- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yasemin773
Bir gunde bitse ne iyi olurduya benimde ilk gittiğimde öyle koşuşturdum ya sorma artık herşeyi ezberledim ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gunde bitse ne iyi olurduya benimde ilk gittiğimde öyle koşuşturdum ya sorma artık herşeyi ezberledim ..
yok be istanbul gibi bi yerde bitmiyor iki gözümün çiçeği ..Bir gunde bitse ne iyi olurdu![]()
kaç yaşındasın ? bu arada ne kadardır evlisin ?Bende bakalım. Amh testimi merak ediyorum kaç çıkacak acaba
Neler istemişler öyle ya Allah kolaylık versin ben bunların hiçbirini yaptırmadım3 ay sonrasi da cok ya 1 gun de bitmiyor maaleswf islemler .bugun mesela sadece kan aldilar 10 gun sonra cikicakmismeme osg si istediler o da haftaya pazartrsi allah bilir ne zaman cikicak sonucu adetimin 31. Gunu de smear testi istediler o da artik seneye cikar
![]()
Baya seyler istiyorlarNeler istemişler öyle ya Allah kolaylık versin ben bunların hiçbirini yaptırmadım
Aynen çok teferruatı varBaya seyler istiyorlar
Prolaktinin cok yuksek cikmis ya bugun verdigim kanda bu gebeliğe engel dimiAynen çok teferruatı var
Evet canım düşürecekler onu ilaclaProlaktinin cok yuksek cikmis ya bugun verdigim kanda bu gebeliğe engel dimi
Kendisi dusmuyor mu acabaEvet canım düşürecekler onu ilacla
Allah kolaylık versinBaya seyler istiyorlar
İlaçla düşüyor zor değil onun çözümü diye duymuştum. Prolaktin süt hormonu oluyorKendisi dusmuyor mu acaba
O zaman ben de gizli hamilelik var ahahahshahajaİlaçla düşüyor zor değil onun çözümü diye duymuştum. Prolaktin süt hormonu oluyor
Hahaha keşke hamile olsanO zaman ben de gizli hamilelik var ahahahshahaja![]()
Insallah ya ozelde bu kadar cart curt bakmiyorlarHahaha keşke hamile olsanprolaktin hormonu hamile olmadığın dönemde yükselince sıkıntı oluyor malesef. Benimde bir ara sınırsaydı geçen ay normal çıktı bakalım bu ay sonu hormonlar nasıl çıkacak. İnşallah bir aksilik olmazda tedaviye başlarız
![]()
Bazı testler yapıyorlar illaki ama meme usgsi falan istemiyorlar meselaInsallah ya ozelde bu kadar cart curt bakmiyorlardevlete bak ama arastirma oldugu icin incigine cincigine bakiyorlar
Istanbuldayim benBazı testler yapıyorlar illaki ama meme usgsi falan istemiyorlar meselao değil bizim burdaki araştırma hastanesinde de bukadar bakılmıyor demek ki çok fark var. Sen nerede yaşıyorsun
![]()
HmmmIstanbuldayim benmeme usgsi ne alaka onu anlamadim ben de . Sonucu iyi ciksin da insallah
Olsun annesi bebegini saglikli karşılar insallahHmmmvallahi çok saçma ama olsun inşallah güzel sonuclarin olur
![]()
Ya sorma 2 gündür ne uyku düzenim kaldı nede bişey nasıl yapıcaz nasıl oşlucak aklımdan cıkmıyorAmh degilde kalitesi onemliymis . Benim 0.91 di gecen sene