Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Benimde ilk denenem olucak kismet olursa kizlar yarin acik degildir dimi hastaneler cunku bugun adet oldum 🤔

Yumurta toplama gunune kadar baska ne yıyebilirim
Canım inciri bol yemek lazım evet bende tüketeceğim ama prolaktin yükseltiyor diyenlerde var dikkatli tüketmek lazımmış. İncir ve havucu birlikte tüketme planım var. Ayrıca bu durumda iken genelde günde 100-200 gr et tüketilmesi öneriliyor protein almak açısından bilgin olsun. 😍

Canım inciri bol yemek lazım evet bende tüketeceğim ama prolaktin yükseltiyor diyenlerde var dikkatli tüketmek lazımmış. İncir ve havucu birlikte tüketme planım var. Ayrıca bu durumda iken genelde günde 100-200 gr et tüketilmesi öneriliyor protein almak açısından bilgin olsun. 😍
Transferden sonra da her gun 1 dilim ananas 😍 nasip olursa tbi :)

Amh in mi düşük? Avokadoyu da duydum ama ananasin tadi daha,guzel:halay:basladin mi sen tedaviye
Amh ile ilgili birşey söylemedi doktor ama direkt onu verdi, bilemedim.. Evet ananas gibisi yok ama Avokadoyu da limon ve zeytinyağla birlikte blender ile ezip püre haline getiriyorum sonra sevdiğim baharatlarla karıştırıp yiyorum denemediysen böyle tavsiye ederim. Bizi böyle bekleten veletler için değer napalım 😍😁 Yok canım adet olmayı bekliyorum ocak ortasına denk gelecek hesabıma göre 2. Yada 3. Gün gel dedi doktor

Back
X