• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

raporu sordum devlete gidip ordan rapor alınması gerekiyormus tabi o rapor için bazı şartların içinde olman gerekiyormus.
Aynen bazı şartlar oluyormuş ama sorun erkek faktörlü ise sperm 5 milyondan azsa hemen veriyorlar raporu. 3 yıl evlilik şartı vs aramıyorlar mesela. Bizde de durum böyle sperm az ileri hareket ve morfoloji 0

Varikosel mi var esinizde acaba degeri dusuk evet ama asilamada da tup bebekte de sonucta spermleri yikiyorlar en hareketlilerini seciyorlar icinden . Aslinda doktorlar daha iyi bilir ne diyelim canim
varikosel yokmus canım. kaçtane ürolojı doktoruna gittik şimdi takvici gıda verdiler sperm hareketliliğini arttırıcı onu kullanmaya basladı. Etkili olurmus bakalım.

Aynen bazı şartlar oluyormuş ama sorun erkek faktörlü ise sperm 5 milyondan azsa hemen veriyorlar raporu. 3 yıl evlilik şartı vs aramıyorlar mesela. Bizde de durum böyle sperm az ileri hareket ve morfoloji 0
evet canım. ama bununla uğraşana kadar devlette yaptırıırm tüp bebeği kanuni hastanesi yapıyor.

varikosel yokmus canım. kaçtane ürolojı doktoruna gittik şimdi takvici gıda verdiler sperm hareketliliğini arttırıcı onu kullanmaya basladı. Etkili olurmus bakalım.
Insallah etkili olur .benim esim ameliyattan sonra duzeldi degerleri

Bahceciye ben de gitmistim cok pahali gelmisti geri donduk ordan😂
İlaçlarımı doktor yazdı 2020 fiyatından almayacağım raporlu olarak 1900 tl tuttu ilaçlarım. Ama ocakta tedavi başlayacak ve tedavi için 2020 fiyatı geçerli yine raporlu fiyatı yazıyorum 7300 tl dediler sanırım raporsuz tedavi fiyatı 10.000 küsür birşeydi

İlaçlarımı doktor yazdı 2020 fiyatından almayacağım raporlu olarak 1900 tl tuttu ilaçlarım. Ama ocakta tedavi başlayacak ve tedavi için 2020 fiyatı geçerli yine raporlu fiyatı yazıyorum 7300 tl dediler sanırım raporsuz tedavi fiyatı 10.000 küsür birşeydi
Ekstradan biseyler cikiyor ama yine de 15.000 buluyor

Amiin canım benim inşallah sende benim gibi çok beklemişsin bende eylülde randevu almıştım o zamandan beri bekliyorum geçen görüştük şimdide adeti bekliyorum. Beklemekle geçiyor zaman 😔 Raporu bende devlette çıkarttım zaten eğitim araştırma hastanelerinden çıkıyor 3 günde çıktı benim raporum çok şükür.🙏 Umarım bu bekleyişlerin ve tedavi süresinde yaşanılanların sonu cok büyük mutluluk olur.💜🌸
amin inşallah evet çok bekledik artık şimdi günler geçmiyor gibi geliyor bana birde olmazsa..kafamdan hep bunu da geçiriyorum valla özelde yaptıracağım o zaman herşey ateş pahası ama kredi vs. çekeceğiz mecburen Allah herkese kolaylıklar versin

evet ya ufff biz yine uyguna yaptırıorz desene :)

Back
X