OCAK 2017 de Tup Bebek Dusunenler

2017 / ocak benimde tedavimin başladığı dönem oluyor. şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum.bitince sorun görülmezse tdv ye başlayacağız dedi drum. ocagın 4 ü 5 i gibi dr da olacapım

2017 / ocak benimde tedavimin başladığı dönem oluyor. şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum.bitince sorun görülmezse tdv ye başlayacağız dedi drum. ocagın 4 ü 5 i gibi dr da olacapım
Hayırlısı olsun canım bende doğum kontrol hapı içiyorum bitince tedaviye başlıcaz nasipse.

Arkadaslar bişey sorucam doktor bana adet olmadan 10 gun once gel tedaviye başlayalım dedi. O güne kadar korunmalı miyiz ki sormadım doktora ama kafam karisti

Arkadaslar bişey sorucam doktor bana adet olmadan 10 gun once gel tedaviye başlayalım dedi. O güne kadar korunmalı miyiz ki sormadım doktora ama kafam karisti
Canim benimde hemsire bana oyle demisti tedavi suresince yasak gerci her tedavi ayni ilerlemiyor ama nolur nolmaz

Yok canım hiç bişey yapılmadı daha aşilama tutmadı adetten önce gel dedi şu an hiç bişey kullanmıyorum ilaç falan. Yine de tedbir alayım ben.

teşekkürlerde biraz daha uğraşmam gerekecek ekleme güncelleme nasıl o olayı tam çözemedim:)siz yazın bilgileri ben becerebildiğim kadar uğraşıcam

Back
X