rica ederim ne demek. ben daha önce başkentte uzman doktora gidiyordum hakan kalaycı. o 4 ay takip ettikten sonra tayfun beye yönlendirdi. o zaman tayfun bey yrd doc idi ben daha garanti hissettiğim için tanıdık vasıtasıyla esra hanımdan randevu aldırdım. şu an tayfun bey doc oldu. bir arkadaşım da tayfun beye gitmeye başladı hatta evet onu da çok övüyorlar. iğne olarak merional kullandım. devlet 13 tane 75mg lığı karşıladı. ben toplamda 11 tane kullandım bu ay. 2 ilacım kaldı. eğer doz artırmak gerekirse 13 ün üzerini kendiniz karşılıyorsunuz. raporsu aşılama ücreti bile 470 sanırım başkentte. ama ilaclar da biner üzerine. ilacın tanesi 35miş sanırım. bir de ovitrelle çatlatma iğnesi var içinde. aşılamadan çok ilaçlar tutuyor yani. aslında şans düşük diye direkt tüp bebek istemiştik. doktorumuz iki aşılama yaparsan tüp bebeklerini devlet karşılYacak hem debir denemiş oluruz tutabilir de dedi. doktor değişt,rsen bile bir sefer randevu alıp gel görün başkente. başka yerlerde bulunamayan sorunları anında teşhis ediyorlar. iki yıldır doktlra gidiyorum bugüne kadar çıkmayan insülin direnci, gizli şeker, hipotroidi ve rahimde şekil bozukluğu teşhisi koydular. operasyon geçirdim önce. ve bu hastalıkları belirtiye istinaden değil tedbiren endokrine yönlendirildiğimde öğrendim. randevu almak zaten uzun sürüyor. şubatta arayıp mart için randevu alın diyeceklerdir. bir kere hastası oldunuz mu her şekilde randevularınzıı ayarlıyorlar ama. bir an önce arayın derim