- 11 Aralık 2020
- 199
- 113
- 33
- Konu Sahibi Benben1212
-
Öyle ama şuan doğum öncesi ve doğum sonrası bebeğin gelisimini öğrenmek biraz can yakıcı. Tekniği biliyorsun ama pratiğin yok. İnşallah hayirlisiyla olur bazen hiç olmayacak gibi geliyor nedenseAa ne güzel canım bebiş olursa yetiştirirken baya işine yarar bilgiler
Doktor gerekli göre yapardi bence sen zaten zayifmissinBende hiç baktırmadım sanırım ya insüline gerçi baya tahlil var ama insülin yok sanırım
Umudunu kaybetme kuzum bize en çok moral lazımÖyle ama şuan doğum öncesi ve doğum sonrası bebeğin gelisimini öğrenmek biraz can yakıcı. Tekniği biliyorsun ama pratiğin yok. İnşallah hayirlisiyla olur bazen hiç olmayacak gibi geliyor nedense
Evet kuzenimde oyle göbeği bile yok ama adet olamiyor. İnşallah yoktur da sende kavuşursun bı an once bebisineUmudunu kaybetme kuzum bize en çok moral lazım
Pkos olduğu için zayıf olsam da insülin direnci olabilir yani Bi yerde okumuştum hem göbik var benim napsam gitmeyenoda insülin direncini etkiliyormuş
İnşaallah hep birlikte kuzumEvet kuzenimde oyle göbeği bile yok ama adet olamiyor. İnşallah yoktur da sende kavuşursun bı an once bebisine
Kilon iyi bence canım boyuna görede iyiyse, gerci insülin sadece kilolularda mı oluyo onu hiç bilmiyorumBende hiç baktırmadım sanırım ya insüline gerçi baya tahlil var ama insülin yok sanırım
İnşallahh canımmmGerekli görürse tabiki verir inşallah hızlıca verirsin kiloları canım
Valla bende tam bilmiyorum ama pkosla arasında sağlam bi ilişki olduğu kesin büyük aşk yaşıyorlarKilon iyi bence canım boyuna görede iyiyse, gerci insülin sadece kilolularda mı oluyo onu hiç bilmiyorum
Kesinlikle büyük aşıklarValla bende tam bilmiyorum ama pkosla arasında sağlam bi ilişki olduğu kesin büyük aşk yaşıyorlar
Aynen canım bakim Bi ara söyleyim doktoraKesinlikle büyük aşıklarsende kafana takıldıysa gittiğin bigün baktır canım
Vurduranlardan genelde 12. Gün en erken yapılır diye okudum hep bir iki gün daha bekle istersenBenimde bugün çatlama ignemin 10ncu günü stresli bekleyiş içindeyim test kaçıncı gün yapmalıyım
Canım sen gittinmi bugün naptınBende pazartesi gidicem insAllah bakalim napcaz
Çok heyecanlı bi süreç canım bugünü bitti say yarınıda atlattımı tammGunler geçmiyor resmen:)
Bos bekleyiş olmaz inşallah sizde warmi gebelikÇok heyecanlı bi süreç canım bugünü bitti say yarınıda atlattımı tamm
Cnm ben 10 gün önce klomen kullandim 5 gün sonra catlatma iğnesi oldum bazilari kendileri iğnelerini yapiyolar ama benimkini doktor vurdu şimdi 4 günüm kaldi bakalim nasip inşallah hepimize nasip olur anne olmakBende yarın başlıyorum ilk kez klomene çatlatma iğneside olurum muhtemelen iğneyi kendinizmi vuruyosunuz yoksa vurduruyomusunuz daha önce olanlar
Ay Amin inşallah 🏵🏵Ay insAllah burda mutlu haberler veririz bir birimize bir gün bizde buraya HAMİLEYİM yazacaz insAllah
Amin inşallahBos bekleyiş olmaz inşallah sizde warmi gebelik
Aminn canım inşallah çift çizgiyi görceksin 4 gün sonra bende 2. Günümdeyim klomenin cuma randevum var bakalım neyle karşılaşıcazCnm ben 10 gün önce klomen kullandim 5 gün sonra catlatma iğnesi oldum bazilari kendileri iğnelerini yapiyolar ama benimkini doktor vurdu şimdi 4 günüm kaldi bakalim nasip inşallah hepimize nasip olur anne olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?