Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen
dikkat et kendine. Ağır kaldırma. Yapay şeyler yeme. Merdivene dikkat et yavaş in yavaş çık.ani hareket yapma. Wcde fazla ıkınma. Ve bol dua et rabnim bi kolaylık verir inşallah :)
Canım senin akıntın nasıldı? Şeffaf mı beyaz mı? Benden beyaz bir akıntı geliyorda halen.. Merak ediyorum senin nasıldı diye?

Canım senin akıntın nasıldı? Şeffaf mı beyaz mı? Benden beyaz bir akıntı geliyorda halen.. Merak ediyorum senin nasıldı diye?
Canım bnm akıntım olmadı sadece 10-12 günler arası su gibi akıntım oldu. Ondan sonra da gebeliği oğrendikten bir birbuçuk hafta sonra beyaz şeffaf akıntı oldu oda iki uç gün sürdü. Zaten bn crinone jel kullanıyorum o ilaçta peynir kesiği gibi çıkıyo ayıptır söylemesi.

Z Zeynepkur cnm nasılsın aşılamalarımız aynı gün olmuş sende durumlar nasıl...doktor ne zaman kan testi yaptır dedi
Canım doktorum adet dönemini bekle dedi.özellikle şu gün test yap demedi.adet döngüm 26 günde bir.13. Günü aşılamam yapıldı.o yüzden erkenden test yapmayıp adet günümü beklicem.cok da heveslenmek istemiyorum.hiç Ağrı'm olmadı.o yüzden sadece ilk gün yatarak dinlendim.şimdilik herhangi belirti hissetmiyorum.daha cok erken sanırsam.

Kizlar dayanamadim bugun test aldum yaptim malesef tek cizgi :( :( yarin kan tahlilinde farkli çikarmi acaba hiç ümidim yok buda olumsuz sanirim uzgunum '( :(

Kizlar dayanamadim bugun test aldum yaptim malesef tek cizgi :KK43: :KK43: yarin kan tahlilinde farkli çikarmi acaba hiç ümidim yok buda olumsuz sanirim uzgunum '( :KK43:
Canim o testler yanlis olabliyo yani bazen 1hafta gecikince bile pozitifi göstermiyordu bende yaptım bi tane benmde negatif ckyi ama.hc takmiyrm kanda önemli

Kızlar banada doktorum dediki çok büyük ihtimalle döllenme olur ama döllenen yumurta rahme tutunur mu onu bilemeyiz dedi. Gerisi doğanın işi dedi. Tüp bebekte de öyle değilmi labaratuar ortamında embriyoyu oluşturuyorlar o şekilde yerleştiriyorlar rahme.rahimde tutuncak yer bulamazsa gebelik oluşmuyor yine.. Yumurtaların sayısından cok rahim zarının kalınlığı daha önemli gibi geliyor bana..
Gerisi doganin degil Allahın işi :) Ama dollenme olursa tutunur diye dusunuyodum ben ama benim de kafami kurcaliyodu bu konu, internetten arastirmistim ama bulamamistim, sagol canim bilgilendirmen icin. O zaman dinlenmek biraz daha önem kazaniyo bence ama dr lar hep gunluk hayatiniza donun diyolar, belki de tutunacaksa yine tutunuyodur.

brilyaaa yunpost: 45090476 .!.:
Canim o testler yanlis olabliyo yani bazen 1hafta gecikince bile pozitifi göstermiyordu bende yaptım bi tane benmde negatif ckyi ama.hc takmiyrm kanda önemli
Bakalim cnm yaa nasil cikacak sonuç. Kendi kendimi teselli ediyorum yarunki sonuç için hayirlusi herswyin inşallah sizden iyi haberler alirim

Bakalim cnm yaa nasil cikacak sonuç. Kendi kendimi teselli ediyorum yarunki sonuç için hayirlusi herswyin inşallah sizden iyi haberler alirim
Canim moralini bozma aklina kotuyu getirme iyi düşün iyi olsun önce sen güzel haberler vrricrn sonra hepimiz tamam yarin güzel şeyler olucak inan buna Rabbim hayitli değilse bile hayitliya cevirsin olsun

Ben bugun 13. Günümde dayanamayıp sabah kan verdim ve 2.0 çıktı ne yazık ki. Doktkrumun hemşiresini aradım yine de perşembe tekrarlayalım tahlili dedi. Zaten lekelenmem de öğlen lekelenmeden kanamaya doğru gidiyordu. Yani bana net olmamış diyemeyiz dedi ama 5 altı diye ben kesin gözüyle bakıorm artkk bir sonraki aşılamaya bakacağız /:

Ben bugun 13. Günümde dayanamayıp sabah kan verdim ve 2.0 çıktı ne yazık ki. Doktkrumun hemşiresini aradım yine de perşembe tekrarlayalım tahlili dedi. Zaten lekelenmem de öğlen lekelenmeden kanamaya doğru gidiyordu. Yani bana net olmamış diyemeyiz dedi ama 5 altı diye ben kesin gözüyle bakıorm artkk bir sonraki aşılamaya bakacağız /:
Kismet değilmiş canim sen kan verdikten sonrami lekelendin kirmiziya dondumu şimdi devam ediyomu kanaman

Slm kizlar bende yarin kan vericem sonuç yine negatif gibi geliyo bana bakalim hayirlisi olsun hiç bi belirti de yok zaten

h
Kismet değilmiş canim sen kan verdikten sonrami lekelendin kirmiziya dondumu şimdi devam ediyomu kanaman
lekelenme dün başlamıştı sabah hala lekelenmeydi öğlen açık kırmızı oldu şu an da normal regl gibi ama az miktarda yoğun gelmior. hayırlısı cidden

Canım doktorum adet dönemini bekle dedi.özellikle şu gün test yap demedi.adet döngüm 26 günde bir.13. Günü aşılamam yapıldı.o yüzden erkenden test yapmayıp adet günümü beklicem.cok da heveslenmek istemiyorum.hiç Ağrı'm olmadı.o yüzden sadece ilk gün yatarak dinlendim.şimdilik herhangi belirti hissetmiyorum.daha cok erken sanırsam.
Ben de de ağrı sızı yok tam 5 gün oldu sanırım 7 gün den sonra belirti vermeye başlıyor eğer tuttuysa tabi ...benim doktor da benden sabırsız ama haklı 10 gün içinde bhcg kendini belli ediyormuş fazla beklemeye gerek yok iğnenin etkiside 12 günde geçiyor zaten . Ben pazartesi kan testi yaptıracağım sonucu yazarım

Ben de de ağrı sızı yok tam 5 gün oldu sanırım 7 gün den sonra belirti vermeye başlıyor eğer tuttuysa tabi ...benim doktor da benden sabırsız ama haklı 10 gün içinde bhcg kendini belli ediyormuş fazla beklemeye gerek yok iğnenin etkiside 12 günde geçiyor zaten . Ben pazartesi kan testi yaptıracağım sonucu yazarım
Ben 13. Günde dayanamayıp yaptırdım 2.0 çıktı. En iyisi bekleyebildiğin kadar beklemek aslında. Yükselebilir belli olmaz dediler çünkü. Ama sonra kanama başladı

Canım inş.birbirimize hayırlı haberler veririz.bir senedir bebek için bekledim şimdi 14 gün beklemek zor geldi.günler geçmiyor sanki.

Hayırlısı olsun canim, cogu kisinin sonucu olumsuz malesef :( Her seyin hayirlisi olsun, insallah tez zamanda kavusursun bebegine.

Back
X