Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Amin inşallah Klomen kullanuyorum bende bugün ikinci günüm, ama çok kasık ağrısı oluyo normalmi acaba kızlar

Ben günde 2 tane kullaniyodum bi sabah bi akşam doktormu sana 3 tane kullan dedi 3 cok sanki

Ben günde 2 tane kullaniyodum bi sabah bi akşam doktormu sana 3 tane kullan dedi 3 cok sanki
Evet günde 3 tane 4 gün kullan dedi inşallah kötü bişeye yol açmaz bende fazlamı acaba diye düşüncedeyim ama

Cnm ben kolomen kullanırken kasıklarimda ağrı yoktu ama catlatma iğnesini vurulduktan 6 saat sonra kasiklarimda çok fena ağrılar vardi valla şimdide adet olacakmiş gibi kasıklarımda ağri oluyo nasip

Cnm ben kolomen kullanırken kasıklarimda ağrı yoktu ama catlatma iğnesini vurulduktan 6 saat sonra kasiklarimda çok fena ağrılar vardi valla şimdide adet olacakmiş gibi kasıklarımda ağri oluyo nasip
İnşallah bebişin yerleşiyodur

Amin inşallah Klomen kullanuyorum bende bugün ikinci günüm, ama çok kasık ağrısı oluyo normalmi acaba kızlar
Normal bende günde 3 tane içiyordum 7 saat arayla yatağa girerken ayaklarımı kaldiramiyordum kasiklarima agri giriyordu 5gun sonra kontrole gidince yumurtalık oluşmuş ve büyümüştü o gün iğne vuruldum korkma büyüyorlar ondandır inşallah

Doktorunu arasaydin bi söylerdin ağrim oluyo diye ona göre seni yönlendirir
Aklıma geldide belki yumurtalarım dirençli diye düşünüp vermiştir dedim kendi kendime ama inşallah kist mist olmaz mesajmı atsam acaba
Mesela bana başta vitamin ilaci vermişti aşırı derecede yan etkileri olmuştu bende söyledim dokturuma oda ilacımı deyiştirmişti
Ben ilk defa kullanıyorum canım hiç bilmiyorum yan etkisi bişeyi varmı banayeni deneyimliyorum

O zaman tamam içini rahatlattınız teşekkür ederimm inşallah yeteri kadar büyür benimkilerde bakalım

Cnm bence doktoruna bi msj at en azindan icin rahatlar

Cnm bence doktoruna bi msj at en azindan icin rahatlar
Şimdi geç olduda canım yarın atsan oda zaten geriye 1 gün kalıyo içmek için geç kaldım sanırım

Ay inşallah bu sefer olur Rabbim banada tüm isteyenlerede nasip eder gercekten beklemek çok zor her ay hayal kirikliğina uğramak insanı yoruyo Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallahh kaçıncı denemen bu tedviyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…