Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Canim bak benimde basimdan dis gebelik geçti hcg degerim yüksek ama kese yoktu yani bebek falan yoktu bi kaç tane doktorun yanına git bir tanesiyle karar verme
Zaten bu kadın doğumcu değildi normal doktordu ama iyi bi doktor sadece ağrıların bölgesine bakarak söyledi kendi doktoruma haftaya pazartesi gideceğim

Canim bak benimde basimdan dis gebelik geçti hcg degerim yüksek ama kese yoktu yani bebek falan yoktu bi kaç tane doktorun yanına git bir tanesiyle karar verme
Ay kızlar bende 2 kere dış gebelik gecirdim Allah korusun. İnşallah sağlıklıdır bu sefer
catlatma iğnesinden sonra akintin oldumu canim
4 ve 5. Gün başladı canım bugün5. Günüm krem renkli oluyor

Zaten bu kadın doğumcu değildi normal doktordu ama iyi bi doktor sadece ağrıların bölgesine bakarak söyledi kendi doktoruma haftaya pazartesi gideceğim
Canim saglik ocagina gidip gebelik suphem var deyip test yapsana hem pazartesiye kadar soru isaretleriyle yasamamis olursun

şeffaf akıntı gelincemi çatlamış oluyo
O çatladığına dair bir belirti. Ama gelmeyedebilir canım. Benim geçen ay gelmemişti kontrolde çatlamıştı. By ayda gelmedi

Ben de ikinci iğnemi 24 ocakta vuruldum klomenle beraber..ama bi kaç gündür çok ağrım var sanki hastalanacağım
Cnm bendede ağri çok vardi bazen akintim çok geliyodu ağridan tuvalete kaciyodum moralim bozuluyodu diyodum aha hastalandim ama meyerse bebeyim tutunuyumuş şimdi 8 haftalik hamileyim darisi sizin başiniza inşallah dualarim sizinle bide benim şimdi düşük tehlikem var sürekli dinleniyom

A
Allahım brbeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..inşaallah b3n de güzel haberler alırım bana dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…