OCAK 2017 de Tup Bebek Dusunenler

Biraz geç oldu kusura bakma. İş yerinde cevap verememiştim.
Sorun; sperm sayısı maalesef. İnşallah 2017 yılı şanslı yılımız olur.:nazar:
Önemli değil arkadaşım:))Allah hepimizin yardımcısı olsun.sorunlarımızın hepsi aynı olmasada isteğimiz aynı rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldurur :dua:

Biliyormusun stres gercekten cok etkiliymis bugun 3 tup bebek denemesi yapan 4.cu de tutan ve bebegi 8 aylikken kendiliginden hamile kalan arkadasim anlatti ve hem erkek hem bayanda tibbi nedenler varmis bana dedigi tek sey kafandan at yada baska seylerle mesgul ol gercekten oyle takmamak elde degil napcaz ama onu bilmiyorum :)
Gerçekten haklısın canım o takmamayı bizler beceremiyoruz nasıl rahat olucazki?saçma rüyalarımı bile bebek olacakmı diye yoruyorum:eek: hem stresli hemde çok yorucu bi süreç duadan başka çare yok sanırım:dua:

Merhabalar,
Ben de ocak ayi adetimle(19-20 ocak) tup bebek tedavisine basliyorum. Su an adetimin ilk gunu, yani sonraki adetimde tup bebek deneyecegiz.
Esimle tedavi surecinde istenen kan testlerini yaptirdik, gerekli evraklari hazirladik verdik, dun anestezi uzmani ile randevum vardi, pazartesi gunu de biyolojistle randevumuz var esimle. Sonra da tup bebek doktorumuzla ayin 22sinde.
Herkese bol sans diliyorum. Birbirimizi birakmayalim.

merhaba arkadaşlar bende
kasım ayında transferım almıştı bebegın ılk kalp atışlarını gormustuk fakat bırdahakı kontrolde maalesef durduğunu gorduk
bebek 7+3 olması gerekırken 6 haftalık gozkuyordu ultrasonda
ve kan uyuşmazlığımız olduğu ıcınde hemen kürtaj olup ığneyı olmak ıstıyorum.
yarın kürtaj olacağım saat dokuzda. doktor ılk reglı donemınden sonra gel ıcerıye bakalım dedı başlayıp başlamayacağımıza karar verırız dedı
açıkçası ben hemen başlamak ıstedıgımı soledım ve doktorda bana kendını hazır hıssedıyorsan bu ıyı olur
vücut gebelıge alışmışken ve gebelik hormonları vücudunda depolanmışken tekrar tedaviye başlaman ıyı olur dedı
ben aralık sonunda reglı olursam ocak sonuna doğru tekrar ılaclara ıgnelere başlayacağım yumurta gelıstırıcı
cunku amh degerım 0,14 zaten kaybedıcek hıc zamanım yok
ve yıne amh dusuk olduğu ıcınde maalesef dondurulmuşumda yok

Ge
merhaba arkadaşlar bende
kasım ayında transferım almıştı bebegın ılk kalp atışlarını gormustuk fakat bırdahakı kontrolde maalesef durduğunu gorduk
bebek 7+3 olması gerekırken 6 haftalık gozkuyordu ultrasonda
ve kan uyuşmazlığımız olduğu ıcınde hemen kürtaj olup ığneyı olmak ıstıyorum.
yarın kürtaj olacağım saat dokuzda. doktor ılk reglı donemınden sonra gel ıcerıye bakalım dedı başlayıp başlamayacağımıza karar verırız dedı
açıkçası ben hemen başlamak ıstedıgımı soledım ve doktorda bana kendını hazır hıssedıyorsan bu ıyı olur
vücut gebelıge alışmışken ve gebelik hormonları vücudunda depolanmışken tekrar tedaviye başlaman ıyı olur dedı
ben aralık sonunda reglı olursam ocak sonuna doğru tekrar ılaclara ıgnelere başlayacağım yumurta gelıstırıcı
cunku amh degerım 0,14 zaten kaybedıcek hıc zamanım yok
ve yıne amh dusuk olduğu ıcınde maalesef dondurulmuşumda yok
gecmis olsun

kızlar merhaba bende ocak adeti ile tedaviye başlıyorum inşAllah.. 5 yaşında yine tüp tedavisi ile olan bir kızım var. İnşAllah ikinci kez anne olmayı Rabbim nasip eder.

T tusem72 canım ilk sayfaya listeye yapsan buradan devam etsek. Tedavi tarihleri, opu, transfer, sonuç, neden falan diye.. Daha güzel olur. Hem herkesi takip edebiliriz bu şekilde.

Birza
canım bende tam anlamıyorum ama bulmaya çalışacağım nasıl yapıldığını :) Çok güzel oluyor öyle. Mesela 6. sayfada ağustosda tüp düşünenler var oranın ilk sayfasına bak görürsün..
bir zahmet olmasa sen yapsan ben pek interneten anlamiyorum

Back
X