Allah evladını sana bağışlasın inşllh bi kardeşide olur canım hayırlısı olsun.Evet ocağın ilk haftası adet tarihim. Sabırsızlanıyorum :) 5 yaşında bi kızım var. Oda tüp tedavisi ile oldu. İnşAllah kardeşi de olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah evladını sana bağışlasın inşllh bi kardeşide olur canım hayırlısı olsun.Evet ocağın ilk haftası adet tarihim. Sabırsızlanıyorum :) 5 yaşında bi kızım var. Oda tüp tedavisi ile oldu. İnşAllah kardeşi de olur.
Aleyküm slm canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun tedavin inşllh pozitif olurSelamün Aleyküm kizlar, ben hollandadan katiliyorum araniza 26 yasima bu ay girdim ve nerdeyse bir ay once ilk tüp bebek tedavisi yapildi ama tutmadi Rabbimin takdiri o Ol derse Olur umidimiz cok sabrimiz bol olsun insAllah.. bende ocak ayinda yeniden igne vurmaya baslicam nasipse cunki gecenki tedavide birsey koyamadilar buzluga malesef..
yasiniz da genc, insallah bu sefer tutacak, genellikle 3 deneme sonucunda hamilelik elde ediliyor, 2.de olma ihtimali de oldukca yuksek, Allah yardim etsin insallah..Selamün Aleyküm kizlar, ben hollandadan katiliyorum araniza 26 yasima bu ay girdim ve nerdeyse bir ay once ilk tüp bebek tedavisi yapildi ama tutmadi Rabbimin takdiri o Ol derse Olur umidimiz cok sabrimiz bol olsun insAllah.. bende ocak ayinda yeniden igne vurmaya baslicam nasipse cunki gecenki tedavide birsey koyamadilar buzluga malesef..
Allah cc razi olsun canim.. amin ecmainAleyküm slm canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun tedavin inşllh pozitif olur
Evet ama malesef hollanda tup bebek konusunda cok geri ve burda kendi insanlari bile dis ulkelere gidiyor bazen mesela almanyada belcikada tedavi olmak icin.. ama Rabbim nasip edince oldumu oluyor hayirlisi sizler ne durumdasiniz arkadaslaryasiniz da genc, insallah bu sefer tutacak, genellikle 3 deneme sonucunda hamilelik elde ediliyor, 2.de olma ihtimali de oldukca yuksek, Allah yardim etsin insallah..
hayırlı olsun canım Allah utandırmasın emeklerımızın karsılıgını nasıp etsın. korkma Allah ın ıznıyle yavruna kavusacagını bıldıgın için cok heyecanlı geçen bir sürec. benımde 2. denemem olcak ama sankı hıc olumsuz sonuc almamış gıbı yenıden heyecanlıyım ve umutluyum. Dua cok önemli içten ve samimi yapılan.. tedbir kuldan takdir Allah tan ..merhaba arkadaslar bende 30 yasında ve cıkolata kistim var antalyada batu beyın hastasıyım şubat ayında tüp bebek maceram baslayacak ilk defa cok korkuyrum ve olumsuz sonuc almaktan cok tedırgınım
cok tesekkür ederım allah razı olsun canımın acısından korkmuyorum tek korkum olumsuz sonuc almak her anne adayı gibi sizde sorun nehayırlı olsun canım Allah utandırmasın emeklerımızın karsılıgını nasıp etsın. korkma Allah ın ıznıyle yavruna kavusacagını bıldıgın için cok heyecanlı geçen bir sürec. benımde 2. denemem olcak ama sankı hıc olumsuz sonuc almamış gıbı yenıden heyecanlıyım ve umutluyum. Dua cok önemli içten ve samimi yapılan.. tedbir kuldan takdir Allah tan ..
herşeye hazırlıkla başlamak lazım elimizden geleni yapıp Rabbime bırakıyoruz işte.. Sıkıntı spermle alakalıydı canm onuda ilaçla düzelttik dahada düzeltiyoruz çok şükür. ocak sonu subat başı gibi nasip olursa baslıcaz.cok tesekkür ederım allah razı olsun canımın acısından korkmuyorum tek korkum olumsuz sonuc almak her anne adayı gibi sizde sorun ne
bızde inşallah bu ay sonu baslayacagız sızınle aynı doneme denk gelecekherşeye hazırlıkla başlamak lazım elimizden geleni yapıp Rabbime bırakıyoruz işte.. Sıkıntı spermle alakalıydı canm onuda ilaçla düzelttik dahada düzeltiyoruz çok şükür. ocak sonu subat başı gibi nasip olursa baslıcaz.
evettt inşaAllah olumlu sonuçlarımızı yazarızzbızde inşallah bu ay sonu baslayacagız sızınle aynı doneme denk gelecek
haydi bismillah inşallah pozitf diye paylasımınıda goruruzmerhba kızlarrr.ben bugün ilk iğnemi olucam inşallah.sabah femera ile başladım..çok korkuyorum....
haydi bismillah inşallah pozitf diye paylasımınıda goruruz