- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yasemin773
Morfoloji önemliÇok büyük sorunlar var
Sperm sayı on milyon ileri hız %6 morfoloji %1![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Morfoloji önemliÇok büyük sorunlar var
Varikosel vardı gecen sene ameliyat oldu doktor dediki 6 aydan sonra bekleyin gebelik ama maalesef sonuç hep aynı hiç düzelme olmadı hala araştırıyorum caksir suyu keçiboynuzu pekmezi veya saracoglunun kürünu ama neler denedim bir faydasını görmedim o düzelmedikten sonra hiç bisey düzelmiyorMorfoloji önemli
Bizde de vardi varikosel ama bizim cok sukur duzeldi . Ben de o kurleri uyguladim esime faydasi oldugunu dusunuyorum bi de doktorumuz bi vitamin vermisti onu kullandi 3 ay duzensiz bir sekilde su an iyi şükürVarikosel vardı gecen sene ameliyat oldu doktor dediki 6 aydan sonra bekleyin gebelik ama maalesef sonuç hep aynı hiç düzelme olmadı hala araştırıyorum caksir suyu keçiboynuzu pekmezi veya saracoglunun kürünu ama neler denedim bir faydasını görmedim o düzelmedikten sonra hiç bisey düzelmiyor
Neofortil verdi bize ama faydasını göremedik kürleri uyguladık artık kısmet olursa olur çok Bi şansım yok morfoloji kötü oldugundan dolayıBizde de vardi varikosel ama bizim cok sukur duzeldi . Ben de o kurleri uyguladim esime faydasi oldugunu dusunuyorum bi de doktorumuz bi vitamin vermisti onu kullandi 3 ay duzensiz bir sekilde su an iyi şükür
Öyle düşünmeNeofortil verdi bize ama faydasını göremedik kürleri uyguladık artık kısmet olursa olur çok Bi şansım yok morfoloji kötü oldugundan dolayı
Kullandigi takviyeleri buliyim resmini atarimNeofortil verdi bize ama faydasını göremedik kürleri uyguladık artık kısmet olursa olur çok Bi şansım yok morfoloji kötü oldugundan dolayı
Sağolasın canım özelden atarsın zaten az kaldi tüp bebeğe eğer olmazsa onu denerim ilk önce bir doktor ile görüşürüm okey derse çünkü başka kullandığı ilaçlar var artıkKullandigi takviyeleri buliyim resmini atarim
Çok iyi anlıyorum canik seni aynı yollardan geçiyoruz sabır gerçekten buraya yazınca bende çok rahatlıyorum.. İnan özelde çok yoğun bakalım bizim nasıl olacak ocak sonuna gün sayıyorum gerçekten zaman geçmiyorbenimki devlette olacağı için belki özeldeki gibi güzel yürümez bana direkt hasta olunca gel dediler
İnşallah süreç hakkında bilgi veririm tabiki de bende konuşmadan yazışmadan duramıyorum kime anlatıcam kimse beni anlamıyor genelde çocuk hakkında bişey isteyince yada olmadığını anlatınca olan kişiler çok basit bişeymiş gibi neden olmuyor ki diye konulara giriyor artık bende bu konuyu genel olarak çok fazla konuşmama kararı aldım ama buraya gün içinde girince içimi dökünce rahatlıyorum :)inşallah güzel şeyler olur da güzel haberler veririz birbirimize ..
zaman geçmiyor bir hafta nasıl geçecek
Günler geçmiyor Allah hepimize kolaylar versinÇok iyi anlıyorum canik seni aynı yollardan geçiyoruz sabır gerçekten buraya yazınca bende çok rahatlıyorum.. İnan özelde çok yoğun bakalım bizim nasıl olacak ocak sonuna gün sayıyorum gerçekten zaman geçmiyor![]()
Bizim sayı olarak 4 milyondan 6 milyona yükseldi kürlerin vitaminlerin falan etkisi oldu sanırım ama yinede sayısı çok düşük yükselmesi gereken hiçbirşey yükselmemiş ileri hızlı 0 , morfoloji 0Çok büyük sorunlar var
Ben diyetisyen esliginde gidiyorum. Rafine seker ve paketli gidadan uzak duruyorum. Haftada uc ogun balik uc ogun sebze uc ogun De baklagilli listem ve mutlska her gun yumurtali ve bol zeytinli kahvaltim var. Ayrica omega3, vit d, b12 ve q10 aliyorum.Yumurta toplama gunune kadar baska ne yıyebilirim
Transfer sonrasi kabiz olmamak lazim. Ananas sindirim sistemini guzel calistirir odem attirir. Ayrica Kabalakoglu cekirdegi De oneriyorlardi.Ananas ne işe yarıyormuş ki ben çok severek yerim kendisini ama![]()
Bizimde on milyon ama 6 senedir bisey olduğu yokBizim sayı olarak 4 milyondan 6 milyona yükseldi kürlerin vitaminlerin falan etkisi oldu sanırım ama yinede sayısı çok düşük yükselmesi gereken hiçbirşey yükselmemiş ileri hızlı 0 , morfoloji 0![]()
Ben sürekli kabız olan biriyim mecburen ilaç kullanacağım kabız olmamak için mutlaka doktorlara söylemek LazimTransfer sonrasi kabiz olmamak lazim. Ananas sindirim sistemini guzel calistirir odem attirir. Ayrica Kabalakoglu cekirdegi De oneriyorlardi.
Evet yeme şeklini duzeltmissin çok güzel ben o kdr duzenleyemedim paketli gıdalardan uzak durun deniliyor zaten ama nasıl paketli gıda almayacagiz onu merak ediyorum bu konuyu hiç araştırmadim nedir bununBen diyetisyen esliginde gidiyorum. Rafine seker ve paketli gidadan uzak duruyorum. Haftada uc ogun balik uc ogun sebze uc ogun De baklagilli listem ve mutlska her gun yumurtali ve bol zeytinli kahvaltim var. Ayrica omega3, vit d, b12 ve q10 aliyorum.
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsunMerhaba kizlar bende ocakta transfer olacagim adetime 1 hafta kaldi ilk denemem esimde varikosel var hic gebelik elde edemedik insallah hepimizin kucagi dolar bu sene histereskopi de yapildi bakalim artik kismet![]()
Ben Ortalama iki senedir zaten dikkat ediyordum bu konuya. Elimden geldigince paketli seyleri yememeye calisiyorum. Abur cubur zaten Yok. Evde kendi yogurdumu kendim yapiyorum. AMA Ekmek peynir zeytin filan paketli. Mevsiminde sebze meyve tuketiyorum gibi gibi.Evet yeme şeklini duzeltmissin çok güzel ben o kdr duzenleyemedim paketli gıdalardan uzak durun deniliyor zaten ama nasıl paketli gıda almayacagiz onu merak ediyorum bu konuyu hiç araştırmadim nedir bunun
Yolu? Senin bilgin varsa biraz paylaşır mısın?
Gunler azaldikca saniyeler bile gecmez oldu inan ki kayseride yaptiriyorum ilk denemem heyecan korku endise hepsi varMerhaba canım hayırlı uğurlu olsuninşallah
çok sevindim az kalmış benim de az kaldı sayılı günler çabuk geçer inşallah hamiș kalırız..
Nerede yaptırıyorsun
İştahın açılsın seversin belki diye düşünmüştüm bende kızOkurken istahim acildiallah iyiligini versin
veletlerimiz gelir insllah aetik bu kadar ugrastan sonra