- Konu Sahibi yasemin773
- #1.001
Kızlar bu iğneler karında sancı yapar mı? Bugün 3. Günüm iğnelerde. Sancı oluyor neden olabilir yaşayan var mı böyle bir şey?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ocakta adet oldum sonra tedaviye başlattılar herşey bu ayda oldu toplamam transferim bekletmediler transfer oldum fakat bana orta kalite 6. Gün embriyosu denildi eh işte gibi bir hareket yapıldı yani bilmiyorum cuma günü adet olacağım belli ki çünkü genelde adetten önce benim bu tarz belirtilerim başlıyor o kdr alışmışım ki inşallah adet olmam hamile olurum ama çok umudum kalmadı hiç belirti hissetmedi.Bunlar tutynma belirtisi de olabilir öyle diyorlardı hemen moralini bozma bence. İnş tutunmuştur bebeğin.
Adet ve gebelik belirtisi aynı canım dikkat et :)Merhaba canım ben çok üzgünüm iyi değilim pek transferim oldu 6 gün embriyosu transfer ettiler ama hiç bisey hissetmiyorum bugün adet ağrılarım başladı bilmiyorum ne olacak haftaya pazartesi günü kan testim var
Evet yumurtaların büyüyor ondan sancin olabilir ben kendimden biliyorumKızlar bu iğneler karında sancı yapar mı? Bugün 3. Günüm iğnelerde. Sancı oluyor neden olabilir yaşayan var mı böyle bir şey?
Sanci değilde yumurtalar geliştiği için kasik ağrınız olurKızlar bu iğneler karında sancı yapar mı? Bugün 3. Günüm iğnelerde. Sancı oluyor neden olabilir yaşayan var mı böyle bir şey?
Valla 6 senedir hiç hamile kalmadım hep adet oldum sağolsun kaderin cilvesiAdet ve gebelik belirtisi aynı canım dikkat et :)
Bende 4 yıldır normal yolla hamile kalamadım 2 aşılama negatifim var ilk tüp bebeğimi yoğun kanama ile düşürdüm onda transferin 6. Günü adet bacaklarıma kadar vuran adet ağrılarım oldu tutmadı adet olcam derken tutmuştu...2 tedavim 9. Güne kadar hiç bise hissetmedim 10.gün yine adet ağrıları kasiklarim patlicak gibi sanci yine tutmadığını düşündüm ama yine pozitif ti :) umarım bunu düşürmem perşembe kese görmeye gidicem inşallah o yüzden dikkat et hiç bilemiyorsun ne olacaginiValla 6 senedir hiç hamile kalmadım hep adet oldum sağolsun kaderin cilvesi
Hemen olumsuzu dusunme ya Rabbimin izni ile tutunucak yavrun sana dua et elini karnina koy konus onunla vucudun mutluluk hormonu salgilasin❤Merhaba canım ben çok üzgünüm iyi değilim pek transferim oldu 6 gün embriyosu transfer ettiler ama hiç bisey hissetmiyorum bugün adet ağrılarım başladı bilmiyorum ne olacak haftaya pazartesi günü kan testim var
Ya Bugün dışarı çıktım yürüdümAdet ve gebelik belirtisi aynı canım dikkat et :)
Ay canım benim çok sevindim hayırlı olsun peki dikkat ettin mi kendine ben yattım kaç gündür bugün çıktım ama yürüyüş yaptım yemelerime dikkat ettim hepBende 4 yıldır normal yolla hamile kalamadım 2 aşılama negatifim var ilk tüp bebeğimi yoğun kanama ile düşürdüm onda transferin 6. Günü adet bacaklarıma kadar vuran adet ağrılarım oldu tutmadı adet olcam derken tutmuştu...2 tedavim 9. Güne kadar hiç bise hissetmedim 10.gün yine adet ağrıları kasiklarim patlicak gibi sanci yine tutmadığını düşündüm ama yine pozitif ti :) umarım bunu düşürmem perşembe kese görmeye gidicem inşallah o yüzden dikkat et hiç bilemiyorsun ne olacagini
Bende iyiyim simdilik adetime son 1 kaldi onu bekliyorumSen nasılsın ben şimdiden başka merkez bakacağım
Ay inşallah öyledir ama içimden korkuyorum hep 5 günüm transferden sonraHemen olumsuzu dusunme ya Rabbimin izni ile tutunucak yavrun sana dua et elini karnina koy konus onunla vucudun mutluluk hormonu salgilasin❤illa belirti yasiycaz diye birsey yok belirtisiz de gebelik yasayan bir cok insan gibi belki sen de belirtisiz yasarsin
Yaa hadi hayirli sonuclarla insallah :) elbette korkucaksin korkma diyemez insanin elinde olmadan oluyor o duygu ama olumsuzu cagirma surekli ❤Ay inşallah öyledir ama içimden korkuyorum hep 5 günüm transferden sonra
Vayy yok ya bende öyle diyordum emin ol şu oluyor ben nereye geldim napiyorum oluyorsun zaman çabuk geçiyor hemen toplama diyorlar ameliyathanede girdikten sonra bir korku geldi sonra uyandım adet ağrısı gibi oldu sonra fena bir ağrı oluyorBende iyiyim simdilik adetime son 1 kaldi onu bekliyorumgelse de ignelere baslasam dibine kadar aci yasasam
sonra mutluluktan aglasam
Ya ben transferden sonra yatacağız sandım hastanede bir baktım.hemen kaldırdılar anlamadım şüphede kaldim benimle mi acaba diyeYaa hadi hayirli sonuclarla insallah :) elbette korkucaksin korkma diyemez insanin elinde olmadan oluyor o duygu ama olumsuzu cagirma surekli ❤seninledir melegin rabbim nasip ederse sen hoplasan da ziplasan da o sana yapisir kalir annesi uzulme seeen hem sen uzulunce o da üzülür sonucta canli su an❤
![]()
Allah daha beter aci yasatmasin insallah ya . Neleri geride birakiyoruz zaman cok cabuk geciyor resmen farkinda olmadan. Kac yumurtan toplanmistiVayy yok ya bende öyle diyordum emin ol şu oluyor ben nereye geldim napiyorum oluyorsun zaman çabuk geçiyor hemen toplama diyorlar ameliyathanede girdikten sonra bir korku geldi sonra uyandım adet ağrısı gibi oldu sonra fena bir ağrı oluyor
Hoc yatirmadilar mi yarim saat bile ?Ya ben transferden sonra yatacağız sandım hastanede bir baktım.hemen kaldırdılar anlamadım şüphede kaldim benimle mi acaba diye
Hayır yatırmadılar ben kendim biraz uzandım sonra oturdum sen nerde yaptircaktin tup bebeğiHoc yatirmadilar mi yarim saat bile ?
Yatirmalari lazim biraz ama bilemem simdi. Ben gop tup bebek merkezinde yaptirmaya,karar verdim . Çünkü sayılı yumurtalarim var onlarda devlet elinde mafolmasini istemiyorum .zar,zor para biriktirdik.Hayır yatırmadılar ben kendim biraz uzandım sonra oturdum sen nerde yaptircaktin tup bebeği
Iyi değil hiç belirtim yok sadece adet ağrılarım başladı bisey olacağı yok olumsuzum kafamdan hep onu düşünüyorum kabullendim bisey çıkmayacağınıCanım durumlar nasıl Y yasemin773