Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Kizlar ben sureci hızlandırmaya karar verdim ozele gidicem devlet cok uzadi ya

Çook teşekkürler, korkmayın ben de ilk seferinde gergindim, bir bilinmezlik korkusu oluyor ama inşallah kolaylıkla olacak sizinki de ve sağlıklı bebişler geleceeek..
Amiiin çok teşekkür ederim aslında kendimi hep motive ediyordum ama son zamanlarda negatif olacak korkusu sardı içimi. İnşallah yanılırım. Umarım burda hepimiz birbirimize bebeklerimizin müjdesini veririz.💜

Merhaba sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah 🤗 ilk denemeniz mi acaba?
Merhaba. Hayır ilk değil. Bir kızım var, sonra doğal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım. Altı aydır yine istiyoruz ama doğal yolla beklemek istemedim ve yine tedaviye başladım :) inşallah hepimize bu ay nasip olur

bende pazartesi günü başladım hayırlı olsun tedavin sorun neydi ? nerede başladın ? merak ettim
bayağı uzun zamandır bende tüp bebek tedavisini bekliyordum devlette yaptırıyorum :)
İnşallah Bebişini kucağına alırsın :KK200:
Merhaba. Sebepsiz bizimki. Hatta geçen 2019 ocakta doğal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım. Önceki tedaviden bir kızım var. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :) ben de Samsun’da fakültede yaptırdım ilkini. Yine aynı yere gidiyorum. Bu sefer devlet desteği yok. 10 bin lirayı bulacak. Üç yıl önce devlet desteğiyle her şey 5 bin olmuştu

Merhaba. Sebepsiz bizimki. Hatta geçen 2019 ocakta doğal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım. Önceki tedaviden bir kızım var. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :) ben de Samsun’da fakültede yaptırdım ilkini. Yine aynı yere gidiyorum. Bu sefer devlet desteği yok. 10 bin lirayı bulacak. Üç yıl önce devlet desteğiyle her şey 5 bin olmuştu
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🥰

Herkes için hayırlısı olsun tedavi çabalarımızı rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah 2020 yılı bizlerin yılı olsun💕💕tombik tombik bebişlerimiz olsun en mis kokulusundan🐣🐣 tüm güzel haberleri burdan verelim allahın izniyle🤲🏻🤲🏻
Amin insallah herkesin bahtı açık bir yıl olsun inşallah yıl sonuna kadar bebek doğum haberleri alırız inşallah 🥰

Merhaba. Hayır ilk değil. Bir kızım var, sonra doğal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım. Altı aydır yine istiyoruz ama doğal yolla beklemek istemedim ve yine tedaviye başladım :) inşallah hepimize bu ay nasip olur
Maşallah Allah bağışlasın 🙏 Amiin inşallah sizinde tedaviniz olumlu sonuçlanır 🌸

Merhaba arkadaslar
Aranızda Zeynep kamilde tedaviye baslayanlar baslayacklr için bir kac bilgi vermek istiyorum

Öncelikle aldığınız rapor bahceci umut tüp merkezinde gecerli o yuzden oldukca indirimli bir fiyata tedavi olma sansınız var. İlaclarınızı yine indirimli alıyorsunuz. O yuzden z. Kamilde baslamk yerine bunu bir aratırın derim.
İkincisi 35 yasın altına kesinlikle 2 embriyo transfer etmiyorlar

Üçüncü ve en kotusude embriyo dondurmak için en az 3 kaliteli embriyo istiyorlar.
Arkadasımın çok iyi kalite iki embriyosu var birini transfer ettiler diğerini heba ettiler.
Bildiğiniz uzere ilk transferde tutacak diye bir kaide yok belki heba edilen embriyo tutunacaktı yada ileride kardes olacaktı..
Bu kısım cok onemli. Mutlaka ayrıca konusulmalı. Ayrıca bir ücret teklif edilip dondurma yapılıyor mu yada eldeki ni baska bir merkeze tasıma işlemi için onay veriyorlar mı bunu konusmak lzm

Allah hepinizin yüzünü güldürsün inş

Merhaba arkadaslar
Aranızda Zeynep kamilde tedaviye baslayanlar baslayacklr için bir kac bilgi vermek istiyorum

Öncelikle aldığınız rapor bahceci umut tüp merkezinde gecerli o yuzden oldukca indirimli bir fiyata tedavi olma sansınız var. İlaclarınızı yine indirimli alıyorsunuz. O yuzden z. Kamilde baslamk yerine bunu bir aratırın derim.

Üçüncü ve en kotusude embriyo dondurmak için en az 3 kaliteli embriyo istiyorlar.
Arkadasımın çok iyi kalite iki embriyosu var birini transfer ettiler diğerini heba ettiler.
Bildiğiniz uzere ilk transferde tutacak diye bir kaide yok belki heba edilen embriyo tutunacaktı yada ileride kardes olacaktı..
Bu kısım cok onemli. Mutlaka ayrıca konusulmalı. Ayrıca bir ücret teklif edilip dondurma yapılıyor mu yada eldeki ni baska bir merkeze tasıma işlemi için onay veriyorlar mı bunu konusmak lzm

Amin canım tez zamanda bebişlerimize kavusuruz

Merhaba arkadaslar

Sen orada mı yaptiriyorsun zeynep kamildemi

Back
X