- 4 Şubat 2019
- 405
- 285
- 33
- 45
- Konu Sahibi yasemin773
- #1.141
Peki sonuc
[/QUO. Sonuç 0.100 yani yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sonuc
[/QUO. Sonuç 0.100 yani yok
Doktorunun yöntemine, senin ve embriyoların durumuna göre değişir canım. Şimdiden bişey demek çok mümkün değil. Adetin 2 ya da 3. günü tedavi başlıyor. Yumurta toplandıktan sonra döllenme ve gelişme durumlarına göre karar veriliyor. Ayrıca senin vücudunun durumu da göz önünde bulunduruluyor tabi. Hayırlı olsun tedavin. İnşallah bebeğini (ya da bebeklerini) sağlıkla kucağına alırsın.Merhaba bayanlar
rabbim herkesin bu yolda yüzüne gülsün gobuslerimiz dolsun bebiş ile sormak istediklerim var sizlere bilgisi olan cevap verebilirse cok memnun olurum ilk defa yaptiricam tüp doktorum bana nisan gibi başlarız dedi fakat ben unuttum sormayı şimdi nisanda gidince igneelre başlayıp yumurtalar toplanınca transfer yapıyorlar mi yoksa 1 ay da dinlenme süreci veriliyor mu cok heyecanliyim lütfen yardımcı olun bana :)![]()
Teşekkür ederim canım güzel cevabın icin.Bu östrojen ve progesteron içeren bir ilaç. Hiç kullanmadım. A
Doktorunun yöntemine, senin ve embriyoların durumuna göre değişir canım. Şimdiden bişey demek çok mümkün değil. Adetin 2 ya da 3. günü tedavi başlıyor. Yumurta toplandıktan sonra döllenme ve gelişme durumlarına göre karar veriliyor. Ayrıca senin vücudunun durumu da göz önünde bulunduruluyor tabi. Hayırlı olsun tedavin. İnşallah bebeğini (ya da bebeklerini) sağlıkla kucağına alırsın.
mini ıvf nedir acabaArkadaslar mrb bende yeniyim buralarda. 2 denemem var gatada olumsuz smdi bahceci berfu hanmda basladim mini ivf uyguluyor, yapan varmi daha once ? Sorunum rezerv azligi yumurtam kalitesiz transfere dahi gidemedim.
Ya benim de yarın sabah opu. Ben de çok korkuyorum anestezi hiç almadım. Kaç dakka uyutuyorlar acaba? Uyanma esnası nasıl oluyor???? Valla çok stresliYarın sabah opu var
Biraz korkuyorum anesteziden nasıl oluyor acaba ne kadar sürüyor işlem.
Daha önceden kürtaj oldum o zaman anestezi vermişlerdi.Kürtaj gibi bişey mi acaba?
Ya benim anksiyete seviyem biraz yüksek. Uykudan uyanır gibi mi uyanılıyor? Ağrıdan değilde bayılmaktan çekiniyorum bilmediğim birşey kendini kaybetme duygusu yada uyanamama gibi korkularım var.Opuda hafif anestezi veriyorlar işlem çok kısa sürüyor. Zaten anestezi kafası o uyku hali o kadar keyifli ki. Lütfen stres yapmayın. Anesteziden uyanınca bir karın ağrısı oldu o da gaz sancısı gibiydi o kadar.
Hani çok tatlı uykun olur da biri gelir kulağının dibinde haceeeer hadi uyan diye bağırır ya öyle oluyor. az daha izin verin çok tatlı nolur diyorsun. Bende böyle oldu hep.Ya benim anksiyete seviyem biraz yüksek. Uykudan uyanır gibi mi uyanılıyor? Ağrıdan değilde bayılmaktan çekiniyorum bilmediğim birşey kendini kaybetme duygusu yada uyanamama gibi korkularım var.
Benim de cumartesi opu m olcak insallahHani çok tatlı uykun olur da biri gelir kulağının dibinde haceeeer hadi uyan diye bağırır ya öyle oluyor. az daha izin verin çok tatlı nolur diyorsun. Bende böyle oldu hep.
İnşallah tüm foliküllerin de dolu çıkar. Ben de bugün çatlatma önleyici iğneye başlıyorum.Benim de cumartesi opu m olcak insallah
Cetroite mi ben dun basladim ona 3 gunluk daha kullanicam onu . Cok sukur 10 tane yumurtam gelismis simdilik insallah dolu doludurİnşallah tüm foliküllerin de dolu çıkar. Ben de bugün çatlatma önleyici iğneye başlıyorum.
Evet cetrotide. Cuma tekrar kontrolüm olacak. Benim de bugün bir tanesi önden giden büyük olmak üzere 6 tane folikülüm var. Bu sayı Benim için muhteşem.Cetroite mi ben dun basladim ona 3 gunluk daha kullanicam onu . Cok sukur 10 tane yumurtam gelismis simdilik insallah dolu doludur
Ben de ilk kontorle gidekren heralde 1-2 tane var diyecek sandim bi an da 9 tane saydi orda agliycaktim az dahaEvet cetrotide. Cuma tekrar kontrolüm olacak. Benim de bugün bir tanesi önden giden büyük olmak üzere 6 tane folikülüm var. Bu sayı Benim için muhteşem.
Ay inşallah öyle olur ya çok teşekkürler biraz iyi geldi.Hani çok tatlı uykun olur da biri gelir kulağının dibinde haceeeer hadi uyan diye bağırır ya öyle oluyor. az daha izin verin çok tatlı nolur diyorsun. Bende böyle oldu hep.
Uykudan uyanır gibi olur hatta çok uyumuşum hissi oluyorYa benim anksiyete seviyem biraz yüksek. Uykudan uyanır gibi mi uyanılıyor? Ağrıdan değilde bayılmaktan çekiniyorum bilmediğim birşey kendini kaybetme duygusu yada uyanamama gibi korkularım var.
Çok sevindim canım hadi hayırlısıBen de ilk kontorle gidekren heralde 1-2 tane var diyecek sandim bi an da 9 tane saydi orda agliycaktim az daha![]()
Tekirdağ sen?
Tekirdağ sen?