Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende varım adet bekliyorum yarın doktora gidicez eşimin tahlilleri yenilenecek sanırım adet söktürücü vericek :KK43:

Cuma 11. Gundu gittim solda 13 14 mm sagda 14 14 15 mm yum vardi. Pazartesi tekrar gel dedi canim gitiim sagda 24 mm solda 19 mm iki yum var dedi. Gerisi ya geriledi yada catladi onu bilemeyiz dedi. Bakalim dun gece catlatma ignesi oldum yarin oglen asilama olcam cok korkuyorum bu karisiklik yuzunden de gic umudum kalmadi cnm
Canım bence de yumurtaların gayet iyi umudunu kaybetme bu sefer olur inş.

Kızlar benim moralim çok bozuldu.Yardımcı olun lütfen:KK42:Bu ay aşılama olacaktım ama dr gerek duymadı yum ii dedi. ovitrel kullandım.Şimdide progestan hapını kullanıyorum ama bugün kanamam oldu daha adetime 6 gün var.Ne bu şimdi çok erken hastalandım üstelik duyduğum kadarıyla progestan bitince adet olmayı beklemem gerekiyormuş bilgisi olanlar yazabilir mi? Bu arada bugün dayanamayıp beta hcg baktırdım. oda düşük 1.20 cıktı.Sanırım bu ay olmadı :KK42:

Asilama yaptıracak olan arkadaşlar asilama yapılma asamasinda ve dinlenme sonradinda basinizi kaldirmayin fazla hareket ettir meyin .sıvıların disariya cikmasina neden oluyor bilginize. ..
Aşılama da 8.günüm bugün çok Üşüyorum sıtma tutuyor geceleri.
benim gibi yaşayan varmı? ?
hımm sağol cnm başka önerilerin varsa yine paylaşır mısın ben ehliyet kursuna gidiyorum da sanırım direksiyon dersleri aşılama ile çakışıyor bi sıkıntı olur mu ...bide aşılama da ağrı sızı oluyor mu anesteziye gerek var mı

Asilama yaptıracak olan arkadaşlar asilama yapılma asamasinda ve dinlenme sonradinda basinizi kaldirmayin fazla hareket ettir meyin .sıvıların disariya cikmasina neden oluyor bilginize. ..
Aşılama da 8.günüm bugün çok Üşüyorum sıtma tutuyor geceleri.
benim gibi yaşayan varmı? ?
birde doktor bana iğne vermedi klomen verdi sadece yumurtlama iğneyle olmuyor muydu yoksa kişiden kişiye doktordan doktora değişiyor mu

Bence yumurta durumun çok iyi canım hiç bozma moralini iki yumurta aşılama için gayet yeterli bir miktar bence hiç umudunu kaybetme

İnsallah canim benim insallah
Kızlar benim moralim çok bozuldu.Yardımcı olun lütfen:KK42:Bu ay aşılama olacaktım ama dr gerek duymadı yum ii dedi. ovitrel kullandım.Şimdide progestan hapını kullanıyorum ama bugün kanamam oldu daha adetime 6 gün var.Ne bu şimdi çok erken hastalandım üstelik duyduğum kadarıyla progestan bitince adet olmayı beklemem gerekiyormuş bilgisi olanlar yazabilir mi? Bu arada bugün dayanamayıp beta hcg baktırdım. oda düşük 1.20 cıktı.Sanırım bu ay olmadı :KK42:
Cnm cok erken davranmissin test icin ama kanamanin devami gelmediyse umutlan yerlesmedir uc dort gun sonra tekrarla testi ;)

Gelin bu heyecani birlikte yaşayalım, insallah guzel haberlerimizi paylasalim, hadi gelin de listemizi de olusturalim :)

Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç

1)@aybirgen-ilk deneme
2)@safiskus-2. Deneme
3)@hayallergercekolsa-ilk deneme
4)@ahsen su-Ilk deneme
5) Siyetem Siyetem -ilk deneme
6)@avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak
7)@sevil19 -ilk deneme
8)@eylem008-2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif :KK43:
9)@bilgem34-2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee :anneadayı::KK73:
10)@elifecem16 -5. Deneme-14 ocak
11)@deffnem -ilk deneme
12)@dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif :KK43:
13)@fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee:anneadayı::KK73:
14) hilal1907 hilal1907 - ilk deneme
15)@derendefne -ilk deneme
16)@gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif :KK43:
17)@prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.:anneadayı::KK73:
18)@Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif :KK43:
19) B Begum275 -ilk deneme
20)@gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif :KK43:
21)@Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif :KK43:
22)@zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak
23)@hcaazram2007 -2. Deneme
24)@elasen-ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif :KK43:
25) S shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif :KK43:
26)@CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif :KK43:
27)@benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak
28) bril bril -2. Deneme
29) @Gokcenn-ilk deneme-6 ocak
30) @Seydadgnkrgz-ilk deneme
31) @SPAWNS-3.deneme-11 ocak-Malesef negatif :KK43:
32) @devasuuu- ilk deneme-18 ocak
33) @dilekdogus3535-ilk deneme-19 ocak
35) @mellooo- 19 ocak
36) @shalalaSU -18 ocak
37) sissy06 sissy06
38) @cey_cey6

Tatlım benim ilk asilamam tarih 22 0cak

birde doktor bana iğne vermedi klomen verdi sadece yumurtlama iğneyle olmuyor muydu yoksa kişiden kişiye doktordan doktora değişiyor mu
İğne şart değil canım bende klomen kullandım sadece sabah iki akşam iki yumurtaların saglikliysa doktorun gerek gormemistir

Gelin bu heyecani birlikte yaşayalım, insallah guzel haberlerimizi paylasalim, hadi gelin de listemizi de olusturalim :)

Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç

1)@aybirgen-ilk deneme
2)@safiskus-2. Deneme
3)@hayallergercekolsa-ilk deneme
4)@ahsen su-Ilk deneme
5) Siyetem Siyetem -ilk deneme
6)@avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak
7)@sevil19 -ilk deneme
8)@eylem008-2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif :KK43:
9)@bilgem34-2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee :anneadayı::KK73:
10)@elifecem16 -5. Deneme-14 ocak
11)@deffnem -ilk deneme
12)@dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif :KK43:
13)@fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee:anneadayı::KK73:
14) hilal1907 hilal1907 - ilk deneme
15)@derendefne -ilk deneme
16)@gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif :KK43:
17)@prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.:anneadayı::KK73:
18)@Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif :KK43:
19) B Begum275 -ilk deneme
20)@gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif :KK43:
21)@Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif :KK43:
22)@zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak
23)@hcaazram2007 -2. Deneme
24)@elasen-ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif :KK43:
25) S shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif :KK43:
26)@CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif :KK43:
27)@benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak
28) bril bril -2. Deneme
29) @Gokcenn-ilk deneme-6 ocak
30) @Seydadgnkrgz-ilk deneme
31) @SPAWNS-3.deneme-11 ocak-Malesef negatif :KK43:
32) @devasuuu- ilk deneme-18 ocak
33) @dilekdogus3535-ilk deneme-19 ocak
35) @mellooo- 19 ocak
36) @shalalaSU -18 ocak
37) sissy06 sissy06
38) @cey_cey6
Listeye beni de eklemek yok muo_O:KK12::KK61:

İnşallah canım benim.:)
Pek bi sıkıntım yok arada böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyo oda rahim buyumesindenmiş. Önceden kokular etkilemezdi şimdi kokuları direk alıyorum. Bi de ilk defa aşerdim . O da cacık :) ruyamdada sürekli yemek yiyorum. Boğaza düşkünleşcem anlaşılan. Allahım inşallah sizlerde tattırır :)

Merhaba canım Rabbim hayrlisi yla bebisi bi kucağına lmayi nasip etsin benim negatif oldu malesef

Cuma 11. Gundu gittim solda 13 14 mm sagda 14 14 15 mm yum vardi. Pazartesi tekrar gel dedi canim gitiim sagda 24 mm solda 19 mm iki yum var dedi. Gerisi ya geriledi yada catladi onu bilemeyiz dedi. Bakalim dun gece catlatma ignesi oldum yarin oglen asilama olcam cok korkuyorum bu karisiklik yuzunden de gic umudum kalmadi cnm
Yumurtalarin cok iyiymis canim benim doktor 17mm ulasinca catlatmayi vurduruyor sinir oluyorum 20yi göremiyoruz :(
Iki tane guzel yumurtan var moralini yüksek tut.. ;)

Canim sonuc negatif anlaşılan banada progestan bitince adet olacaksin diyorlardi bende 1 hafta önceden adet oluyordum ilac bitmeden :(
Üzgünüm ama bu ay malesef olmamiş..

Yumurtalarin cok iyiymis canim benim doktor 17mm ulasinca catlatmayi vurduruyor sinir oluyorum 20yi göremiyoruz :KK43:
Iki tane guzel yumurtan var moralini yüksek tut.. :KK66:
Catlayana kadar 20yi buluyordur canim o benim korkum erken catlamasi bu gun asilama olcak acaba ne zaman catladi gec mi kaldik diye yoksa tabiki hayirlisi

Yatıyorum canım sürekli biraz kasık agrilarim var çok şükür başka bi sıkıntı yok. Sen naptin canim
BN çok kotu grip oldm cnm dun gttm doktora 1yumurtam gelişmeye devam ediyor 15mm olms cuma günü tekrr cagrdi asilma gününe karar vercz cnm

BN çok kotu grip oldm cnm dun gttm doktora 1yumurtam gelişmeye devam ediyor 15mm olms cuma günü tekrr cagrdi asilma gününe karar vercz cnm
Hayırlısı olsun insallah canım hakkindan geçmiş olsun bol bol portakal mandalina ye sıcak tut kendini

Back
X