- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
Evet canım haklısın bu kararı verirken biri daha soledi merkez onemlı degıl. Allahım utandırmasınönemli olan yöntemlerin aynı olması yoksa o merkezmiş bu merkezmiş farketmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım haklısın bu kararı verirken biri daha soledi merkez onemlı degıl. Allahım utandırmasınönemli olan yöntemlerin aynı olması yoksa o merkezmiş bu merkezmiş farketmiyor
canım ben 6 yıllık evliyim. 27 yaşındayım bu arada istanbuldan sen nerdensnkaç yaşındasın ? bu arada ne kadardır evlisin ?
Benim hiç bilgim yok ya hem tüp bebek hem devletteki süreç hakkında. Bilen arkadaşlar mutlaka vardır ama. Ne dedi doktorun gittiğinde ?Bugun adetimim 3. Gunu kanuni hastanesine gittim ve cok ugastiriyorlar ya acaba dosya hazirlamak kac ay suruyor bilginiz var mi devlet hastaneleri icin
İşten izin almak en büyük dert zaten yaişten izin almak vesaire durumları var maalesef birde yılsonu olduğu için hesap işleri mevcut hep
Aynı zamanda olacağız sanırım. Rabbim yardım etsin yabütğn umudumuz tüp bebek.Merhaba bende ocak ortasında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Adetimi bekliyorum.
Bu rapor için şart neymiş birde rapor alınca ne oluyor hiç bilgim yok paylaşabilir misiniz?raporu sordum devlete gidip ordan rapor alınması gerekiyormus tabi o rapor için bazı şartların içinde olman gerekiyormus.
aynen ole suan kullandıgınız ılaç varmı adet olana kadar pekiAynı zamanda olacağız sanırım. Rabbim yardım etsin yabütğn umudumuz tüp bebek.![]()
aa bende 6 yıllık evliyim 27 yaşındayım :) avcılardaym.. :)canım ben 6 yıllık evliyim. 27 yaşındayım bu arada istanbuldan sen nerdensn
aynen ole suan kullandıgınız ılaç varmı adet olana kadar peki
amin canım İnşallah güzel olur herşey :) galiba adet oluyorum bende ağrılarım devam ediyor ama sökülmüyor bir gelseEvet canım haklısın bu kararı verirken biri daha soledi merkez onemlı degıl. Allahım utandırmasın
oo harika bende beylikdüzündeyim :)aa bende 6 yıllık evliyim 27 yaşındayım :) avcılardaym.. :)
L Loriklorik mutlaka devlette görüşüp size bir evrak listesi veriyorlar bunları hazırla gel diyorlar dosyanı hazırlıyordum hepsini o hastanede yaptiriyorsunBenim hiç bilgim yok ya hem tüp bebek hem devletteki süreç hakkında. Bilen arkadaşlar mutlaka vardır ama. Ne dedi doktorun gittiğinde ?
ben bilerek önceden gittim folik asit önemli dedi inofolic combi başlattı banada adetim ikinici gününe kadar içicem. Eşimede ileri hareketliliği artırıcı takviye gıda wm multifer verdiler suan kullanıoruz yumurta kalitesi için onden hazırlılklı olmak daha avantajlı ona gore yemene içmene saglıgına bıraz daha dıkkat edersın.Prowomen ile folat kullanıyorum. Sen kullanıyor musun herhangi bir ilaç?
Birde Biz hiç görüşmeye gitmedik embriyolog la. Adetli iken gittiğimde görüştürecekler öncesinde gitmem daha iyi olur mu acaba aklıma takıldı ?
Beylikduzune gitmenden anladım canımoo harika bende beylikdüzündeyim :)
amin cnaım inşallah hayırlısıylaBeylikduzune gitmenden anladım canıminşallah güzel olur herşey bir an önce kavusuruz bebişlerimize..
![]()
Hayırlısı olsun canım hoşgeldin inşallah sağlıklı bir şekilde hamiş kalır bebişlerimize kavusuruz..Mrb kizlar bende başladım tedaviye 2 kere başarısız tüp bebek tedavim var dondurulmuş embriyo ile tekrar başladım bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için...
Çok bekledik inşallah güzel olur eşimden yana korkuyorum ben morfoloji %1 sayi ve ileri hareketlilik sorunu var bu yöntemlerle iyi kalitede bulunacakmi onu dusunuyorumamin cnaım inşallah hayırlısıyla
İşte ileri hareketlilik bir tane sperm lazım bize fazlası gerekli degıl dedı. O yüzden takviye gıdası verdi oranı degıstırmek ıcın. Keciboynuzunun kendisini de alıp kaynatıp iç dedi asistanı. Biraz dogal bezlenip sigarayı bırakmasını soledıler. Bunları yaparsa bırazda olsa yeterlı olur umarım diye umut edıyorumÇok bekledik inşallah güzel olur eşimden yana korkuyorum ben morfoloji %1 sayi ve ileri hareketlilik sorunu var bu yöntemlerle iyi kalitede bulunacakmi onu dusunuyorum
İnofolic combi vermedi bana ama bende almayı düşünüyorum açıkçası vitamin sonuçta diyorum ve içip faydasını görende çok fazla . Aynen dikkat ediyorum fazlasıyla adet olunca da incir ve havuç tüketmeye başlayacağım nasipse. Benim eşimde bir sıkıntı yok şu an sadece takviye olsun diye zeytinyağı, harnup pekmezi ve harnupun kaynatma suyunu tüketmeye devam ediyor.ben bilerek önceden gittim folik asit önemli dedi inofolic combi başlattı banada adetim ikinici gününe kadar içicem. Eşimede ileri hareketliliği artırıcı takviye gıda wm multifer verdiler suan kullanıoruz yumurta kalitesi için onden hazırlılklı olmak daha avantajlı ona gore yemene içmene saglıgına bıraz daha dıkkat edersın.