Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

3. gün 2 embriyo transfer edilmişti. Evet erken oldu biraz farkındayım ama artık vücudumu o kadar tanıdım ki 2 senedir, testi yapmadan da yeterince umutsuzdum. Belki yarın pozitif çıkar emin değilim, inşallah diyorum.

3. gün 2 embriyo transfer edilmişti. Evet erken oldu biraz farkındayım ama artık vücudumu o kadar tanıdım ki 2 senedir, testi yapmadan da yeterince umutsuzdum. Belki yarın pozitif çıkar emin değilim, inşallah diyorum.
üçüncü gün embriyosu transfer edildiğinde 12. gün kanda bakılıyordu. Baya erken olmuş. İnşallah bebeğiniz tutunmuştur ve sizinledir.

Bence de. Doktorlar hep klinik klavuzlara göre ilerliyorlar. 2 kere başarısızlık olmadıkça kimseden bu testleri istemiyorlar. Kesinlikle baktırın canım. Hatta trombofili paneli de baktırın, pıhtılaşma sorunu var mı diye. Ben ilk kez kendiliğinden hamile kalmıştım. Onda 8. haftada kalbi durdu. Düşük materyalinden kromozom analizi yapıldı, nitekim sorunlu çıktı. Sonra bi daha hamile kalamadım. Bende durmadım, ne kadar test varsa yaptırdım. Bu arada ilk denemede olmayınca eşimden sperm dna hasar oranı istedi dr. O da normal çıktı.
Bu arada benim transfer sonrası 8. günüm. Bu sabah erken idrar testi yaptım, negatif çıktı. Yarın sabah kan vericem. Ama olmadığını hissediyorum. Progestana rağmen göğüslerim yumuşamaya başladı :KK43:
Evet cnm çok doğru yazmışsın
Inşallah kanda çıkar ilk denemeniz mı ?
Bende her türlü testi yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Benim eşimde problem olduğundan dolayı hep dna hasarı vardır diye düşündüm neyse dedim ilk deneme bakalım ne olacak dedim ki aklıma gelen başıma geldi maalesef tutmadi

Kızlar selam benim de transferim oldu beklemedeyim 3.gun embriyosu 2 tane konuldu. Benim 12.gun haftasonuna geldi burda da acildir test yapmadılar o yüzden pazartesiyi bekliyorum ama ben evde ıdrar testi yaptım 12.gun çıkmadı sizce olmamış midir ilk denemem

Kızlar selam benim de transferim oldu beklemedeyim 3.gun embriyosu 2 tane konuldu. Benim 12.gun haftasonuna geldi burda da acildir test yapmadılar o yüzden pazartesiyi bekliyorum ama ben evde ıdrar testi yaptım 12.gun çıkmadı sizce olmamış midir ilk denemem
İnşallah hamilesinizdir 🙏🏻

Gönlünüzü ferah tutun ve daima pozitif düşünmeliyiz bu süreçte🙏 🙏 güzel şeyler için dua edelim ve olmazsada üzülmüyoruz önce allahtan sonrada tıptan ümit kesmek yok😊😊💕

Gönlünüzü ferah tutun ve daima pozitif düşünmeliyiz bu süreçte🙏 🙏 güzel şeyler için dua edelim ve olmazsada üzülmüyoruz önce allahtan sonrada tıptan ümit kesmek yok😊😊💕
Ya çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize insallah kan verdim bekliyorum çok heyecanlıyım

Arkadaşlar ben kan verdim 9. gün 5.14, 10. gün 7.52 çıktı. Sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum ya da o bile değil. 9. gün akşamdan itibaren pembe akıntım da olmaya başladı. Bugün durdu ama umutlu değilim. Sağlıklı bir gebelikte bu kadar düşük olmaz. Sanırım yine olmadı, bu ikinci denememdi. Böyle durumlarda ben bütün ümidimi kaybediyorum. Çok üzülüyorum. Herşeyi bırakıp vazgeçesim geliyor.. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl dayanıyorsunuz. Bazılarınızın yorumlarını okudukça öyle hoşuma gidiyor ki. Hep olumlu ve hep inançlı, ne olursa olsun. Bunu nasıl başarabiliyorsunuz. Aslında ben dayanıklı biriyimdir, psikolojik olarak dayanıklıyımdır. Ama ümitsizliğime engel olamıyorum.

Arkadaşlar ben kan verdim 9. gün 5.14, 10. gün 7.52 çıktı. Sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum ya da o bile değil. 9. gün akşamdan itibaren pembe akıntım da olmaya başladı. Bugün durdu ama umutlu değilim. Sağlıklı bir gebelikte bu kadar düşük olmaz. Sanırım yine olmadı, bu ikinci denememdi. Böyle durumlarda ben bütün ümidimi kaybediyorum. Çok üzülüyorum. Herşeyi bırakıp vazgeçesim geliyor.. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl dayanıyorsunuz. Bazılarınızın yorumlarını okudukça öyle hoşuma gidiyor ki. Hep olumlu ve hep inançlı, ne olursa olsun. Bunu nasıl başarabiliyorsunuz. Aslında ben dayanıklı biriyimdir, psikolojik olarak dayanıklıyımdır. Ama ümitsizliğime engel olamıyorum.
Vardır bunda da bir hayır demelisin. Ben tedavi ile elde ettiğim bebeğimi doğumuna günler kala kaybettim doğsa yaşayacak bir bebekti. Aklımı kaçırıyorum sandım ama çok şükür atlattım. Daha önce de düşüklerim kimyasal gebeliklerim oldu ama bu bambaşka bir şeymiş. Destek alıyorum arkadaşım. İnanıyorum yine elimden geleni yapacam yine olacak. Eğer sen de kendin çözemiyorsan destek almalısın.

merhaba canım biz seninle konuşuyorduk sen nick mi değiştirdin bugün sana yazacaktım nasıl gidiyor tedavin diye bulamadım isimden
Evet canim eski nickimi yaptim yine . Cok sukur hersey yolunda gidiyor 9 tane yumosum toplanmisti cumartesi günü. Dun aradilar 4 tanesi dollenmis. Bugun de aradilar 4 tanesi hala,duruyormuş cok şükür vee perşembe gunu transfer olucakmisim inşallah. :nazar: :anne:

Evet canim eski nickimi yaptim yine . Cok sukur hersey yolunda gidiyor 9 tane yumosum toplanmisti cumartesi günü. Dun aradilar 4 tanesi dollenmis. Bugun de aradilar 4 tanesi hala,duruyormuş cok şükür vee perşembe gunu transfer olucakmisim inşallah. :nazar: :anne:
Cok sevindim canim hayirlisiyla olsun inşallah kac günlük olacak embriyo

Back
X