Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm ben idrarda yatım negatif çıktı kanda yaptım 2859 çıktı ultrasonda bile görüldü idrarda erken çıkan da var ama çıkmayanda

bu değerle idrarda çıkmadı mı
yoksa idrar testini erken yaptın çıkmadı sonra gün geçince kan mı verdin canım
hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
peki aşılamanın tuttuguna dair bişeyler hissetmişmiydin hiç?

İnşallah canım rabbim bi daha göstermesin duşuğu hayırlı haberlerle kucağına alırsın inşallah.

amin canım inşallah

Kızlar 18 ocakta aşılama oldum. Simdi de boğazım şişti biraz. Halsizim ve kırgınlık var; başım kemiklerim ağrıyor. Ne yapmalıyım?

İyi akşamlar kızlar 6. Gün adet olucak misim gibi Ağrı'm var sag tarafım da Batmalar var ansızın Batiyor sizin durum lar Nasıl

İyi akşamlar kızlar 6. Gün adet olucak misim gibi Ağrı'm var sag tarafım da Batmalar var ansızın Batiyor sizin durum lar Nasıl

cnm bnmde bgn 8.günüm
sol tarafımda hafif sancı oldu ama batma şeklinde değil
bel ağrımda vardı gün içerisinde ara ara ağrı hissettim
ve afedersin çok gaz oluşuyor :oops:
şimdi iyiyim. özellikle yemek yaparken biraz ayakta fazla kaldım ve daha çok şiddetlendi

Aynen canm bu ananasi esimrde dedm

Aynen canm esimede dedm bu ananasi küçük yerde yasiyrz yarn hastaneye gdnce marketten aliym bari 3-5tane ☺gecende hic dnlenmedm bu sefer hatip dnlenmeyi duaunuyrm bakalım napcaz canm
Naptin canım kontrolün nasıl geçti ne dedi doktor benimkini yarın yapicakmis çok heyecanliyim ignemi vurdu bugun

Naptin canım kontrolün nasıl geçti ne dedi doktor benimkini yarın yapicakmis çok heyecanliyim ignemi vurdu bugun
Ay canm bende sana yazicaktm baktm sağ tarafta 2yUmurtm var bir 7bri 12 ml solda da var ama işimize yaramaz büyük ihtimalle sagdakilet olacak gbi dedi Şali tekrar gel bakalım ne kadar buyucklrt dedi sanirim benim salidan sonra olacak canm olan mu igneni ama 36saat geçmesi gerekmiyomu anca catliyo diye bliyrm

Ay canm bende sana yazicaktm baktm sağ tarafta 2yUmurtm var bir 7bri 12 ml solda da var ama işimize yaramaz büyük ihtimalle sagdakilet olacak gbi dedi Şali tekrar gel bakalım ne kadar buyucklrt dedi sanirim benim salidan sonra olacak canm olan mu igneni ama 36saat geçmesi gerekmiyomu anca catliyo diye bliyrm
Tam 29 saat oluyo benimki doktorum öyle dedi bnde onu dusunuyodum şimdi ama bi bildiği olmasa yapmaz herhalde çok düşünüp stres yapmakta istemiyorum

Tam 29 saat oluyo benimki doktorum öyle dedi bnde onu dusunuyodum şimdi ama bi bildiği olmasa yapmaz herhalde çok düşünüp stres yapmakta istemiyorum
Aaa 29saatte yapildigni duymustm canm stres yapma sakin hersey çok güzel olacak sonuçlar güzel olacak rahatlar kndini

Aaa 29saatte yapildigni duymustm canm stres yapma sakin hersey çok güzel olacak sonuçlar güzel olacak rahatlar kndini
İnsallahhhh bu arada çatlatma ignesi nden çok korkuyodum ama hiç hissetmedim bile Rabbim emeklerimizi Bosa çıkarmasin hayırlı saglikli sihhatli evlatlarla mujdelesin bizi insallah

İnsallahhhh bu arada çatlatma ignesi nden çok korkuyodum ama hiç hissetmedim bile Rabbim emeklerimizi Bosa çıkarmasin hayırlı saglikli sihhatli evlatlarla mujdelesin bizi insallah
Aynen canm hic hissetmuyosn ben Şali günü için heycanliym yarn kacta gdiceksn bol bol dinlen olrmu ananas al te

Merhaba can'lar. Bende basarisiz yumurta takibi ve onun oncesinde 2 dusukten sonra bu ay asilama tedavisine basladim marmarada. Benimle ayni hastaneye giden veya daha once gitmis olan birileriyle sohbet etmek bana iyi gelicek. Cok gergin ve heyecanliyim. Ikinci kutu gonal f imi kullaniorum. Sanirim ay sonu gibi asilamam olur bende burdan paylasirim sonucumu. Umarim hepimizin gönlune gore olur hersey

Aynen canm hic hissetmuyosn ben Şali günü için heycanliym yarn kacta gdiceksn bol bol dinlen olrmu ananas al te
Yarın saat tam 6 da orda olucaz canım hayırlısı bakalım :) ananasi yarın aldır cam esime 4 gun hiç kalkmadan yaticam sonrada belli olana kadar hiç is yapmam sağolsun kayinvalidem yapar herseyi allah razı olsun

canimm ac karnina bol bol incir ye cok sevindim gelisimin olmasina

Yarın saat tam 6 da orda olucaz canım hayırlısı bakalım :) ananasi yarın aldır cam esime 4 gun hiç kalkmadan yaticam sonrada belli olana kadar hiç is yapmam sağolsun kayinvalidem yapar herseyi allah razı olsun
Canim bekliyrm güzel haberlerini herşey güzel olsn rabbm önce gobegni sonra kucavni doldursun

cnm bnmde bgn 8.günüm
sol tarafımda hafif sancı oldu ama batma şeklinde değil
bel ağrımda vardı gün içerisinde ara ara ağrı hissettim
ve afedersin çok gaz oluşuyor :oops:
şimdi iyiyim. özellikle yemek yaparken biraz ayakta fazla kaldım ve daha çok

Canim insalkah bebisin habercisidir.Benim birde göğüslerim şiş ve acı var.ilacın etkisi mi ki

Kızlar test gunum cuma günü inşallah iyi sonuc alırım o arada farkli karışık rüyalar görüyorum sizde var mi öyle bişey ben kötü rüyalar görünce olmuyo korkuyorum.

Canm ne yaptn naslsn

Back
X