Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sut buhari nedir ben ilk defa duydum
rahmi temizliyormus canim 1 litre sute 1 bag maydonoz koyup kaynatiyosun yanmicak seki,de ayarlayip kovaya koycam ben kabi buharina oturuyosun belina battaniye sariyosun buhar disari cikmasin etkili olsun diye yarim saat duruyosun bikac gun akinti geliyomus icini temizliyomus tupler icinde faydaliymis bunu deneyerek hamile kalan cok kisi var cnm

Tanidigim bir sürü kisi var 5 yumurtasi olan ve birinin dördüzleri ikisininde üçüzleri olacak iki kisininde tutmadi .. Ve doktorlar 5 yumurtada tutacak kadar büyüklüge gelince asilamayi iptal edip dogal yolla deneyin diyorlar
Ama maşallah seninkiler iyi buyümüs insallah hayirli sonuclar alirsin..
Ne zaman asilama yapilacak igneye devam mi ?
amin canim insallah asilama belli degil canim pazartesi tekrar kontrole gidicem 18i gecsinler ovitrelle igne verip asilama gununu solicek su an ignelerim bitti baskada vermedi yum olusmasaydi dozunu artirmamiz gerekecekti onun icinde hastaneye yatmam gerwkirmis yumurtaliklara zarar verwbilirmis ko trol altinda olman gerekir demisti cok sukur ona gerek kalmicak insallah

Canlar bugun adetimin 3. gunuydu, doktora gittik, esimin de dun verdigi spermiyogram sonucunu aldik, elhamdulillah sonuclarimiz cok guzel cikti, degerlerimiz 6 aylik tedavi sonrasinda oldukca iyiye gitmis, asilamasiz normal yolla bile olur dedi dr ama biz asilama yapmak istedik, dr bana 1 tane gonal f igne yaptirdi, 5 gun de klomen kullanicam, insallah cok guzel gelismeler olur. Allahim hayirlisiyla hepimizi bebislerimize kavusturur insallah.

Kızlar bir şey danisacaktim size. Biliyorsunuz ocakta ilk asilamayi yaptık olmadi.
Biz aşılama yaptiracagimiz zaman esimde problem oldugunu öğrendik. Sperm sayısı toplan 68 milyon, Toplam hareket oranı % 32 ileri hareket % 5.
Hemen 2.asilamayi yaptirmayip eşimin durumunu düzeltmek için uğraşmak istiyorum.
Bir uroloji uzmanina gittik ama tahliller falan süreç işliyor şuan. Ben boşa zaman gecirmemek adına eşime evicap, çinko vitaminleri veriyorum. Keciboynuzunu kurune başladım. Katı meyve sikacagi aldım havuç suyu da icirecegim. Bir de arastirirken ginseng diye bir şey buldum. Benim gibi esimde problem olup bu tur şeyleri yapan var mi :) çocuk yapcaz derken adamı gıda zehirlenmesine maruz bırakmak istemiyorum.

Kuzular bende bu gun yine kontrole gittim 5 tane yum varmis solda 13 mm 14 mm sagda 14 mm 14 mm 15 mm pazartesi tekrar gidicem insallah hafta sonuna kadar asilamam da olur
Sevindim canim, bak ne guzel gelismis yumurtalarin :)

Aynen canm bu ananasi esimrde dedm
Asilamadan sonra sakin kaldırma baza filan yat 3 4 gün hep bide kabiz olmamaya dikkat et canim benim wc ye gittiğinde ikinmaman gerek. Ananas ye tutunmayi kolaylaştırıyor. Benim bu ay çok sancım olmadı ama ara ara oluyo işte yavaş buyuyomus bu ay biraz en son 15 ml di dün yani inşallah 18 19 olmustur
Aynen canm esimede dedm bu ananasi küçük yerde yasiyrz yarn hastaneye gdnce marketten aliym bari 3-5tane ☺gecende hic dnlenmedm bu sefer hatip dnlenmeyi duaunuyrm bakalım napcaz canm

As anlıyorum canım. Stres yapma .kafandan atmaya çalış.Biliyorum çok zor ama dene. Çünkü stres belli başlı bi sebep.düşük. Nie oldu senin canım.

evet canım elde değl bgnden itibaren akıma düştü artık
tuttumu tutmadımı diye düşünür oldum

düşüğün sebebini bilmiyoruz canım ilk gebeliğim ilk düşüğüm dr olabilir dedi :(
inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz sağlıkla nasip olur

mybaby24 merhaba cnm sende benim gibi olmuşsun bende 5 yıldır evliyim çok seyler geçirdim normal yolla hamile kaldım sadece beş gün tatdım beşinci gün kahverengi lekeler geldi ardından kanamam oldu düşük yaptım 5 ay oldu düşük yapalı normal yolla kalamadım daha 18 ocakta ilk aşılama oldum inşallah tutar demek istedigim sana hiç hoca ya gittin mi düşük yapınca bana gec dediler bu tür erken düşüklerin sebebi ümmüsüpyenlik olunca erken düşükler olurmuş yazdırmazsan düşükler yaşarsın bizler bilmiyoz ama büyüklerimiz biliyor ben yazdırdım bu ay takmaya başladım ve cocugun oldugu zamanda cocugun beşiginde takılı kalacak ona da geçmesin diye cnm benim yengem de erken düşük yapmıştı ondada vardı o ay hamile kaldı ve daha düşük yapmadı ve bu tür seyler anneden geciyormuş ailende birilerine sor cnm uzun oldu ama ben gec ogrendım bu seyi inşaalah sana faydam olur bunu aksatma ve araştır cnm

evet canım duydum bende banada söylediler
ama öyle bi hocaya vs baktırmadım hiç
yani baktırma imkanım olmadı
duasını bulursam alıp taşımak isterim elbet
inşallah bu ay hepimiz güzel habeler alırız

Kızlar bugün ilk asilamami oldum evde dinleniyorum heyecanlı bekleyiş başlasın bakalım :KK54: Bu Arada doktorum progestan verdi
Listeye beni de eklermisiniz :KK31:

Selamm kızlar Nasılsıniz dün asilamami oldum kananam geldi azcik sabah durdu simdi arada kasık ağrım oluyo sizler ne yaptınız Hoppa o arada inşallah güzel sonuc olsun

hayırlısı olsun kızlar :KK200:

Bu iğneden 36 saat sonra asilama yapılıyorlar

aynen tam 37. saatte yapıldı bnm de
geç kalındı zannettim ama dr um normal dedi

Kizlar aşılamasi olanlar ne ilac kullanıyorsunuz ben sadece inofolik ve coraspirin kullan kullanıyorum

ben pıhtılaşmam oldugu için kan slandırıcı iğne, folikasit ve progestan kullanıyorum cnm
ama ilk aşılamamda jel vermişti mesela

Kızlar bir şey danisacaktim size. Biliyorsunuz ocakta ilk asilamayi yaptık olmadi.
Biz aşılama yaptiracagimiz zaman esimde problem oldugunu öğrendik. Sperm sayısı toplan 68 milyon, Toplam hareket oranı % 32 ileri hareket % 5.
Hemen 2.asilamayi yaptirmayip eşimin durumunu düzeltmek için uğraşmak istiyorum.
Bir uroloji uzmanina gittik ama tahliller falan süreç işliyor şuan. Ben boşa zaman gecirmemek adına eşime evicap, çinko vitaminleri veriyorum. Keciboynuzunu kurune başladım. Katı meyve sikacagi aldım havuç suyu da icirecegim. Bir de arastirirken ginseng diye bir şey buldum. Benim gibi esimde problem olup bu tur şeyleri yapan var mi :) çocuk yapcaz derken adamı gıda zehirlenmesine maruz bırakmak istemiyorum.

havuç suyunu 3 haftadır her gün içiriyorum bende katı meyve sıkacagını sırf onun için aldım
tabi bende sebepleniyorum meyveler sıkıyorum kendi kendime :KK48:
keçi boynuzunu daha önce denemiştik ama fayda olmadı canım
hareket sorunu için havu suyu iyi geliyormuş diye okumuştum

Mrb canm yumurta tak gttn mi benmde sanirim pazartesi olacak doktorum cumartesi kontrole cagrdi merakla beklyrm
Mrb canm yumurta tak gttn mi benmde sanirim pazartesi olacak doktorum cumartesi kontrole cagrdi merakla beklyrm
MRB bril bril benide yarın son kontrole çağırdı pazartesi yaparız büyük ihtimalle dedi bakalım yarın belli olcak

kızlarrrr bana bısey soyleyın lutfen dün aşılamamın 10.günüydu ve ben idrar testi yaptım ama negatif cıktı cok erken yaptım acaba :( cok kotuyummmmmmmmmmmm:eek::eek::eek::KK61::KK61::KK61:
cnm ben idrarda yatım negatif çıktı kanda yaptım 2859 çıktı ultrasonda bile görüldü idrarda erken çıkan da var ama çıkmayanda

İ

inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz sağlıkla nasip olur[/QUOTE
İnşallah canım ya. Rabbim bi daha f

inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz sağlıkla nasip olur
İnşallah canım rabbim bi daha göstermesin duşuğu hayırlı haberlerle kucağına alırsın inşallah.

MRB bril bril benide yarın son kontrole çağırdı pazartesi yaparız büyük ihtimalle dedi bakalım yarın belli olcak
MrB canm BN bugün gttm sağda 2yumurtam var biri 12bri 7 soldada var ama 5dedi küçük sagdakiler olacak olursa dedi sali GNU tekrar gel bakalm buyucejlermi ona göre karar vercez yumurta yi iyi beslicek şeyler te dedi pekmez bal muz ceviz falan dedi aali tekrar gtcem

Back
X