Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

bu salı randevum var çatlamış mi diye bakacak sanırım.İgneyi dün oldum inşallah ilk tedavimde olur da doktordan memnun kalırım

Yaa kader arkadaşıyız o zaman bende de pkos var kilon nasıl canım
Pandemiden önce gayet normal adet düzenim vardı. Evliliğim tam pandemiye denk gelince eve kapanıp ne bulduysak yemek suretiyle 10 kilo aldım ve adetlerim gelsin diye hep bitki caylarina yöneldim. Şuan 73 kiloyum metmorfin ınofolic verdi bana
Bende hep adet düzensizliği için gittim doktora kist falan yok rahmin temiz dedi özelliklede sordum kilo vermem gerekiyor mu diye sizde öyle bişey yok dedi tam 3 ay sonra bir çikolata ve birçok yumurtalık kistim nasıl olusmus anlamış değilim 3 ay adet olamadigim için gittiğimde insülin direncim ve ağır pcolu olduğumu öğrendim dünyam başıma yıkıldı sanki bu gittiğim doktorun da daha kilo vermeden bebek tedavisine başlamasını anlamış değilim tabiki bana olumsuz konuşmadı ama aklımda bir doktor daha var onada gideceğim inşallah benim hikayemde bu şekildeydi

Bence önce kafandaki düşünceleri at bu ayın sonucunu alana kadar cünkü stres yapıyosun ister istemez unut herşeyi, sonuc olumsuz olursa o zaman kendine bir yol çiz

Bence önce kafandaki düşünceleri at bu ayın sonucunu alana kadar cünkü stres yapıyosun ister istemez unut herşeyi, sonuc olumsuz olursa o zaman kendine bir yol çiz
Takmamaya çalışıyorum ama bu doktorların yaptığına sinir oluyorum. Sözde özel hastane !! Bu ay da olmazsa bitkisel kürler deneyeceğim ve kilo vermek önceliğim olacak

Evet bazen çok sinir bozucu olabiliyorlar canım. Kilo olarak çok sıkıntın varmı. Benimde vermem gerekiyo bende dedim önce kilo vereyim kendi sağlığımı düzeltiyim sonra tedaviye başlıyım diye ama daha fazla bekleyemedim şuan ikisini bir yapmaya çalışıyorum. Hem sağlıklı beslendiğinde daha fayda sağlanabilir belki tedavide

bu salı randevum var çatlamış mi diye bakacak sanırım.İgneyi dün oldum inşallah ilk tedavimde olur da doktordan memnun kalırım
İnşaallah canım bende bu ay bitkisel ürünler ile tedavimi destekliycem
Abur cubur hamur işleri paketli ürünler felan hep tetikliyor zaten o yüzden artmıştır bu süreçte sağlıklı beslenmeye vede egzersiz yapmaya özen göster yani ağır egzersizler değil de yürüyüş felan yapabilirsin

10-15 kilo vermem lazım benim 73 kiloyum sen kaç kilosun canim

Ben bitkisel ürünlerleri kullanmayı çok seviyorum ama çocuk için hiç denemedim doktorun verdiği ilaçlarla birlikte de kullanmak istemedim bu ay adet olursam soğan, hayıt,incir deneyeceğim inşallah sırayla. Bir aydır bende şekeri hamur işini vs. kestim kiloda verdim aslında yürüyüş de yapıyorum evde bakalım inşallah veririz kiloları

10-15 kilo vermem lazım benim 73 kiloyum sen kaç kilosun canim
Ah keşke 73 olsam 1 sene önce o kilodaydım ve şikayetciydim verme istiyodum sürekli diyet yapmaya çalışıyodum sonra bu sağlıksız gebelikler girdi araya kendimi yemeye verdim sanırım mutsuz oldukca yedim, evdeyim hareketinde kısıtlandı 1 yıl sonra bi çıktım 94 sonra92ye indim şimdi vermeye uğraşıyorum. Nasıl yaptıysam kendime bu kötülüğü

İnşaallah canım bende 68 kilodan 57 kiloya düştüm ama tabi beslenmeyi düzeltmek lazım

İyide sana insülin direnci için ilaç vermedi mi ? Pcolular çok zor kilo veriyor ilacı kullanmak istemiyorsanda bı diyetisyenle görüşebilirsin. Bende nasıl bu kiloya geldim bilemiyorum ama bı kaç kiloda versen adet düzensizliğine etki eder benim arkadaşım 1 yılda 30 kilo vermiş umudunu kaybetme bence geç olsun güç olmasın

İnşaallah canım bende 68 kilodan 57 kiloya düştüm ama tabi beslenmeyi düzeltmek lazım
Kesinlikle öyle. Bebek olunca onune ne geliyorsa yemek gibi bı düşünce olusuyor ama şimdiden alışmak lazım ki hamilelikte de devam etsin bu rutin. Ben çocuk gelişimi okuyorum beslenmenin de etkisi göz ardi edilemez derecede önemli

İşte insülinime hiç bakmadı daha önceden düZenli saati saatine olurdum adet kilo aldıkca düzensizleşti doktorda bildiği için sanırım normalde olabildiğimi kilo ver dedi sadece. Hazirandan beri ilk defa bu ay kendim oldum canım 2 kilo bile belki işe yarıyo olabilir hayırlısı neyse o olsun ben biyandan vermeye calışcam biyandan da tedaviye bakalım tedbir bizden gerisi Allahtan

Aynen bende saati saatine adet oluyordum. Kilo aldıkça duzensizlesti. Çok diyet yaptım ama ben veremedim. Belki senin doktorun hemen ilaca başlamak istememiş olabilir. Bizim gibi insanlar su içse yağ oluyor inşallah hakkımızda hayırlısı

Maleseff öylee ayın 12sine dahiliyeye gidicem o zaman insülinime baktırıcam ama çok çıkarsa bence dahiliye verir ilaç

Aa ne güzel canım bebiş olursa yetiştirirken baya işine yarar bilgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…