bekle babam bekle biz hep bekleyecez bu sıpaları![]()
İğne mi o? Ben gonal f kullandım 450 lik bence mili önemli kaç mil oldugu yani. Cünkü 450 mili 380tl idi senin iğnen 600 lük ise daha pahalıdır tabi. Genelde iğneler bu fiyatlarda . Aşılamana para vermiyormusun? Ben özel bir hastanede yaptrdım 2 kez muayneler haric 3800 verdim :/Kızlar bana puregon 600 verdi 7.gün kontrole gittim 10 ve 11 mm iki yumurtanın olusmus 4 doz daha kullan pztsi gel dedi duruma gore çatlatma iğnesi verecek olursa crs aşılama olacak tüm sadece puregon 450 TL muayene ve çatlatma iğnesi hariç bir kızım var o yüzden aşılama için 500 tl yı gözden çıkardım acaba puregon mu pahali