Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım bende doğum kontrol hapı içiyorum bitince tedaviye başlıcaz nasipse.2017 / ocak benimde tedavimin başladığı dönem oluyor. şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum.bitince sorun görülmezse tdv ye başlayacağız dedi drum. ocagın 4 ü 5 i gibi dr da olacapım
seninde canım hayırlısı olsun. galiba daha çok sohbet edeceğiz bu topikteHayırlısı olsun canım bende doğum kontrol hapı içiyorum bitince tedaviye başlıcaz nasipse.
Aynen canım inşllh bol hamişli bi topik olur:))(seninde canım hayırlısı olsun. galiba daha çok sohbet edeceğiz bu topikte
Canım senin opu oldumu yoksa donmuş embriyo içinmi tedavi?benim bildiğim ilişki yasak sen önlemini al genede:))Arkadaslar bişey sorucam doktor bana adet olmadan 10 gun once gel tedaviye başlayalım dedi. O güne kadar korunmalı miyiz ki sormadım doktora ama kafam karisti
Canim benimde hemsire bana oyle demisti tedavi suresince yasak gerci her tedavi ayni ilerlemiyor ama nolur nolmazArkadaslar bişey sorucam doktor bana adet olmadan 10 gun once gel tedaviye başlayalım dedi. O güne kadar korunmalı miyiz ki sormadım doktora ama kafam karisti
Ayy olmus ellerine saglik tabloda bilgilerde cok guzel :)
Üye Adı Yaş Transfer tarihi Kaçıncı deneme Test tarihi Sonuç
Yas 29 subat dondurulmus transfer 4.deneme :)teşekkürlerde biraz daha uğraşmam gerekecek ekleme güncelleme nasıl o olayı tam çözemedim:)siz yazın bilgileri ben becerebildiğim kadar uğraşıcam