- Konu Sahibi huzurolsun
- #1.801
İnşallah hayırlı haberler verirsin...Merhaba aranıza yeni katıldım. 10 gün oldu aşılama yapıldığı. Herkese hayırlısı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlı haberler verirsin...Merhaba aranıza yeni katıldım. 10 gün oldu aşılama yapıldığı. Herkese hayırlısı olsun.
Endometrium kalınlaşıyoe ya o atılıyor. Progestan da kullanmış mıydın aşılama sonrasında
Sağol canım. Süre azaldıkça adet olucam korkusu oluyor.İnşallah hayırlı haberler verirsin...
Ewt canim asilama yapilan gün 1.gün sayiliyo yani bugün senin 14.günün kan test yaptr29 ocakta asilama oldum.asilama oldugumuz gunude sayiyormuyuz.
Tsk ederim cnm.bende saymadim ilk gunu.kafam karisti.yarin sabah gidecem.bugun gec oldu.insallah pozitif cikar.Ewt canim asilama yapilan gün 1.gün sayiliyo yani bugün senin 14.günün kan test yaptr
Valla canim ddun çoğumuz adet olduk erkenden hamilesindir inşallah Rabbim hayirlisini versinTsk ederim cnm.bende saymadim ilk gunu.kafam karisti.yarin sabah gidecem.bugun gec oldu.insallah pozitif cikar.
Insallah cnm yaa heyecan bastı.ama negatif olur diye de kaptirmak istemiyorum kendimi.Valla canim ddun çoğumuz adet olduk erkenden hamilesindir inşallah Rabbim hayirlisini versin
zaten tup bebek icin en az iki igneli asilama olman gerekiyor canim bazilari da uc istiyormusBende iğneyle olsun isticem canm bde oy
Bende iğneyle olsun isticem canm bde iğneyle olan son asilamam
Canım amh nedir 3,5 çıkan şey aynı yastayizşu an 36 yım canım ama subat 25 de 37 ye girecem ve rabbime dua ediyorum bana doğumgünü hediyesi olur bebişim inşallah
Biz özelde düşünüyoruz canm tüp bebeği ozellerde o şart yok devlette varmszaten tup bebek icin en az iki igneli asilama olman gerekiyor canim bazilari da uc istiyormus
aslında devlet destekli özel hastanelerde de güzel indirimli olması lazım tüp bebeğin en az 6 bin lira tüp bebek inşallah aşılamalarımız tutar da gerek kalmaz ...hani tutacağı kesin olsa tüp bebeğin o da kesin değil insan hayallerine umutlarına mı yansın boşa giden onca paraya mıBiz özelde düşünüyoruz canm tüp bebeği ozellerde o şart yok devlette varms
Kizlar gunaydin, nasilsiniz
Bisiy sorcam, bu surecte ve oncecinde sigara kullanan yada devam eden kullanmaya varmi
Asilama yapildigi gun biraktim ama aksamlari 1 tane iciyorumay birakamadim tam ya
Canim amh yumurta rezervinin durumu oluyorCanım amh nedir 3,5 çıkan şey aynı yastayiz
Valla hayirlisi canimBen biraktim canim. 36 yasimdayim, 18 yildir sigara kullaniyordum. 6 aralikta biraktim 2 ay oldu. Komple kurtul derim kendi sagligin icin ama kari koca catir catir sigara icip 37 yasinda 2. Asilamasi tutmayip tup bebek icin rapor cikartirken hamile kalan arkadasim bile var :)) nasip canim...
Ben de özelde yaptırıyorum ama iki iğneli aşılamadan sonra devlet kaç sefer bilmiorm ama tüp bebeğin de bir kısmını karşılıgor. Hatta bugün öğrenmek durumhnda kaldım. Gittiğim hastanede dışarıdan gelene 6 bin rapor çıkarana 4 bin lira tüp bebek ücreti. İlaçlarla birlikte. Benim de ikinci aşılamam başlayacak, yumurta sayısı fazla olursa tüp bebeğe geçeceğiz dedi doktor. Normalde iptal ediorlarmış yumurta fazla olunca aşılamayı. Siz zaten tüp bebek istediğiniz için yumurta fazla olursa toplarız yumurtaları dedi.Biz özelde düşünüyoruz canm tüp bebeği ozellerde o şart yok devlette varms
Anladim canim bizim devlette olcakBiz özelde düşünüyoruz canm tüp bebeği ozellerde o şart yok devlette varms
Korkma canım yoktur öyle bişi. Bir arkadaşımdan ki çok korktuğu ve yalnız olduğu için ne yapacağını bilemeyip bana resmini yollamıştı bildiğin et gibi bir şey düşmüştü. Endometrium fazla kalınlaşınca o şekilde atılıyor demişri gittiği doktor. Daha sonra birlaç kişiden daha duydum aynısını.kullanmadm cnm klomen ve ıgne sadece.. ılk defa bu kadr buyuk bı parca geldıo yuzdn tedrgn oldumm ama dusuk olsa kanda cıkardı dımı 5 gn once kan vermstm. dktr anlarmı dusuksede yarn kontrole gtcem
Ben 2 aşılamama 6/7 bin hatcadım zatenBen de özelde yaptırıyorum ama iki iğneli aşılamadan sonra devlet kaç sefer bilmiorm ama tüp bebeğin de bir kısmını karşılıgor. Hatta bugün öğrenmek durumhnda kaldım. Gittiğim hastanede dışarıdan gelene 6 bin rapor çıkarana 4 bin lira tüp bebek ücreti. İlaçlarla birlikte. Benim de ikinci aşılamam başlayacak, yumurta sayısı fazla olursa tüp bebeğe geçeceğiz dedi doktor. Normalde iptal ediorlarmış yumurta fazla olunca aşılamayı. Siz zaten tüp bebek istediğiniz için yumurta fazla olursa toplarız yumurtaları dedi.
Korkma canım yoktur öyle bişi. Bir arkadaşımdan ki çok korktuğu ve yalnız olduğu için ne yapacağını bilemeyip bana resmini yollamıştı bildiğin et gibi bir şey düşmüştü. Endometrium fazla kalınlaşınca o şekilde atılıyor demişri gittiği doktor. Daha sonra birlaç kişiden daha duydum aynısını.
Neeeeeeğğğ ben aşılamaya ne kadar verdik hiç söylemeyeyim o zamanBen 2 aşılamama 6/7 bin hatcadım zaten![]()