Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Gunaydin dun kontrolum vardi Bu ay boyle gecti artik ilaclara vucudum yanit vermedi. Zaten bir onceki randevuda ilaclari da kestirmislerdi. Sanirim onumuzdeki aya kaldim.

En iyi olan için Ortada birkaç tane folikül olmalı değil mi? Bende bir tane bile yok şu an. 😆 Vücudum o kadar ilaca nasıl cevap vermedi hala anlayamıyorum
Bazen öyle tepki oluyor benimde ilk başta ilaca karşı büyüme olmuyor denildi yumurtalarda alala dediler nazlanıyor galiba fln dediler sonra ilacın dozunu bir arttırdı benim kan degerlerim tavan yapti cok kotu oldu hormonlarim mahvoldum transfer olmadan once resmen hamilelik belirtisi veriyordu vücudum..

Sürecinizi takip edicem güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.
Bende bugün adet olmalıydım adetim stresten gecikti sanırım. Adetle birlikte başlıyorum hemen tedaviye
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bu tedavime başlarken benim de gecikti, hatta hamileyim sanmıştım :KK43:
Bu arada sabah kontrole gittim, neyse ki karnımda sıvı birikmemiş. Embriyolarım çok iyi kalitede değiller, bugün 2. günü. Ama 2. gün çok iyi bir gösterge olmayabiliyor. Yarın bakalım, en iyilerini transfer edelim dedi doktorum. Muhtemelen 5. günü göremeyecekler. İnsallah bu son olur, tutunurlar.

Her ay yumurta durumunda değişiklik oluyor emin ol
Kesinlikle messela benim ilk tedavimde 10 yumutadan 9 u olgundu. Bu kez 17'de 7 geldi. İlk seferde transfer edilen embriyolarım da çok iyi kalitedeydi mesela. Bugün doktoruma da sordum. Dediği şey aynıydı, o ay ne denk gelirse onu topluyoruz dedi. Bu sanş işi galiba ya, süper lotoyu tutturmak gibi :)) Allah dileklerimizi hakkımızda hayırlı yapsın.

Kesinlikle messela benim ilk tedavimde 10 yumutadan 9 u olgundu. Bu kez 17'de 7 geldi. İlk seferde transfer edilen embriyolarım da çok iyi kalitedeydi mesela. Bugün doktoruma da sordum. Dediği şey aynıydı, o ay ne denk gelirse onu topluyoruz dedi. Bu sanş işi galiba ya, süper lotoyu tutturmak gibi :)) Allah dileklerimizi hakkımızda hayırlı yapsın.
Amin insallah

Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek tedavime 2 hafta önce başladım bende, geçen hafta opu oldum embriyolar donduruldu ve haftaya histeroskopi ile rahime çizik atılacak bu işlemi yaptıran var mı daha önce aranızda ?

Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek tedavime 2 hafta önce başladım bende, geçen hafta opu oldum embriyolar donduruldu ve haftaya histeroskopi ile rahime çizik atılacak bu işlemi yaptıran var mı daha önce aranızda ?
Hayırlı olsun canım tedavin ama duydum bende rahime çizik atılmasını embriyon daha iyi tutunuyormus

Back
X