Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

İştahın açılsın seversin belki diye düşünmüştüm bende kız 😁 senden sonra canım istedi zaten benimde 🤣 ay inşallah canım gelsinlerde günlerini gösterelim onlara bizi bu kadar bekletmek neymiş 🤣🤣
Yarini heyecanla bekliykrum bakalim ne diycek soktor

Bizimde on milyon ama 6 senedir bisey olduğu yok 🤯 hiç hamile bile kalamadım morfoloji en son testlerde 0-1 değişiyor ileri hız %6 yani şu ileri hızın %40 falan olması lazım ki halime kalalım birde morfoloji düzelmesi lazım
İnşallah bu yıl bize güzel anlar yaşatır. 🙏

Tüp bebek öncesi neye bakıyorlar ki acaba 2. Yada 3. Gün çağırıyorlar biliyor musun canım? Normal tahlillere mi bakacaklar yada izlenecek yol mu anlatılacak ki🙄
Hic bir fikrim yok once konusmaya gittim âdet olmadan once eski tahlillerimi de goturdum amh 0.91 de tek sorun o gozukuyordu ama yarin ne olur bilemem

Ben sürekli kabız olan biriyim mecburen ilaç kullanacağım kabız olmamak için mutlaka doktorlara söylemek Lazim
Canım denedin mi bilmiyorum ama yaşadığın yerde saf zeytinyağı bulursan günde 1 kaşık içmeni tavsiye ederim kabızlığı en güzel şekilde engelliyor.

Hic bir fikrim yok once konusmaya gittim âdet olmadan once eski tahlillerimi de goturdum amh 0.91 de tek sorun o gozukuyordu ama yarin ne olur bilemem
İlk tüp bebek olunca hiç bilgimiz olmuyor ne yazıkki inşallah güzel haberler duyarsın keyfine keyif katarsın da bu süreç kolay ilerler. Gelişmelerden haberdar eder misin benim daha zamanım var ona göre davranmak isterim 🙄

İlk tüp bebek olunca hiç bilgimiz olmuyor ne yazıkki inşallah güzel haberler duyarsın keyfine keyif katarsın da bu süreç kolay ilerler. Gelişmelerden haberdar eder misin benim daha zamanım var ona göre davranmak isterim 🙄
Tabiki haberdar ederim bugun gidicektin aslinda resmi tstil

Ya kızlar bişe dicem iğneleri kullanırken bunları yaşadınız mi . Resmen oturamiyorum ya karnımdan acayip sisti göğüslerim yürürken bile aciyo . Bide afedersiniz köpek gibi dalıyorum herkese aşırı sinirliyim sabah eşimle kavga ettik adam çıktı gitti . Hiç biseye tahammülüm yok bi ben mi böyleyim ya 😢

Ya kızlar bişe dicem iğneleri kullanırken bunları yaşadınız mi . Resmen oturamiyorum ya karnımdan acayip sisti göğüslerim yürürken bile aciyo . Bide afedersiniz köpek gibi dalıyorum herkese aşırı sinirliyim sabah eşimle kavga ettik adam çıktı gitti . Hiç biseye tahammülüm yok bi ben mi böyleyim ya 😢
Bende de şişkinlik oldu gaz sıkışması gibi ağrılarda var göğüsler silikonlu gibi oldu 😄 ama kimseye dalmadım sinirlerim dayanıklı çıktı iştahım çok arttı o kadar

Bende de şişkinlik oldu gaz sıkışması gibi ağrılarda var göğüsler silikonlu gibi oldu 😄 ama kimseye dalmadım sinirlerim dayanıklı çıktı iştahım çok arttı o kadar
Valla ben dalıyorum bacım 😂 iştahım acık benimde . Çok çabuk sinirlenebiliyorum frenliyemiyorum kendimi .

Ocak ayında kısmetse ilk tüp bebek denemem olucak 1 başarısız aşılamam var kızlar hakkımızda hayırlısı allah gerçekten isteyen herkesin gönlüne göre versinn çok ama çok zor bir süreçmişş😢iğneler aşılama da kullanılan iğnelerle aynı iğnelermi oluyor bilgisi olan varmı?

Ocak ayında kısmetse ilk tüp bebek denemem olucak 1 başarısız aşılamam var kızlar hakkımızda hayırlısı allah gerçekten isteyen herkesin gönlüne göre versinn çok ama çok zor bir süreçmişş😢iğneler aşılama da kullanılan iğnelerle aynı iğnelermi oluyor bilgisi olan varmı?
Cok zor surecler ya sonucununda keske garanti oldugunu bilsek😔😔 ben de 2 basarisiz asilama gecirdim .

Back
X