ben normalde daha öncce ankarada oturuyordum ve orda başladım tedaviye, önce sebep olmadığı için 6 kere klomenle tedavi yaptı doktor sonra olmayınca 5 kere klomenle aşılama denedi, ben artık yıprandım ruhsal çöktüm, en son tutmayandan sonra doktor istersen bir kere daha deneyelim sonra artık tüp bebek dedi ve benim kayışlar orda koptu bıraktım artık tedaviyi psikolojim bozulmuştu, sonra ankaradan başka şehre taşındık ve tekrar burda tedaviye başladım ama tüp bebek yaptıracam kararındaydım, doktor iğneli aşılama uygulanmamış hiç sorununuz görünmediğinden denemek istiyorum hem rapo çıkınca tüpde uygun fiyat oluyor dedi ve beni ikna etti, ilaç ile iğne arasında fark varmış, yumurtayı daha iyi uyaran iğne oluyomuş sanırım, neyse bu olmaz ise bi defa daha rapor prosedürüne uygun davrancak aşılama yapcak doktor ondan sonra tüpe geçeceğim eğer olmazsa, şimdi maddi yönden bitik durumda olduğumuzdan Allah a dua ediyorum bu tutsunda masraftan kurtulalım diye, masraf edecek kuruş kalmadı nasıl yaparız bilemem ama hayırlısı artık