- 4 Ocak 2021
- 215
- 55
- 18
- 31
- Konu Sahibi Benben1212
-
İnşallah canım dış gebelikte kanama da oluyor genellikle senin sadece ağrın war oda İnşallah yeni gebelik oluştuğu içindirTamam canım çok sağol bu arada doktor şuanlık dış gebelik yok gibi dedi
8 aydır deniyoruz ama iğneyi ilkKacinci denemen canim
Daha yolun başındasın canim inşallah ikinci deneme başarılı olur bende adet olmayı bekliyorum üçüncü denemeye geçicem8 aydır deniyoruz ama iğneyi ilk
İnşaallah şimdi de hafif kahverengili akıntı geldi o beni korkuttu ya ne ki acaba yerleştiği için mi acabaİnşallah canım dış gebelikte kanama da oluyor genellikle senin sadece ağrın war oda İnşallah yeni gebelik oluştuğu içindir
Ben okadar cok araştırıyorum ki hamilelikte ilgili şeyleri başıma gelirse bilgim olsun diye bildiğim kadarıyla ilk aylarda kahve rengi akinti normal ama kırmızı renge dönerse hemen hastaneye git düşük riski war demektirİnşaallah şimdi de hafif kahverengili akıntı geldi o beni korkuttu ya ne ki acaba yerleştiği için mi acaba
Sağol canım ya çok açık bi kahverengiydi koyu da değildi ama korkuyorum işteBen okadar cok araştırıyorum ki hamilelikte ilgili şeyleri başıma gelirse bilgim olsun diye bildiğim kadarıyla ilk aylarda kahve rengi akinti normal ama kırmızı renge dönerse hemen hastaneye git düşük riski war demektir
Normal bebeğin senle sıkma canını haftaya gittinde hastaneye bence keseyi bile görürsünSağol canım ya çok açık bi kahverengiydi koyu da değildi ama korkuyorum işte
Doktorumla dün konuştum gebeliğin daha çok başındasın kabaca 3-4 haftaya görürüz keseyi dedi beta ma baktıNormal bebeğin senle sıkma canını haftaya gittinde hastaneye bence keseyi bile görürsün
Beta degerin kac cikti benim ilk gebeligim de hastaneye gittim 1 aylık olmuştu kalp atışını bile dinlemiştim ama kaybettim diğer aylardaDoktorumla dün konuştum gebeliğin daha çok başındasın kabaca 3-4 haftaya görürüz keseyi dedi beta ma baktı
157.31 çıktıBeta degerin kac cikti benim ilk gebeligim de hastaneye gittim 1 aylık olmuştu kalp atışını bile dinlemiştim ama kaybettim diğer aylarda
Maşallah157.31 çıktı
Benimde pek bilgim yok ama sanirsam 3 hafta civarıNe kadarlık olmuş oluyorbilmiyorumda
Inşallah ya hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim bende bugün adet olsun cuma gunu gidicem doktoruma 3. Günü gel dediDaha yolun başındasın canim inşallah ikinci deneme başarılı olur bende adet olmayı bekliyorum üçüncü denemeye geçicem
sağol canımBenimde pek bilgim yok ama sanirsam 3 hafta civarı
Allahım gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder inşaallah sana daInşallah ya hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim bende bugün adet olsun cuma gunu gidicem doktoruma 3. Günü gel dedi
Aminnn Inşallah Allah razı olsun sana da sağ salim kucağına aldırmak nasip etsin sağlıklı ömürlüAllahım gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder inşaallah sana da
Amin canım çok sağolAminnn Inşallah Allah razı olsun sana da sağ salim kucağına aldırmak nasip etsin sağlıklı ömürlü
Tahmin yürüttüm sadece doktorun sana soyler zaten kac haftalik olduğunu p.tesi gunu mu gidicn:)sağol canım
Benimde yarın günüm:)Inşallah ya hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim bende bugün adet olsun cuma gunu gidicem doktoruma 3. Günü gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?