Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

benim önceki tedavimde ilaca başlamam ile çatlatma iğnesi olmam arasında 10 gün vardı. Yani her şey 12 günde bitmişti
Evet ben de 12-14 günde oluyor diye duymuştum. Benim sebepsiz infertilite zaten. O yüzden mi hemen büyüyor acaba? Ocak2019da doğal yolla ilk denemede hamile kaldım ama düştü maalesef

Evet ben de 12-14 günde oluyor diye duymuştum. Benim sebepsiz infertilite zaten. O yüzden mi hemen büyüyor acaba? Ocak2019da doğal yolla ilk denemede hamile kaldım ama düştü maalesef
Ona bir yorum yapılamaz. Bu tedaviler bireysel olduğu gibi her siklusta da değişkenlik gösterebilir.
İnşallah bu sefer olumlu olur ve kucağın dolar.

Ona bir yorum yapılamaz. Bu tedaviler bireysel olduğu gibi her siklusta da değişkenlik gösterebilir.
İnşallah bu sefer olumlu olur ve kucağın dolar.
İnşallah canım kızıma bir kardeş gelir. İkiz olursa ne yaparız bilmiyorum. Bu merkez hep iki embriyo koyuyor

Çift embriyo transferi istemezsin olur biter. Zaten çift embriyo transferinde ikisinin birden tutması olasılığı %10-15 filan.
Öncekinde istemedim. İlk kez tek isteyen görüyoruz dediler. İhtimal yükselsin diye iki taneye ikna oldum. Biri tuttu zaten. Tüp bebekte ikiz çok fazla oluyor diye biliyorum

Kizlarr dun transfer oldum. Uyku arasnda karin ustu yatmisim. Bisey olurmu
Bir şey olmaz tabii. Hatta 24 haftaya kadar istediğiniz gibi yatın diyorlar. 24 haftadan sonra sola yatmak gerekiyor.
hatta doktor demişti ki tutunduysa istersen ikinci kattan atla, bir şey olmaz

Merhabalar. Bizde Zeynep Kamil de başlayacağız tedaviye. Adetten sonra kan ver dedi ama 70 gün oldu hâlâ adet olamadım:( Randevu aldim yarın bi gideceğim sebebi ne olabilir bilmiyorum

Kizlar bugun transferin 8.gunu kan verdim 4.6 cikti sali test günüm arada kaldik ne pozitif ne negatif :KK43:

Back
X