Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol canım :) çikolata hastası ben çikolata yemedim. Öyle aşermem olmadı.tek bi erik gördüm rüyamda iki gündür yediğim eriğin hesabı yok :) bide canım hiç bulantım olmadı bnm annemde senin kalçan kuçulmuş oğlun olacak diyordu. Kızda kalça ve basenler buyuyomuş
bende de aynen durum bu :d 10. haftaya tirdim hiç bulantım olmadı daha tatlı manyağıyım canım hiç istemior. çok iştahsızım ve 6. haftada hemen karnım çıktı ama belli de olmuor kardeşim 9 ay kustu oğlu var

bende de aynen durum bu :d 10. haftaya tirdim hiç bulantım olmadı daha tatlı manyağıyım canım hiç istemior. çok iştahsızım ve 6. haftada hemen karnım çıktı ama belli de olmuor kardeşim 9 ay kustu oğlu var
Evet canım hiç belli olmuyor. Bnm kuzenimde hiç kusma bulantı çekmedi kızı var. Ama bu kalça meselesi çok doğru bişey. Eğer kalçan büyüdüyse kız . O karnının çıkması da gazdan dolayı canım. Bnde öyle hissediyordum . Bi gün diyolarda karnın belirmiş bigun diyorlardı daha bişey yok :) 17 haftalık olduk gazım olduğu zaman altı yedi aylık gibiyim ama normalde de sadece alt karnımda kasıklarıma doğru bi belirginlik var o kadar. Bide hiç kilo almadım bn :)

Evet canım hiç belli olmuyor. Bnm kuzenimde hiç kusma bulantı çekmedi kızı var. Ama bu kalça meselesi çok doğru bişey. Eğer kalçan büyüdüyse kız . O karnının çıkması da gazdan dolayı canım. Bnde öyle hissediyordum . Bi gün diyolarda karnın belirmiş bigun diyorlardı daha bişey yok :) 17 haftalık olduk gazım olduğu zaman altı yedi aylık gibiyim ama normalde de sadece alt karnımda kasıklarıma doğru bi belirginlik var o kadar. Bide hiç kilo almadım bn :)
Ben de kilo almadım. Hatta yumurta toplamadan sonra ohss olmuştum. 7 kilo üstüne çıkmıştım kilomun. Şimdi opu gününden 2 kilo eksiğim. Hipotroidi var bende. Hamile kalınca doktor dozumu artırdı o verdirdi diye düşünüorum

Ol
Ben de kilo almadım. Hatta yumurta toplamadan sonra ohss olmuştum. 7 kilo üstüne çıkmıştım kilomun. Şimdi opu gününden 2 kilo eksiğim. Hipotroidi var bende. Hamile kalınca doktor dozumu artırdı o verdirdi diye düşünüorum
Olabilir canım. O tiroid hapınıda sürekli kullanmak zorundasın. Sen ne zaman gidecen dra peki

Merhaba canım ben de hasimato hastasıyım. Bebek için tehlikeli mi bu . Benimki 4.5 DA. 75 mg expertoz diye adını hâlâ adam akıllı bilmediğim bi ilaç kullanıyorum. Senin değerin ve dozun kaç.

Merhaba canım ben de hasimato hastasıyım. Bebek için tehlikeli mi bu . Benimki 4.5 DA. 75 mg expertoz diye adını hâlâ adam akıllı bilmediğim bi ilaç kullanıyorum. Senin değerin ve dozun kaç.
evet tehlikeli eğer gebeysen dozunu yeniden ayarlıorlar. ben 25 mg euthrox ile başladım. hamile kalınca hemen gel demişti endokrincim. hemen tahlil günümden sonraki gün gittim 7 ye yükselmişti. dozu 50 ye çıkardı. bi ay sonra kontrole gel dedi. bu ay gittim yeniden değer 2 ye düşmüştü. 50 ye devam et sadece pazar günleri 75 al dedi. bebek büyüdükçe dozu artırmak gerek çünkü dedi. bende insülin direnci ve gizli şeker de var o yüzden hamilelik öncesinden aylık endokrine tahlile gidiodum. şimdi gebelik şekeri için de açlık tokluk kanı veriorm aylık. tsh ile birlikte...

eğer hamile değilsen ve hamile kalmaya çalışıosan da değerin düşmesi gerekior ihmal etme sakın düzenli olarak git endokrine

Ol
Olabilir canım. O tiroid hapınıda sürekli kullanmak zorundasın. Sen ne zaman gidecen dra peki
canım görmemişim senin cevabını. evet aksatmadan kullanıorum hapı.öaylık olarak tsh bakıp dozumu artırıor doktor. perşembe günü aylık kontrole başladık. bi doçente randevu aldım cihazının kaliteli olacağını umduğum için öyle de oldu ilk defa bebek şekli görmüş olduk ve kollarını bacaklarını çırpıordu heyecandan ölecektim. 5 mayısa yeniden randevu verdi 2li test yapılacak belki o zaman öğreniriz cinsiyeti diye umuorum :) sen baya geç kaldın öğrenmede ya ben o yüzden de senin kızdır diye düşünmüştüm. ablam da kardeşim de oğulları olcağını 12. haftada öğrenmişti. bi arkadaşım 11. haftada öğrenmiş.

Bnmde ilk zaman geç geliodu . Dr gem dollenme olmuş olabilir demişti. Bn 11haftalık gittiğim de dr bana 12 hafta 3 gün demişti. Ve kolunu bacağını. Kafasını. Hatta midesini bile gostermişti dr . O zaman. Sorduğumda daha belli olmaz dedi ama belkide kesin olması için bekledi bilemiyorum. 16.haftada gayet net bir şekilde erkek bebek dedi. Hala bir korku var bendede. :) bnm gorumceme 8aya kadar erkek demişler son ayında bi asistan kıza bnziyo demiş tabi bizimkiler mavişleri hazırlamış doğum bir oluyo bir baksalar ki kız :) yazık hastanede mavi giymiş ilk gün bebiş :) öyle bir şey olursa die de eftikteyiz yani :)

Kızlar ocak ayinda ikinci aşılamamı olmuştum buradan yazıyordum hep beni hatırlayan varmı? Bende pkos hastasıyım iki aşılamamda olmadı.. Amaaa tüpbebek için adet olmayı beklerken hamile kalmışım doğal ve kendiliğinden oldu allaha şşükürler olsun pksos olup ta çocuğu olmayanlar ümidinizi kesmeyin benimde 8 sonunda oldu rambim herkese nasip etsin çok mutluyum çoook:):)

Kızlar ocak ayinda ikinci aşılamamı olmuştum buradan yazıyordum hep beni hatırlayan varmı? Bende pkos hastasıyım iki aşılamamda olmadı.. Amaaa tüpbebek için adet olmayı beklerken hamile kalmışım doğal ve kendiliğinden oldu allaha şşükürler olsun pksos olup ta çocuğu olmayanlar ümidinizi kesmeyin benimde 8 sonunda oldu rambim herkese nasip etsin çok mutluyum çoook:):)
Çok sevindim canım :) Allah hayırlarla kucağına aldırsın. Rabbimden ümit kesilmez işte. Herşeyin bir vakti zamanı var . O zaman geldi mi oluyobi şekilde.:)

Bnmde ilk zaman geç geliodu . Dr gem dollenme olmuş olabilir demişti. Bn 11haftalık gittiğim de dr bana 12 hafta 3 gün demişti. Ve kolunu bacağını. Kafasını. Hatta midesini bile gostermişti dr . O zaman. Sorduğumda daha belli olmaz dedi ama belkide kesin olması için bekledi bilemiyorum. 16.haftada gayet net bir şekilde erkek bebek dedi. Hala bir korku var bendede. :) bnm gorumceme 8aya kadar erkek demişler son ayında bi asistan kıza bnziyo demiş tabi bizimkiler mavişleri hazırlamış doğum bir oluyo bir baksalar ki kız :) yazık hastanede mavi giymiş ilk gün bebiş :) öyle bir şey olursa die de eftikteyiz yani :)
ay canım allah korusun alışveriş için dört gözlw cinsiyet öğrenmeyi beklioruz öyle bi hatada tazminat davası açarım valla :d

hayırlı olsun canım ben de öyle olmasını çok umut etmiştim ama kısmet işte nası olursa olsun hamile kalmak önemli. kullandığımız iğnelerin etkisi sonraki aylarda da devam ediormuş. ne güzel maşallah :) sağlıklı sürsün inşallah gebeliğin

ay canım allah korusun alışveriş için dört gözlw cinsiyet öğrenmeyi beklioruz öyle bi hatada tazminat davası açarım valla :d
eşimde bi ay daha bekliyelim dr a sor bak eminsin demi bn alışveriş yapcamm eğer son dakka bi sürpriz yaparsan butun aldıklarımın parasını alır. Onlada ona alırım de dio :):D artık ne olacak bilmiyorum . Hakkımızda hayırlısı

Kizlar ben birsey soracam ultrasonda bebegin kalp atisinin ne kadar oldugu nerede yaziyor ben bir türlü bulamadim orda da sormayi unuttum

eşimde bi ay daha bekliyelim dr a sor bak eminsin demi bn alışveriş yapcamm eğer son dakka bi sürpriz yaparsan butun aldıklarımın parasını alır. Onlada ona alırım de dio :):KK70: artık ne olacak bilmiyorum . Hakkımızda hayırlısı
Selam canım nasılsın ? doktorun cinsiyeti hakkında bi tahminde bulundu mu?

V
Kizlar ben birsey soracam ultrasonda bebegin kalp atisinin ne kadar oldugu nerede yaziyor ben bir türlü bulamadim orda da sormayi unuttum
valla canım en son 16+3de gittim o zaman sesini açtı ve biraz dinletti daha önceleri de ekranda gosteriyordu kalp atışını. Dr da hiç soylemedi kalp atışının sayısını. Bnde sormayı akıl edemedim. Ama bana erkek dedi hiç erkek belirtimde yoktu :) sadece kalçalarımın küçüldüğünü soyluyodu annem :)oda erkekte oluyormuş

V valla canım en son 16+3de gittim o zaman sesini açtı ve biraz dinletti daha önceleri de ekranda gosteriyordu kalp atışını. Dr da hiç soylemedi kalp atışının sayısını. Bnde sormayı akıl edemedim. Ama bana erkek dedi hiç erkek belirtimde yoktu :) sadece kalçalarımın küçüldüğünü soyluyodu annem :)oda erkekte oluyormuş
Canım bugün 13+2 idi ikili test için gittik doktkra. Ayrntılı ultrason yapıldı bizimki de erkek :) başta ufak da olsa yanılma payımız var dedi. Bebiş uyudu kıpramadı sonradan o yüzden böyle ölçemicez vajinal bakalım dedi yok tamam kesin erkek dedi daha net göründü :)

Canım bugün 13+2 idi ikili test için gittik doktkra. Ayrntılı ultrason yapıldı bizimki de erkek :) başta ufak da olsa yanılma payımız var dedi. Bebiş uyudu kıpramadı sonradan o yüzden böyle ölçemicez vajinal bakalım dedi yok tamam kesin erkek dedi daha net göründü :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah hayırlarla kucağına aldırsın.:) bu sene erkek yılı galiba butun duyduklarım erkek hamile .

Back
X