Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok uzuldum canim. :KK42: Benim de umudum kirildi iyice. Artik dinlenmeyi biraktim, bugun disari ciktim hava aldim biraz, cok fazla umut baglamiycam, yarin okul basliyo ve gidersem cok ayakta kalabilirim ama gidicem, ben elimden geleni yapmaya calistim bundan sonrasi da nasip, Allah ol dediyse olur.
Oyle canim ben mahvoldum sen olma esimde konusmuyo benle adet oldum diye iice diplerdeyim

Kızlar aşılama yaptirdim 14. Gunu beta 0.257 cikti 2 gün. Sonra bir daha yaptirdim beta 0.343 cikti yaa bu daha katlanirmi cok heyecanlandim laborant şüpheli dedi hep 0.1 cikardi ilk defa rakamlar degisti böyle başına gelipte hamile olan varmı
Canim malesef hamile degilsin :(

eşin niye konuşmuyor senle trip mi atıyo senin ne kabahatin var sen sanki istemezsin sende ona küs :KK11:
Sucluyum dedigin gibi ben istemiyorum sanki sabahtan beri bi kelime konusmadik hemen hemen her ay yasiyorum ama bu sefer abartti ya bunaldim bende iice
Allah yardimcin olsun canim benim, gercekten cok zor bi durum, Allahim kalplerinize ferahlik versin, araniza muhabbet versin insallah :KK19::KK68:
Sagol canim benim

Sucluyum dedigin gibi ben istemiyorum sanki sabahtan beri bi kelime konusmadik hemen hemen her ay yasiyorum ama bu sefer abartti ya bunaldim bende iice

Sagol canim benim
ya hani kısırlığın falan olsa bi ihtimal seni ondan dolayı sucluyor olabilir eşin (gerçi böyle bişiye hakkıda yok ama) ama senin bi sorunun yokki sonuçta ilaçla yumurtluyorsun gerisi nasip alın yazısı artık.rabbim yardımcımız olsun

kızlar bugün aşılama nın 3.günü hapşırınca falan rahim içi acıyor allahtan kanama kesildi ne çok tahrip etti o incecik şey. birde afedersiniz tuvalete gidince idrarım kablo yanığı gibi kokuyor bana aşılama sırasında olsun sonrasında olsun hiç ilaç falan vermedi sadece çarşamba günü çatlatma iğnesi yaptırdım ondan mıdır acaba

H
Öz

Özel canim gittigim hastane daha dogrusu burada zaten asilama yapabilecek bir yer yok. Mugla bu konuda cok kotu. Bu hastanede de sonuclari soylememek gibi bir politika var heralde anlamadim. Doktorumda asiri yogun asistanina zor ulasiyorum neyse hayirlisi. Oyle ya da boyle yaptirdik ikinci asilamayi :) bu tutmazsa igneliye gecicem, yasim ileri benimde 36 yasimdayim 40 olmadan bir cocugum olsun istiyorum iste. Nasip...
Hımm anlıyorum canım. Nasipten öteye yol yok işte. İnşallah tutar aşılaman canım.

Slm kızlar bnde aşılama yaptırcam bu ay inş kısmetse adetliyim 3günü doktora gidecem ama aşılama ile doğal yolla hamilelik aynı diyolar ne bilim farkı varmı aşılama yapıp tutanlar siz ne diyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim

ya hani kısırlığın falan olsa bi ihtimal seni ondan dolayı sucluyor olabilir eşin (gerçi böyle bişiye hakkıda yok ama) ama senin bi sorunun yokki sonuçta ilaçla yumurtluyorsun gerisi nasip alın yazısı artık.rabbim yardımcımız olsun
Canım belki moralin bozuk diye konuşmak istemiyor mesela bn adet oldum zaman esimle 2 gün konuşmm hiç kimseyle knuşmm dışarı bile cıkmm iki gün boyunca hep üzülürüm snra kendime gelince gidip hiç bişey olmamış gibi konuşurum

Back
X