Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Aa ne güzel canım bebiş olursa yetiştirirken baya işine yarar bilgiler
Öyle ama şuan doğum öncesi ve doğum sonrası bebeğin gelisimini öğrenmek biraz can yakıcı. Tekniği biliyorsun ama pratiğin yok. İnşallah hayirlisiyla olur bazen hiç olmayacak gibi geliyor nedense

Öyle ama şuan doğum öncesi ve doğum sonrası bebeğin gelisimini öğrenmek biraz can yakıcı. Tekniği biliyorsun ama pratiğin yok. İnşallah hayirlisiyla olur bazen hiç olmayacak gibi geliyor nedense
Umudunu kaybetme kuzum bize en çok moral lazım
Pkos olduğu için zayıf olsam da insülin direnci olabilir yani Bi yerde okumuştum hem göbik var benim napsam gitmeyen oda insülin direncini etkiliyormuş

Umudunu kaybetme kuzum bize en çok moral lazım
Pkos olduğu için zayıf olsam da insülin direnci olabilir yani Bi yerde okumuştum hem göbik var benim napsam gitmeyen oda insülin direncini etkiliyormuş
Evet kuzenimde oyle göbeği bile yok ama adet olamiyor. İnşallah yoktur da sende kavuşursun bı an once bebisine

Benimde bugün çatlama ignemin 10ncu günü stresli bekleyiş içindeyim test kaçıncı gün yapmalıyım
Vurduranlardan genelde 12. Gün en erken yapılır diye okudum hep bir iki gün daha bekle istersen

Bende yarın başlıyorum ilk kez klomene çatlatma iğneside olurum muhtemelen iğneyi kendinizmi vuruyosunuz yoksa vurduruyomusunuz daha önce olanlar
Cnm ben 10 gün önce klomen kullandim 5 gün sonra catlatma iğnesi oldum bazilari kendileri iğnelerini yapiyolar ama benimkini doktor vurdu şimdi 4 günüm kaldi bakalim nasip inşallah hepimize nasip olur anne olmak

Cnm ben 10 gün önce klomen kullandim 5 gün sonra catlatma iğnesi oldum bazilari kendileri iğnelerini yapiyolar ama benimkini doktor vurdu şimdi 4 günüm kaldi bakalim nasip inşallah hepimize nasip olur anne olmak
Aminn canım inşallah çift çizgiyi görceksin 4 gün sonra bende 2. Günümdeyim klomenin cuma randevum var bakalım neyle karşılaşıcaz günde kaç tane kullanmıştın klomen ben 3 tane kullanıyorumda acaba fazlamı geliyo diyoeum dün ilk gündü hemen kasık ağrılarım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…