• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2018 Tüp Bebeğe Başlayanlar

naturelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
610
182
123
Merhaba. Aralık sonu ocak başı var mı aranızda tüp bebeğe başlayacak olan? Burada destek olabiliriz diye düşündüm. Izmır ege universitesindeyim
 
Son düzenleme:
Ben şimdilik 200 lük progam ile başladım. Iki gün vuruldum. Az önce e2 sonucun çıktı 500 küsür. Doktor az 9nce 150 lik iki gün daha progam, ertesi sabah 9da cetrotied akşam tekrar 150 lik progam. Salı günü ise cetrotied ve progam iğne ile gel dedi.
 
Merhaba canım ben varım. Haftaya adet olacam ve ikinci günü itibariyle başlicaz Allah nasip ederse. Sen ?
Merhaba. Ben aralık 25 inde adet günüm du. 28 inde de kan ve ultrasonun ardından öğleden sonra iğne verdiler ve başladık. Purogan. 200 lük. Simdi 150 lik devam ediyorum. Sen nerdesin?
 
Benim adet günüm bu Çarşamba yani 3 ocak görünüyor canım. Adet olursam persembe günü doktora gideceğim o zaman iğne ile başlarım bende büyük ihtimalle. Ben Ankara’da yaptıracam canım sen?
 
Back
X