Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben şimdilik 200 lük progam ile başladım. Iki gün vuruldum. Az önce e2 sonucun çıktı 500 küsür. Doktor az 9nce 150 lik iki gün daha progam, ertesi sabah 9da cetrotied akşam tekrar 150 lik progam. Salı günü ise cetrotied ve progam iğne ile gel dedi.
Merhaba. Ben aralık 25 inde adet günüm du. 28 inde de kan ve ultrasonun ardından öğleden sonra iğne verdiler ve başladık. Purogan. 200 lük. Simdi 150 lik devam ediyorum. Sen nerdesin?
Benim adet günüm bu Çarşamba yani 3 ocak görünüyor canım. Adet olursam persembe günü doktora gideceğim o zaman iğne ile başlarım bende büyük ihtimalle. Ben Ankara’da yaptıracam canım sen?
Benim adet günüm bu Çarşamba yani 3 ocak görünüyor canım. Adet olursam persembe günü doktora gideceğim o zaman iğne ile başlarım bende büyük ihtimalle. Ben Ankara’da yaptıracam canım sen?