Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Selam kızlar. 19 yumurta toplandı. Adet ağrısından fazla değil ağrım. Ama karnımı tutarak öksürüyorum tabii
Gecmis olsun. 19 yumurta Cok guzel bir deger. Insallah cogu da sana embriyo olur. Onceki opu dan ciktigimda Benim De Ilk zamanlar karnimda gaz sancisi gibi sanci olmustu sonra gun icinde gecmisti.

Sağ olun kızlar. Hafif bir sedasyon verdiler. Operasyon boyunca bağırmışım. Kapıdan çıkarken uyandım zaten.
öncekinde 20 yumurta toplanmıştı. 18 embriyo oldu. İkisi transfer edildi ama tutmadı. İki tane dondurulmuştu. Dondurulunlar transfer edildi, kızım doğdu :)

Valla şuanda biraz daha iyiyim ilk.gun sanki doğum yapmışım gibi yerimden kalkamadım ve kanamam oldu ara ara oksuremiyordum bıçak saplaniyor gibi bir durum oldu
Bugün kalkıp ise gittim öyle yada böyle gitmek zorundaydım biraz daha hareketlerim düzeldi çok şükür ya of bu durum beni çok zorladı benim acı eşiğim yüksektir ama bu beni mahvetti

Valla şuanda biraz daha iyiyim ilk.gun sanki doğum yapmışım gibi yerimden kalkamadım ve kanamam oldu ara ara oksuremiyordum bıçak saplaniyor gibi bir durum oldu
Bugün kalkıp ise gittim öyle yada böyle gitmek zorundaydım biraz daha hareketlerim düzeldi çok şükür ya of bu durum beni çok zorladı benim acı eşiğim yüksektir ama bu beni mahvetti
Cok uzuldim insaallah cektigin acilarin mukafatini alirsin 🤗 kac yumuryan toplandi

Benim de opudan sonra hafif bir ağrım vardı. Sonra çoğaldı tabii. Özellikle oturup kalkarken ağrıyor. Öncekini hatırlıyorum. 3 gün sonra transfer yapılmıştı, hâlâ ağrım vardı. Ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Çok rahatsız ederse Parol içebilirsin dediler

Back
X