- 26 Ocak 2021
- 150
- 34
- 13
- 28
- Konu Sahibi Benben1212
-
Zaten bu kadın doğumcu değildi normal doktordu ama iyi bi doktor sadece ağrıların bölgesine bakarak söyledi kendi doktoruma haftaya pazartesi gideceğimCanim bak benimde basimdan dis gebelik geçti hcg degerim yüksek ama kese yoktu yani bebek falan yoktu bi kaç tane doktorun yanına git bir tanesiyle karar verme
catlatma iğnesinden sonra akintin oldumu canimBende yarın başlıyorum ilk kez klomene çatlatma iğneside olurum muhtemelen iğneyi kendinizmi vuruyosunuz yoksa vurduruyomusunuz daha önce olanlar
Hcg degerin kactiZaten bu kadın doğumcu değildi normal doktordu ama iyi bi doktor sadece ağrıların bölgesine bakarak söyledi kendi doktoruma haftaya pazartesi gideceğim
Hcg testi yoktu yaptıramadımHcg degerin kacti
Ay öyle desene sandım hcg degerin düşük yani yok içini ferah tut sen neden haftaya pazartesi gününü beklicen daha erken gitHcg testi yoktu yaptıramadım
Ay kızlar bende 2 kere dış gebelik gecirdim Allah korusun. İnşallah sağlıklıdır bu seferCanim bak benimde basimdan dis gebelik geçti hcg degerim yüksek ama kese yoktu yani bebek falan yoktu bi kaç tane doktorun yanına git bir tanesiyle karar verme
4 ve 5. Gün başladı canım bugün5. Günüm krem renkli oluyorcatlatma iğnesinden sonra akintin oldumu canim
hala gelmedi ama benim daha 4 gün olduAy kızlar bende 2 kere dış gebelik gecirdim Allah korusun. İnşallah sağlıklıdır bu sefer
4 ve 5. Gün başladı canım bugün5. Günüm krem renkli oluyor
Bazen olmayabiliyormuş canım. O şeffaf kaygan akıntıyı bende öok bekledim ama gelmeyebiliyormuşhala gelmedi ama benim daha 4 gün oldu
Canim saglik ocagina gidip gebelik suphem var deyip test yapsana hem pazartesiye kadar soru isaretleriyle yasamamis olursunZaten bu kadın doğumcu değildi normal doktordu ama iyi bi doktor sadece ağrıların bölgesine bakarak söyledi kendi doktoruma haftaya pazartesi gideceğim
şeffaf akıntı gelincemi çatlamış oluyoBazen olmayabiliyormuş canım. O şeffaf kaygan akıntıyı bende öok bekledim ama gelmeyebiliyormuş
O çatladığına dair bir belirti. Ama gelmeyedebilir canım. Benim geçen ay gelmemişti kontrolde çatlamıştı. By ayda gelmedişeffaf akıntı gelincemi çatlamış oluyo
EşiöAy öyle desene sandım hcg degerin düşük yani yok içini ferah tut sen neden haftaya pazartesi gününü beklicen daha erken git
Şimdi geldim doktora aradım rica ettim burda da makibe bozukCanim saglik ocagina gidip gebelik suphem var deyip test yapsana hem pazartesiye kadar soru isaretleriyle yasamamis olursun
Canım şimdi geldim makine bozuk burda daAy öyle desene sandım hcg degerin düşük yani yok içini ferah tut sen neden haftaya pazartesi gününü beklicen daha erken git
Cnm bendede ağri çok vardi bazen akintim çok geliyodu ağridan tuvalete kaciyodum moralim bozuluyodu diyodum aha hastalandim ama meyerse bebeyim tutunuyumuş şimdi 8 haftalik hamileyim darisi sizin başiniza inşallah dualarim sizinle bide benim şimdi düşük tehlikem var sürekli dinleniyomBen de ikinci iğnemi 24 ocakta vuruldum klomenle beraber..ama bi kaç gündür çok ağrım var sanki hastalanacağım
Allahım brbeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..inşaallah b3n de güzel haberler alırım bana dua et canımCnm bendede ağri çok vardi bazen akintim çok geliyodu ağridan tuvalete kaciyodum moralim bozuluyodu diyodum aha hastalandim ama meyerse bebeyim tutunuyumuş şimdi 8 haftalik hamileyim darisi sizin başiniza inşallah dualarim sizinle bide benim şimdi düşük tehlikem var sürekli dinleniyom
Amin Dualarim hep sizinle cnm benim inşllah tez vakitte rabbim nasip ederA
Allahım brbeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..inşaallah b3n de güzel haberler alırım bana dua et canım
Cnm senin kacinci gün bide test yaptinmiA
Allahım brbeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..inşaallah b3n de güzel haberler alırım bana dua et canım
Bugün 15 dün yaptım pozitiftiCnm senin kacinci gün bide test yaptinmi
Ay hadi inşallah bende 14 . Günde yapmiştim cikmiştiBugün 15 dün yaptım pozitifti
Bu tedaviyi ilkmi kullandinBugün 15 dün yaptım pozitifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?