- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yasemin773
Hangi hastaneye gidiyorsunAslında normalde başka hastanenin kabul etmiyorlar ama bu galiba doktorun insiyatifiyle alakalı kime anlattıysam bukadar çabuk çıkmasına şaşırdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi hastaneye gidiyorsunAslında normalde başka hastanenin kabul etmiyorlar ama bu galiba doktorun insiyatifiyle alakalı kime anlattıysam bukadar çabuk çıkmasına şaşırdı
Aynen bazı şartlar oluyormuş ama sorun erkek faktörlü ise sperm 5 milyondan azsa hemen veriyorlar raporu. 3 yıl evlilik şartı vs aramıyorlar mesela. Bizde de durum böyle sperm az ileri hareket ve morfoloji 0raporu sordum devlete gidip ordan rapor alınması gerekiyormus tabi o rapor için bazı şartların içinde olman gerekiyormus.
Raporumu umuttepe kocaeli hastanesinde çıkarttım kocaelide yaşıyorum tedavi için istanbul bahçeci tüp bebeğe gideceğim kısmetseHangi hastaneye gidiyorsun
varikosel yokmus canım. kaçtane ürolojı doktoruna gittik şimdi takvici gıda verdiler sperm hareketliliğini arttırıcı onu kullanmaya basladı. Etkili olurmus bakalım.Varikosel mi var esinizde acaba degeri dusuk evet ama asilamada da tup bebekte de sonucta spermleri yikiyorlar en hareketlilerini seciyorlar icinden . Aslinda doktorlar daha iyi bilir ne diyelim canim
Bahceciye ben de gitmistim cok pahali gelmisti geri donduk ordanRaporumu umuttepe kocaeli hastanesinde çıkarttım kocaelide yaşıyorum tedavi için istanbul bahçeci tüp bebeğe gideceğim kısmetse
evet canım. ama bununla uğraşana kadar devlette yaptırıırm tüp bebeği kanuni hastanesi yapıyor.Aynen bazı şartlar oluyormuş ama sorun erkek faktörlü ise sperm 5 milyondan azsa hemen veriyorlar raporu. 3 yıl evlilik şartı vs aramıyorlar mesela. Bizde de durum böyle sperm az ileri hareket ve morfoloji 0
Insallah etkili olur .benim esim ameliyattan sonra duzeldi degerlerivarikosel yokmus canım. kaçtane ürolojı doktoruna gittik şimdi takvici gıda verdiler sperm hareketliliğini arttırıcı onu kullanmaya basladı. Etkili olurmus bakalım.
Kanuniye basladim ben de bugun rapor icin ugrasticaklar sanirimevet canım. ama bununla uğraşana kadar devlette yaptırıırm tüp bebeği kanuni hastanesi yapıyor.
İlaçlarımı doktor yazdı 2020 fiyatından almayacağım raporlu olarak 1900 tl tuttu ilaçlarım. Ama ocakta tedavi başlayacak ve tedavi için 2020 fiyatı geçerli yine raporlu fiyatı yazıyorum 7300 tl dediler sanırım raporsuz tedavi fiyatı 10.000 küsür birşeydiBahceciye ben de gitmistim cok pahali gelmisti geri donduk ordan![]()
Öyle tabiki tercih meselesi Rabbim inşallah gönlümüze göre verir herşeyin hayırlısı olsunevet canım. ama bununla uğraşana kadar devlette yaptırıırm tüp bebeği kanuni hastanesi yapıyor.
Ekstradan biseyler cikiyor ama yine de 15.000 buluyorİlaçlarımı doktor yazdı 2020 fiyatından almayacağım raporlu olarak 1900 tl tuttu ilaçlarım. Ama ocakta tedavi başlayacak ve tedavi için 2020 fiyatı geçerli yine raporlu fiyatı yazıyorum 7300 tl dediler sanırım raporsuz tedavi fiyatı 10.000 küsür birşeydi
ne kadar istemişlerdi canım.Bahceciye ben de gitmistim cok pahali gelmisti geri donduk ordan![]()
amin inşallah evet çok bekledik artık şimdi günler geçmiyor gibi geliyor bana birde olmazsa..kafamdan hep bunu da geçiriyorum valla özelde yaptıracağım o zaman herşey ateş pahası ama kredi vs. çekeceğiz mecburen Allah herkese kolaylıklar versinAmiin canım benim inşallah sende benim gibi çok beklemişsin bende eylülde randevu almıştım o zamandan beri bekliyorum geçen görüştük şimdide adeti bekliyorum. Beklemekle geçiyor zamanRaporu bende devlette çıkarttım zaten eğitim araştırma hastanelerinden çıkıyor 3 günde çıktı benim raporum çok şükür.
Umarım bu bekleyişlerin ve tedavi süresinde yaşanılanların sonu cok büyük mutluluk olur.
![]()
Kolay vermıyorlar raporu gel git gel git ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIMKanuniye basladim ben de bugun rapor icin ugrasticaklar sanirim
Foyat listesi vermisleri o gun konusmustuk danismanla gecen sene tam hatirlayamiyorumne kadar istemişlerdi canım.
Bende bugün yarın gelir adet olurum sancılar gelemeye başladıMerhaba bende ocak ortasında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Adetimi bekliyorum.
Amiinn insalllahhh keske sonunin garanti oldugunu bilsekKolay vermıyorlar raporu gel git gel git ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM
evet ya ufff biz yine uyguna yaptırıorz desene :)İlaçlarımı doktor yazdı 2020 fiyatından almayacağım raporlu olarak 1900 tl tuttu ilaçlarım. Ama ocakta tedavi başlayacak ve tedavi için 2020 fiyatı geçerli yine raporlu fiyatı yazıyorum 7300 tl dediler sanırım raporsuz tedavi fiyatı 10.000 küsür birşeydi
Tabiki mesela muayene 650 tl rahim dinlendirme benim için şuan düşünmüyor ama farklı bir gelişme olur ve isterse 1750 tl, geriye embriyo kalırsa 1 yıllık dondurma ücreti 2200 tl Allah yardımcımız olsunEkstradan biseyler cikiyor ama yine de 15.000 buluyor
sonra adetin 2 günümü gideceksiniz doktoraBende bugün yarın gelir adet olurum sancılar gelemeye başladı