Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bn
Canım sana bişey sormak istiyorum. Ben klomen kullandım dr tavsiyesiyle bir yumurtam gelişmişti. Sol yumurtam. 23 mm sanırım gelişmişti. 02.01.2016 cumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi vurdurdum. 04.01.2016 saat 11,30 gibide aşılama yaptı. Şimdi sisin anlattıklarınıza bakıyorum siz heralde her gün iğne vuruldunuz. Şimdi çarşamba dr kontrole gidicem ve bu konuyu konuşucam. Sen nasıl bir tedavi gördün hangi ilaç ve iğneleri kullandın canım.
klomene fazla yanıt veremedim yumurta gelişmedi ama beş ay kullandım . Sonra mayıs ayında mdnegon iğneyle aşılma oldu. Tutmadı şimdide puregonla yumurta gelişimi oldu ama yavaşda olsa büyüdü :D aşılama oldum. Crinone jel kullandım halada kullanacam

Fazi nasıl agrin oldu canım ? Benim 5 gundur kasıktan bacağa vuran agrim var, kist ağrısına benziyor. Bugün test yaptım ikinci cizgi 1 saat sonra çıktı olumsuz gibj ama inatla ümit etmek istiyorum...

Cnm onceleri kasık ağrısı
Fazi nasıl agrin oldu canım ? Benim 5 gundur kasıktan bacağa vuran agrim var, kist ağrısına benziyor. Bugün test yaptım ikinci cizgi 1 saat sonra çıktı olumsuz gibj ama inatla ümit etmek istiyorum...
Vardı daha sonra sol kasığıma bıçaklar batar gibi ağrı giriyodu ve sol bacağıma vuruyordu. İki uç gündür de adet ağrısı gibi var hala da devam ediyor

Bn
klomene fazla yanıt veremedim yumurta gelişmedi ama beş ay kullandım . Sonra mayıs ayında mdnegon iğneyle aşılma oldu. Tutmadı şimdide puregonla yumurta gelişimi oldu ama yavaşda olsa büyüdü :KK70: aşılama oldum. Crinone jel kullandım halada kullanacam
Slm fazi93 fazi93 bende puregon kullanıyorum ama bu ay ağır ilerliyor yumurta gelişimi 14. İğne mi bu gün yaptım geçen 10. İğne de büyümüştü sen günde kaç ml ve kaç gün kullandın canım

Slm fazi93 fazi93 bende puregon kullanıyorum ama bu ay ağır ilerliyor yumurta gelişimi 14. İğne mi bu gün yaptım geçen 10. İğne de büyümüştü sen günde kaç ml ve kaç gün kullandın canım
bnm de aynı 13gun kullandım 50yle başladım 75. 100 falan yukseldim en son yine 50 yaptım. Bnm ki de geç büyüdü sonra çatlatma iğnesini yaptırdım ve aşılama oldum crinone jel kullandım yine devam et crinone dedi birde golikasit yazdı

bnm de aynı 13gun kullandım 50yle başladım 75. 100 falan yukseldim en son yine 50 yaptım. Bnm ki de geç büyüdü sonra çatlatma iğnesini yaptırdım ve aşılama oldum crinone jel kullandım yine devam et crinone dedi birde golikasit yazdı

fazi93 fazi93 Ben gecen ayki adilamamda da puregon kullandim jel yerine progestani fitil olarak kullan demisti bu sefer jeli sorucam, Bende 10 gün 75 sonra 150 bugunde 14. Gün hala büyümemiş 225 çık dedi doktor, insallah yan etki yapmaz bu kadar iğne korkmaya başladım

Va
Hayirlisiyla olsun canım dilerim Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip eder meleğini ☺yaşadığın belirtileri yazarmisin bizlerde umut olsun bugün 13 gnum bitti heyecanla bekliyorum[/QUOTE sürekli kasık ağrım vardı ara ara bel ağrısı oluyodu bacağımada vuruyordu. Göğüslerim iki gündür çok acıyo. Ayaklarım uşuyodu ama azcık ateşim oluyodu. İdrar rengim koyulaşmıştı. Ve ha bire. Güzel rüyalar görüyordum canım . Ayrıca gazımda çoktu sivilcede bastı yüzümü :)

Yok y
fazi93 fazi93 Ben gecen ayki adilamamda da puregon kullandim jel yerine progestani fitil olarak kullan demisti bu sefer jeli sorucam, Bende 10 gün 75 sonra 150 bugunde 14. Gün hala büyümemiş 225 çık dedi doktor, insallah yan etki yapmaz bu kadar iğne korkmaya başladım
Yok yapmaz heralde . Şuan ne kadar olmuş yumurtan.

Back
X