- 26 Ocak 2021
- 150
- 34
- 13
- 28
- Konu Sahibi Benben1212
-
Bi de iyi bi haber alsak Allah’ın izniyle sonra beta hcg kaç çıktıAy hadi inşallah bende 14 . Günde yapmiştim cikmişti
Yok 2.Bu tedaviyi ilkmi kullandin
573 cikmişti beta hcgBi de iyi bi haber alsak Allah’ın izniyle sonra beta hcg kaç çıktı
Ne kadarlıktı peki böyle soruyorum kusura bakma ama bilmiyorum da fikir olsun diye canım573 cikmişti beta hcg
Yok cnm benim zaten burda birbirimize danişiyoz bizede iyi geliyoNe kadarlıktı peki böyle soruyorum kusura bakma ama bilmiyorum da fikir olsun diye canım
Adetimden 5 gün gecmiştiNe kadarlıktı peki böyle soruyorum kusura bakma ama bilmiyorum da fikir olsun diye canım
Ozamna daha kese gürünmüyoduAdetimden 5 gün gecmişti
Allah bağışlasın canı m çok sağolOzamna daha kese gürünmüyodu
gebelik oluştu mu acaba ?Çok sağol canım
Bugün tekrar kan verdim sonuç alınca yazicam mutlakagebelik oluştu mu acaba ?
bugün iğnenin kaçıncı günü. benim 8. gün oldu günler geçmiyor yaz mutlakaBugün tekrar kan verdim sonuç alınca yazicam mutlaka
bugün iğnenin kaçıncı günü. benim 8. gün oldu günler geçmiyor yaz mutlaka
Negatif malesef canimbugün iğnenin kaçıncı günü. benim 8. gün oldu günler geçmiyor yaz mutlaka
kaç çıktı değerin geç döllenme falan olabilir mi ?Negatif malesef canim
kaç çıktı değerin geç döllenme falan olabilir mi ?
Eskiden yapıyorlardı simdi virüsten oturu yapıyorlar mi bilmiyorum yani yapıyorlar ben kan vermiştim acildeKızlar hastanenin acilinde beta hcg testi yaparlar mı gitsem yoksa illa doktora randevuyla mı gitmem lazım
Kacinci denemen canimNegatif malesef canim
Tamam canım çok sağol bu arada doktor şuanlık dış gebelik yok gibi dediEskiden yapıyorlardı simdi virüsten oturu yapıyorlar mi bilmiyorum yani yapıyorlar ben kan vermiştim acilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?