- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
- #1.221
Amin canım inşallah ben senden umutluyum ❤Hadi insallahh tutunsun bi de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah ben senden umutluyum ❤Hadi insallahh tutunsun bi de![]()
Hayırlısı böyleymiş canım kaçıncı denemendi vardır rabbimin bir bildiği ol der ve olur üzülmek yok.. Bizlerinde mucizeleri olucak yürekten inanıyorumNegatif çok üzgünüm
Birinci denemdenememizdi buHayırlısı böyleymiş canım kaçıncı denemendi vardır rabbimin bir bildiği ol der ve olur üzülmek yok.. Bizlerinde mucizeleri olucak yürekten inanıyorumsevgiler
Insallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir.Arkadaşlar gectigimiz gunlerde yazmistim 10.gun degerim 7 gelmisti. Test gunu yani 12.gun 23 geldi cok sasirdim. 48 saat sonra yine yaptirmami istediler.bugun yaptirdim 52 geldi. Katlanarak devam ediyor ama dusuk seyrediyor. Ayni zamanda 9. gunden beri sizinti seklinde kanamam var. evde uzaniyorum. 2 gun sonra yeniden test yapilacak, ilaclarima devam ediyorum. Dr um su an iyi ya da kotu demek icin erken dedi. Bakalim pek umidim yok ama Allah bilir en iyisini. Dua edelim birbirimize![]()
Aynen bi arkadasin esinin tesede bulunan tek spermi ile bebegi var simdi. Insallah senin de olur,saglikla kucağına alirsin. benim pek umut yok gibi kanamam cok artti. gece kramplarim basladi. Saglikli ise kalir zaten artik napalim.Insallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir.
Benim de dün opu oldu muayenelerde 6 tane folikül görünüyordu birisi önden gittiği için pek umutlu değildik 5 diyorduk. Doktorum 3 tanesini toplayabilmiş ve birisi o gözden çıkardığı önden giden folikülmüş. Bu sabah da aradılar bir tanesi döllenmiş. Biraz üzüldüm açıkçası ama moral bozmak yok. Sonucu güzel olsun neticede bana bir tanesi bebek olacak
canım inşallah kat kat artar ayy canım tutunuyormuymuş annesine kuzucukArkadaşlar gectigimiz gunlerde yazmistim 10.gun degerim 7 gelmisti. Test gunu yani 12.gun 23 geldi cok sasirdim. 48 saat sonra yine yaptirmami istediler.bugun yaptirdim 52 geldi. Katlanarak devam ediyor ama dusuk seyrediyor. Ayni zamanda 9. gunden beri sizinti seklinde kanamam var. evde uzaniyorum. 2 gun sonra yeniden test yapilacak, ilaclarima devam ediyorum. Dr um su an iyi ya da kotu demek icin erken dedi. Bakalim pek umidim yok ama Allah bilir en iyisini. Dua edelim birbirimize![]()
Sonu güzel olsun. Demek ki böylesi daha hayırlı imiş. sen iyi oleşin iyi olsun tekrar denersiniz. Benim de 3 yumurta toplanmıştı birisi döllenmişti sadece. Bugün haber verdiler büyümesi çok yavaşmış. Pazartesiye çıkar mı bilmiyoruz, açıkçası pek umutlu da değiliz. Adet olmamı bekliyor doktorum tekrar ilaca başlatmak için.Kizlar bugunku degerim 38 e dustu. Yine olmadi yani. Zaten bu kadar kanama ile imkansizdi. Dr um ilaclarimi kesti. Simdi sifirlandimi diye kontrol edilecek, bir sure sonra. Nasip degilmis,napalim
Çok.gecmis olsun canım kısmet değilmiş ama üzülme en azından tutuyor ona şükret bir sonraki denememde detaylı testlerini yaptır mutlakaKizlar bugunku degerim 38 e dustu. Yine olmadi yani. Zaten bu kadar kanama ile imkansizdi. Dr um ilaclarimi kesti. Simdi sifirlandimi diye kontrol edilecek, bir sure sonra. Nasip degilmis,napalim
Biz aslında bütün testleri yaptırmıştık eşimle. Bi sorun da yok ama anlamadık artık. Belki bu kez histereskopi yapmayı düşünür doktorum, Hcg sıfırlanınca gideceğim kontrole. Yine irtibatta kalalım olur mu bu grup olarak :) Sizlerle konuşmak bana çok iyi geldi. Yakınlarımdan bile daha iyi. Zaten ben çok az kişiye söylemiştim ama olmuyor yani yaşamayan anlamıyor.Çok.gecmis olsun canım kısmet değilmiş ama üzülme en azından tutuyor ona şükret bir sonraki denememde detaylı testlerini yaptır mutlaka
canım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?Y yasemin773 canım naber nasılsın
Tabiki de irtibatta kalacağız canımBiz aslında bütün testleri yaptırmıştık eşimle. Bi sorun da yok ama anlamadık artık. Belki bu kez histereskopi yapmayı düşünür doktorum, Hcg sıfırlanınca gideceğim kontrole. Yine irtibatta kalalım olur mu bu grup olarak :) Sizlerle konuşmak bana çok iyi geldi. Yakınlarımdan bile daha iyi. Zaten ben çok az kişiye söylemiştim ama olmuyor yani yaşamayan anlamıyor.
Ben testlerimi tüp bebeğe başlamadan önce yaptırmıştım canım. Eşim ve benden karyotip analizi, benden 4 lü trombofili paneli bakıldı. Eşimin sperm değerleri çok iyi, dna hasar oranı bakıldı, o da normal çıktı. Benim hormon değerlerim, yumurta rezervim falan da çok iyi. Yaşım 32. 2,5 senedir deniyoruz. 1 aşılama, 2 tüp bebek. Rahmimde küçük myomlar var belki onları çıkaralım diyebilir doktorum, bilemiyorum. Bir de immünolojik panel varmış, onu da soracağım. Ama bizim esas sorunumuz embriyo kalitesi. Mesela 9 embriyodan sadece 2 si kaliteli oluyor, diğerleri ya 5. günü hiç görmüyor, görse bile kalitesi düşük olduğundan dondurulmaya uygun olmuyor. Bunu nasıl arttırabiliriz diye görüşeceğim bakalım. Aslında iki kez başarısız olanlarda PGD öneriyorlar ama onun içinde 5. günü görmesi lazım embriyoların. Gerçi her halükarda yazdan önce tekrar girişmek istemiyorum. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var zihinsel olarak. Bu süreçte araştıracağım, yurt dışından doktorlara da danışacağım. Off dünyanın en kolay şeyi, neden bu kadar zorsunnn???zemua
S sunshine__
canım emin ol bende aynı burada arkadaşlarımla konuşuyorum çünkü herkes beni anlamıyorum kime dert yanayım yaşım 27 eşimin yaşı 34 eşimde problem var ama akrabalarına kimseye bişey diyemiyorum eşimin ailesi ve benim ailem biliyor görümcemde de olmuyor ama hep bana sen gençsin ayağı yapıyorlar yaa Allah aşkına 6 senelik evliyim bu söz artık söylenmez içim çok dertli ama herkesle sürekli konuşamıyorum buraya giriyorum çare arıyorum
Allah 'ım ne zor şeyler yaşıyoruz bu hayatta
Doğal yolla hamile kalan arkadaşlarıma şaşıp kalıyorum ve onlara ne kadar şanslı olduklarını söylüyorum ..
Hepimizin çocuğu olacak bu bir süreç diyorum .. ileride çocuklarımızla ilgili şeyler de paylaşacağız .. doğum takvimi ekliyeceğiz .. (en çokta burada takvim eklemek istiyorum )
Ay ne çok konuştum
zemua
Tabiki de irtibatta kalacağız canım
Genetik testlerinizi yaptırdınız mı ? bizde devlette yaptırdık ilk tüp bebek denememizi tüm testler yapıldı ama genetik test yapılmadı genetik testleri de labotuvarla konuşmama istinaden söylüyorum tek test değilmiş çok farklı farklı testler varmış kişilerin sorunlarına ve yapısına göre değişiklik gösteriyormuş labotuvardaki bayan en iyisi siz bir kendi doktorunuzla görüşün sizden nasıl bir genetik test isterse ona göre yapalım dedi ..
Kusura bakmayın çok fazla yazdım ..
evet dimi ? evet bence de biraz daha ince eleyip sık dokumak lazım mantıklı düşünmek lazımBen testlerimi tüp bebeğe başlamadan önce yaptırmıştım canım. Eşim ve benden karyotip analizi, benden 4 lü trombofili paneli bakıldı. Eşimin sperm değerleri çok iyi, dna hasar oranı bakıldı, o da normal çıktı. Benim hormon değerlerim, yumurta rezervim falan da çok iyi. Yaşım 32. 2,5 senedir deniyoruz. 1 aşılama, 2 tüp bebek. Rahmimde küçük myomlar var belki onları çıkaralım diyebilir doktorum, bilemiyorum. Bir de immünolojik panel varmış, onu da soracağım. Ama bizim esas sorunumuz embriyo kalitesi. Mesela 9 embriyodan sadece 2 si kaliteli oluyor, diğerleri ya 5. günü hiç görmüyor, görse bile kalitesi düşük olduğundan dondurulmaya uygun olmuyor. Bunu nasıl arttırabiliriz diye görüşeceğim bakalım. Aslında iki kez başarısız olanlarda PGD öneriyorlar ama onun içinde 5. günü görmesi lazım embriyoların. Gerçi her halükarda yazdan önce tekrar girişmek istemiyorum. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var zihinsel olarak. Bu süreçte araştıracağım, yurt dışından doktorlara da danışacağım. Off dünyanın en kolay şeyi, neden bu kadar zorsunnn???
Canım valla bende önümüzdeki ay transfer olacağım adet oldum bittim. Yasmin verdi şimdi onu kullaniorm adetin ikinci günü transfer için aşamalar yapılacak. 11 tane yumurtam var. 4 tanesi 5.gün embriyosucanım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?
Bu ara biraz durgunlaştım o tüp bebek için koşuşturmalarım bitti şimdi ne yapmam gerektiğine kadar vermeye çalışıyorum ..
İlaç raporumu çıkartacağım 6 aylık süresi varmış sanırım bir kaç ay sonrada denemeyi düşünüyorum 2. tüp bebeğimi
Birde iki yer var aklımda tüp bebek merkezleri gidip görüşeceğim fiyat alacağım yaptırmak istediğim teknikleri soracağım bakalım eşimle müsait olduğumuzda gideceğiz ..
Sen naptın nasıl gidiyor ???
Banada 6. Gün embriyosu koydular artık 6 güne gelmişse kalite vs aranmiyor dedi bu çok olumlu bir durum aslında bebek geliyor ddemek oluyor insallah hayirlisiyla transfer olsun da zaman cabuk geciyor insallah olumlu sonuçlanirCanım valla bende önümüzdeki ay transfer olacağım adet oldum bittim. Yasmin verdi şimdi onu kullaniorm adetin ikinci günü transfer için aşamalar yapılacak. 11 tane yumurtam var. 4 tanesi 5.gün embriyosu
7 tanesi 6.gün emriyosuymus