Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tşk ederim cevap verdiğin için Can'ım. Bu benim ikinci aşılamam ilkinde de böyle ağrılarım olmuştu bu sefer daha uzun sürdü sanırım bu çatlatma iğnesinin etkileri
Al bndende o kadar canım ya. Bnmde ikinci aşılamam ve en zor olanda bu. Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin. Dayanırız bunlara :)

Aşılama olan arkadaşlar sizdede adet olacakmış gibi Ağrı'lar var mı benim bugün 3. Günüm ama göğüs uçlarım acıyor birde adet olacakmışım gibi hissediyorum iğnenin etkisi mi acaba bunlar?
ilk birkaç gün benimde öyle ağrılarım olmuştu ama gögüs uçlarım hiç acımadı.fakat gögüslerim ilk günden itibaren şişti ve ağrıyor

Merhaba arkadaşlar bu gün asilamami oldum çok sukur Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin biz de hayırlı sonuçlar alırız inşallah ilaç vermemişti doktor bana sadece catlatma iğnesi oldum. Asilamada kanamam oldu biraz agrim var sancim var ara ara Allahım hayırlı evladımizin haberi sevinciyle guldursun yuzumuzu inşallah ♥

hayırlısı olsun canım.senin kaç yumurtan oluşmuştu acaba

Yumurta güçlendirici ya da büyütecek ilaç vermemişti sadece catlatmayi iğnesi oldum iki yumurtam büyümüştü 18-19 mm olmuşlardı doktor çok kaliteli ilaçsız daha sağlıklı olur demişti bakalım nasıl sonuçlanacak Allah razı olsun canım :-*

ilk birkaç gün benimde öyle ağrılarım olmuştu ama gögüs uçlarım hiç acımadı.fakat gögüslerim ilk günden itibaren şişti ve ağrıyor
Benim göğüslerimin uçları acıyor sadece. Herkeste iğnenin etkisi farklı oluyor galiba. Buradaki herkese çok dua ediyorum inşallah pozitif olur sonuçlarımız. Her ay hüsrana uğramak çok yıkıcı. Diğer aylar neydeyse ilk aşılama tutmayınca ben kendimi eve kapatmıştım. Aşılama olunca insan daha çok beklenti içine giriyo

Aşıl
Merhaba arkadaşlar bu gün asilamami oldum çok sukur Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin biz de hayırlı sonuçlar alırız inşallah ilaç vermemişti doktor bana sadece catlatma iğnesi oldum. Asilamada kanamam oldu biraz agrim var sancim var ara ara Allahım hayırlı evladımizin haberi sevinciyle guldursun yuzumuzu inşallah ♥
aşılaman hayırlı olsun inşallah arkadaşım.

Yarn doktor ne diyecek acaba. Zaman geçmek bilmiyor. İçim de rahat değil olumsuz olacak sanırım kızlar:KK43:

Yarn doktor ne diyecek acaba. Zaman geçmek bilmiyor. İçim de rahat değil olumsuz olacak sanırım kızlar:KK43:
İyi düşün iyi gelsin başına. Kendine sıkıntı dert etme . Olmazsada bu bnm imtihanım de sabret . Allah sevdiği kulunu sınarmış. Bn inanıyorum bu topikte bu kulüpte
bebek isteyen herkesin elbet birgun bebeği olacak.sadece bazıları daha çok uğraşacak. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ;)

Kizlar birsey sorcam doktorum alttan birşeyler yapinca şuan rahimini yikiyorum dedi yeni geldi aklima sizinde öyle dedi mi? Rahimi yikadilar mi? Benim daha ilk gunum af buyurun ama aşırı gazlanma var :)

Kizlar birsey sorcam doktorum alttan birşeyler yapinca şuan rahimini yikiyorum dedi yeni geldi aklima sizinde öyle dedi mi? Rahimi yikadilar mi? Benim daha ilk gunum af buyurun ama aşırı gazlanma var :)
Aşılamada mı ilk günün canım. Eğer öyleyse b bnm bildiğim yıkamıyorlar sadece spekulum takıp aşılamayı yapıyorlar

Back
X