- 20 Şubat 2019
- 302
- 282
- 103
- Konu Sahibi yasemin773
- #1.181
Bir sürü ilaç verdi bana. Bu arada nerde yaptırdın ?
Kocaeli Umuttepe de yaptırdım ben.
folbilol, duphaston, tetradox ve crinone jel verdi.
Sana hangilerini verdi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sürü ilaç verdi bana. Bu arada nerde yaptırdın ?
Progestan, prednol, coraspin, estrofem, monodoks. Orda Eray Çalışkan mı vardı dr?Kocaeli Umuttepe de yaptırdım ben.
folbilol, duphaston, tetradox ve crinone jel verdi.
Sana hangilerini verdi ?
Progestan, prednol, coraspin, estrofem, monodoks. Orda Eray Çalışkan mı vardı dr?
Evet bu arada bayılma anı nasıldı? Ben çok korkuyordum zaten. Tam damardan bişey veriyorlardı ki dedim doktora bişey oluyor bana o an bir karıncalanma oldu kafamda ve sonra odadaydım.baya vermiş sana.
Hayır emek doğer var şuan.
Evet bu arada bayılma anı nasıldı? Ben çok korkuyordum zaten. Tam damardan bişey veriyorlardı ki dedim doktora bişey oluyor bana o an bir karıncalanma oldu kafamda ve sonra odadaydım.
Valla eşim de daha önce anestezi almıştı çok güzel çok güzel deyip duruyordu. O kadar da güzel değildi ama neyseki anlık birşeydi.
Bana transfer gününü söylemedi doktorum hakkımızda hayırlısı artık süreç zaten çok zor rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsunTeşekkürler sanada geçmiş olsun canım bana da 2. gün kontrol dedi ve 19. gün transfer
Adetinin 18-19.gününde gerçekleştiriliyor transferGünaydın kızlar benimde yumurtalarım donduruldu geçen cumartesi adetimi bekliyorum. 2 adetimde transfer olucakmış adet bittikten sonra mı bu transfer işlemi yapılıyor yoksa nasıl oluyor bilgisi olan
Canım ne olsun aynı değişen bisey yokY yasemin773 naptın canim
Çok iyi canım vücudun dinlensin o kdr iğne ilaç yiyoruzGünaydın kızlar benimde yumurtalarım donduruldu geçen cumartesi adetimi bekliyorum. 2 adetimde transfer olucakmış adet bittikten sonra mı bu transfer işlemi yapılıyor yoksa nasıl oluyor bilgisi olan
Anladım canım tesekkurlerAdetinin 18-19.gününde gerçekleştiriliyor transfer
Bu genetik testi bu işlemleri yapmadan önce yapılamıyormuCanım ne olsun aynı değişen bisey yok
Geçen hafta cuma günü adet oldum hemen gidip kan testi verdim ama negatif sonucun
Şimdi gidip genetik test yaptıracağım neden tutmadığını yada genetik kaynaklı bir problem var mi öğrenmek ıstiyorum
Sorma aynen öle biraz stres dr azalır hemÇok iyi canım vücudun dinlensin o kdr iğne ilaç yiyoruz
çok mantıklı bir kararSorma aynen öle biraz stres dr azalır hem
yok canım normalde devlette yaptırdım ilk tüp bebek denememi ama özelde yaptırsaydım belki sorarlardı amaBu genetik testi bu işlemleri yapmadan önce yapılamıyormu
Bence de. Doktorlar hep klinik klavuzlara göre ilerliyorlar. 2 kere başarısızlık olmadıkça kimseden bu testleri istemiyorlar. Kesinlikle baktırın canım. Hatta trombofili paneli de baktırın, pıhtılaşma sorunu var mı diye. Ben ilk kez kendiliğinden hamile kalmıştım. Onda 8. haftada kalbi durdu. Düşük materyalinden kromozom analizi yapıldı, nitekim sorunlu çıktı. Sonra bi daha hamile kalamadım. Bende durmadım, ne kadar test varsa yaptırdım. Bu arada ilk denemede olmayınca eşimden sperm dna hasar oranı istedi dr. O da normal çıktı.yok canım normalde devlette yaptırdım ilk tüp bebek denememi ama özelde yaptırsaydım belki sorarlardı ama
Bizde eşimde problem var bende de var mı bakılması gerekiyordu bu tip sorunu olanlarda bakılmasının gerek olduğunu düşünüyorum biz ilk denememizde baktırmadık ama şimdi daha bilinçliyiz herşeye baktıracağız neden tutmadığını öğrenmek için ..
kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?Bence de. Doktorlar hep klinik klavuzlara göre ilerliyorlar. 2 kere başarısızlık olmadıkça kimseden bu testleri istemiyorlar. Kesinlikle baktırın canım. Hatta trombofili paneli de baktırın, pıhtılaşma sorunu var mı diye. Ben ilk kez kendiliğinden hamile kalmıştım. Onda 8. haftada kalbi durdu. Düşük materyalinden kromozom analizi yapıldı, nitekim sorunlu çıktı. Sonra bi daha hamile kalamadım. Bende durmadım, ne kadar test varsa yaptırdım. Bu arada ilk denemede olmayınca eşimden sperm dna hasar oranı istedi dr. O da normal çıktı.
Bu arada benim transfer sonrası 8. günüm. Bu sabah erken idrar testi yaptım, negatif çıktı. Yarın sabah kan vericem. Ama olmadığını hissediyorum. Progestana rağmen göğüslerim yumuşamaya başladı![]()