Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Kızlar bu iğneler karında sancı yapar mı? Bugün 3. Günüm iğnelerde. Sancı oluyor neden olabilir yaşayan var mı böyle bir şey?

Bunlar tutynma belirtisi de olabilir öyle diyorlardı hemen moralini bozma bence. İnş tutunmuştur bebeğin.
4 ocakta adet oldum sonra tedaviye başlattılar herşey bu ayda oldu toplamam transferim bekletmediler transfer oldum fakat bana orta kalite 6. Gün embriyosu denildi eh işte gibi bir hareket yapıldı yani bilmiyorum cuma günü adet olacağım belli ki çünkü genelde adetten önce benim bu tarz belirtilerim başlıyor o kdr alışmışım ki inşallah adet olmam hamile olurum ama çok umudum kalmadı hiç belirti hissetmedi.

Valla 6 senedir hiç hamile kalmadım hep adet oldum sağolsun kaderin cilvesi
Bende 4 yıldır normal yolla hamile kalamadım 2 aşılama negatifim var ilk tüp bebeğimi yoğun kanama ile düşürdüm onda transferin 6. Günü adet bacaklarıma kadar vuran adet ağrılarım oldu tutmadı adet olcam derken tutmuştu...2 tedavim 9. Güne kadar hiç bise hissetmedim 10.gün yine adet ağrıları kasiklarim patlicak gibi sanci yine tutmadığını düşündüm ama yine pozitif ti :) umarım bunu düşürmem perşembe kese görmeye gidicem inşallah o yüzden dikkat et hiç bilemiyorsun ne olacagini

Merhaba canım ben çok üzgünüm iyi değilim pek transferim oldu 6 gün embriyosu transfer ettiler ama hiç bisey hissetmiyorum bugün adet ağrılarım başladı bilmiyorum ne olacak haftaya pazartesi günü kan testim var
Hemen olumsuzu dusunme ya Rabbimin izni ile tutunucak yavrun sana dua et elini karnina koy konus onunla vucudun mutluluk hormonu salgilasin❤💕 illa belirti yasiycaz diye birsey yok belirtisiz de gebelik yasayan bir cok insan gibi belki sen de belirtisiz yasarsin

Adet ve gebelik belirtisi aynı canım dikkat et :)
Ya Bugün dışarı çıktım yürüdüm
Bende 4 yıldır normal yolla hamile kalamadım 2 aşılama negatifim var ilk tüp bebeğimi yoğun kanama ile düşürdüm onda transferin 6. Günü adet bacaklarıma kadar vuran adet ağrılarım oldu tutmadı adet olcam derken tutmuştu...2 tedavim 9. Güne kadar hiç bise hissetmedim 10.gün yine adet ağrıları kasiklarim patlicak gibi sanci yine tutmadığını düşündüm ama yine pozitif ti :) umarım bunu düşürmem perşembe kese görmeye gidicem inşallah o yüzden dikkat et hiç bilemiyorsun ne olacagini
Ay canım benim çok sevindim hayırlı olsun peki dikkat ettin mi kendine ben yattım kaç gündür bugün çıktım ama yürüyüş yaptım yemelerime dikkat ettim hep

Hemen olumsuzu dusunme ya Rabbimin izni ile tutunucak yavrun sana dua et elini karnina koy konus onunla vucudun mutluluk hormonu salgilasin❤💕 illa belirti yasiycaz diye birsey yok belirtisiz de gebelik yasayan bir cok insan gibi belki sen de belirtisiz yasarsin
Ay inşallah öyledir ama içimden korkuyorum hep 5 günüm transferden sonra

Ay inşallah öyledir ama içimden korkuyorum hep 5 günüm transferden sonra
Yaa hadi hayirli sonuclarla insallah :) elbette korkucaksin korkma diyemez insanin elinde olmadan oluyor o duygu ama olumsuzu cagirma surekli ❤🤗 seninledir melegin rabbim nasip ederse sen hoplasan da ziplasan da o sana yapisir kalir annesi uzulme seeen hem sen uzulunce o da üzülür sonucta canli su an❤😍

Bende iyiyim simdilik adetime son 1 kaldi onu bekliyorum😂gelse de ignelere baslasam dibine kadar aci yasasam😂😂sonra mutluluktan aglasam
Vayy yok ya bende öyle diyordum emin ol şu oluyor ben nereye geldim napiyorum oluyorsun zaman çabuk geçiyor hemen toplama diyorlar ameliyathanede girdikten sonra bir korku geldi sonra uyandım adet ağrısı gibi oldu sonra fena bir ağrı oluyor

Yaa hadi hayirli sonuclarla insallah :) elbette korkucaksin korkma diyemez insanin elinde olmadan oluyor o duygu ama olumsuzu cagirma surekli ❤🤗 seninledir melegin rabbim nasip ederse sen hoplasan da ziplasan da o sana yapisir kalir annesi uzulme seeen hem sen uzulunce o da üzülür sonucta canli su an❤😍
Ya ben transferden sonra yatacağız sandım hastanede bir baktım.hemen kaldırdılar anlamadım şüphede kaldim benimle mi acaba diye

Vayy yok ya bende öyle diyordum emin ol şu oluyor ben nereye geldim napiyorum oluyorsun zaman çabuk geçiyor hemen toplama diyorlar ameliyathanede girdikten sonra bir korku geldi sonra uyandım adet ağrısı gibi oldu sonra fena bir ağrı oluyor
Allah daha beter aci yasatmasin insallah ya . Neleri geride birakiyoruz zaman cok cabuk geciyor resmen farkinda olmadan. Kac yumurtan toplanmisti

Hayır yatırmadılar ben kendim biraz uzandım sonra oturdum sen nerde yaptircaktin tup bebeği
Yatirmalari lazim biraz ama bilemem simdi. Ben gop tup bebek merkezinde yaptirmaya,karar verdim . Çünkü sayılı yumurtalarim var onlarda devlet elinde mafolmasini istemiyorum .zar,zor para biriktirdik.

Back
X