Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de bu ay aşılama yapılmayacak kızlar. Hayırlısı ne diyim. Artık bunu demekten de yoruldum. Kendime hiç samimi gelmiyorum.
Doktor yumurtalar yeteri kadar buyumedigi için iptal etti. 14 mm de kaldılar.

Doktora yumurta gelismemesi tüp bebeğe engel bi durum mu yani bu aşılama değil de tüp bebek tedavisi olsa yine de yumurta gelişmedi diye tedavi durdurulur müydü dedim. Hayır durdurulmazdi dedi. Bi bilginiz var mı kızlar

Hadi ya vallah bilmiyodum :KK43: öyle vallah bkz elimizden geleni yapalım duamizi eksik etmkyelim Rabbim ol demisse olur inşallah :-*
Canım hiç ilaç kullanmadan senin nasıl 2 yumurtan oldu ben onu merak ediyorum :) Çünkü noralde ayda 1 yumurta oluyo :) Maşallah sana.

Kızlar maalesef hcg 0,1 çıktı.1 ay mola sonra tüp bebek denicez.artık güzel haberleri sizden alırız inş.her türlü belirtiyi yaşamıştım.ufak tavsiyem kendinizde hiç belirti aramamaya çalışın.
Canım üzüldüm senin adına ama hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun ve inşallah eşin de bebek iister, duygularına ortak olur ve bu yolda beraber yürürsünüz.

Benim de bu ay aşılama yapılmayacak kızlar. Hayırlısı ne diyim. Artık bunu demekten de yoruldum. Kendime hiç samimi gelmiyorum.
Canim bidahaki ay adetin ikinci gunu basla bal tarcin corek otu gelisime yardimci oluyor kalitali olmasini sagliyor gercekten 12.gune kadar yapiliyo

Doktora yumurta gelismemesi tüp bebeğe engel bi durum mu yani bu aşılama değil de tüp bebek tedavisi olsa yine de yumurta gelişmedi diye tedavi durdurulur müydü dedim. Hayır durdurulmazdi dedi. Bi bilginiz var mı kızlar
Tup bebekte ilacin dozunu fazla veriyorlar cok fazla yum gelisiyo ve olgunlasmayanlari da toplayip uygun ortamda olgunlasmalarini da saglayabiliyorlar diye biliyorumm tup bebek ile ilgili videolar izlemistim orda anlatiyordu dr

Hayırlısı olsun canım, geç olsun da güç olmasın. İnşallah önümüzdeki ay yapılır ve bebeğin gelir. Siz yine de normal yolla denemeye devam edin. Bakarsın bu ay sürpriz yapar bebeğin :)

Tup bebekte ilacin dozunu fazla veriyorlar cok fazla yum gelisiyo ve olgunlasmayanlari da toplayip uygun ortamda olgunlasmalarini da saglayabiliyorlar diye biliyorumm tup bebek ile ilgili videolar izlemistim orda anlatiyordu dr
Canım listemiz nerde kaldı, paylaşabilir misin tekrar. Ara ara paylaşalım istersen canım. Ben de paylaşırdım da en son hali nerde kaldı bulamadım.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
  • İsim--------------------------- Deneme ------------ Aşılama Tarihi ----------------- Test tarihi --------------- Sonuç
  1. @aybirgen ------------------ 1.dnm ---------------
  2. @safiskus ------------------- 2.dnm ---------------
  3. hayallergercekolsa hayallergercekolsa ----- 1.dnm ---------------
  4. ahsen su ahsen su ------------------ 2.dnm --------------
  5. @arsinli --------------------- 1.dnm ---------------
  6. Berf0o0o Berf0o0o ---------- 1.dnm --------------- 06.02.2016 ----------------
  7. S sevil19 -------------------- 1.dnm ---------------
  8. eylem008 eylem008 --------------- 2.dnm --------------- 02.01.2016 -----------------
  9. B bilgem34 ----------------- 2.dnm --------------- 05.01.2016 ----------------- 22.01.2016 ------------------
  10. E elifecem16 --------------- 5.dnm ---------------
  11. kelie kelie ----------------------
  12. deffnem deffnem ----------------- 1.dnm ----------------
  13. dddd8999 dddd8999 --------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 -----------------
  14. fazi93 fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 ----------------
  15. hilal1907 hilal1907 ------ 1.dnm ----------------
  16. derendefne derendefne -------------- 1.dnm ---------------- Yumurta gelişmediği için önümüzdeki aya erteledi.
  17. gamzebb gamzebb ----------------- 1.dnm ---------------- 02.01.2016 -----------------
  18. P prenses0101 ------------- 1.dnm ----------------
  19. Vazgeçtim Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 -----------------
  20. B Begum275 --------------- 1.dnm ----------------
  21. G gipsyy -------------------- 1.dnm --------------- 26.12.2015 ----------------- 09.01.2016 ---------------Negatif, umudumuz diğer aylara
  22. @Ageve -------------------- 2.dnm --------------- 03.01.2016 ----------------- 16.01.2016 ---------------
  23. Z zeynep_xx -------------- 1.dnm ----------------
  24. H hcaazram2007 --------- 2.dnm ----------------
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarr bilgileri tam verirseniz düzenlemeleri yapabilirimm

Canım hiç ilaç kullanmadan senin nasıl 2 yumurtan oldu ben onu merak ediyorum :) Çünkü noralde ayda 1 yumurta oluyo :) Maşallah sana.

Yumurta rezervim çok iyi bende de eşimde de bi sknti yok sebepsiz infertilite. Maşallah diyim geçen ay serophane ile 6 tane yumurtam buyumustu 22- 23 mm kadar sonra catlatmayi iğnesi olduk ama değerlendiremedik. Maşallah diyim incir yedim sabah AC karınla iki tane tek bi de adetimden yumurtlama gününe kadar çok sıcak tuttum kendimi :)

Canim bidahaki ay adetin ikinci gunu basla bal tarcin corek otu gelisime yardimci oluyor kalitali olmasini sagliyor gercekten 12.gune kadar yapiliyo
Kesinlikle katılıyorum bn geçen ay adet söktürücü kullanırken onu da yaptım ve adetin ikinci günü tahlillerim önceki aya göre mükemmeldi. Onda önceki ay herşeyin tam tersti . Düşük olmasıgereken yüksek. Yüksek olması gereken de düşüktü.

Kesinlikle katılıyorum bn geçen ay adet söktürücü kullanırken onu da yaptım ve adetin ikinci günü tahlillerim önceki aya göre mükemmeldi. Onda önceki ay herşeyin tam tersti . Düşük olmasıgereken yüksek. Yüksek olması gereken de düşüktü.
Kızlar bunun ölçüsü ne ve ne kadar yiyicem bu ay yapaym

Yumurta rezervim çok iyi bende de eşimde de bi sknti yok sebepsiz infertilite. Maşallah diyim geçen ay serophane ile 6 tane yumurtam buyumustu 22- 23 mm kadar sonra catlatmayi iğnesi olduk ama değerlendiremedik. Maşallah diyim incir yedim sabah AC karınla iki tane tek bi de adetimden yumurtlama gününe kadar çok sıcak tuttum kendimi :)
Ne güzelll :) Ama 6 yumurtayla nasıl çatlatma iğnesi yaptılar ki, benim 3 yumurtam olunca dr riskli diye iğne yaptırmamıştı :KK51: Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, gördüğüm kadarıyla dikkat ediyosun herşeye, gerisi Allah'a kalmış :anneadayı::KK46:

Canlar bir de şöyle bir şey yapalım mı, aşılamadan önce ve sonra neler yapılmalı, siz neler yapıyosunuz, bunları tek başlıkta toplayalım da hepimiz bilgilenmiş olalım. Mesela ben ananas yemenin döllenmeyi kolaylaştıracağını bilmiyodum ve burda öğrendim. Siz de bildiklerinizi yazın listemize ekleyelim.

Aşılama öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenler
1)Adet olmadan önceki ay soğan kürü yapabiliriz rahimin temizlenmesi için. Kadınlara iyi gelen bitki çayları tüketilebilir.
2)Adetin ilk gününden itibaren yumurtalarımız oluşmaya başlıyo biliyosunuz (yani belki de bebişlerimiz :KK55:) Yumurtalarımızın sağlıklı ve kaliteli olması için beslenmemize dikkat ediyoruz. Günde 1-2 kuru incir, fındık, ceviz vs yiyebiliriz. Kendimize iyi bakıyoruz, ayaklarımızı sıcak tutuyoruz. Aman üşütmeyelim :)

3)Ananas döllenmeye iyi geliyormuş, aşılamadan 1-2 gün önce tüketilmeye başlanıp bir kaç gün tüketilmesi faydalı olabilir.

4)Aşılamadan sonra mümkünse birkaç gün dinlenmek faydalı olabilir.

Canlar varsa başka eklemek istedikleriniz ekleyelim:KK68:

Back
X