- Konu Sahibi Benben1212
-
Amin inşallahKlomen kullanuyorum bende bugün ikinci günüm, ama çok kasık ağrısı oluyo normalmi acaba kızlar
Ben günde 2 tane kullaniyodum bi sabah bi akşam doktormu sana 3 tane kullan dedi 3 cok sankiAminn canım inşallah çift çizgiyi görceksin 4 gün sonra bende 2. Günümdeyim klomenin cuma randevum var bakalım neyle karşılaşıcazgünde kaç tane kullanmıştın klomen ben 3 tane kullanıyorumda acaba fazlamı geliyo diyoeum dün ilk gündü hemen kasık ağrılarım başladı
Evet günde 3 tane 4 gün kullan dedi inşallah kötü bişeye yol açmaz bende fazlamı acaba diye düşüncedeyim amaBen günde 2 tane kullaniyodum bi sabah bi akşam doktormu sana 3 tane kullan dedi 3 cok sanki
Ben günde 2 tane kullaniyodum bi sabah bi akşam doktormu sana 3 tane kullan dedi 3 cok sanki
Cnm ben kolomen kullanırken kasıklarimda ağrı yoktu ama catlatma iğnesini vurulduktan 6 saat sonra kasiklarimda çok fena ağrılar vardi valla şimdide adet olacakmiş gibi kasıklarımda ağri oluyo nasipAminn canım inşallah çift çizgiyi görceksin 4 gün sonra bende 2. Günümdeyim klomenin cuma randevum var bakalım neyle karşılaşıcazgünde kaç tane kullanmıştın klomen ben 3 tane kullanıyorumda acaba fazlamı geliyo diyoeum dün ilk gündü hemen kasık ağrılarım başladı
Doktorunu arasaydin bi söylerdin ağrim oluyo diye ona göre seni yönlendirirEvet günde 3 tane 4 gün kullan dedi inşallah kötü bişeye yol açmaz bende fazlamı acaba diye düşüncedeyim ama
Doktorunu arasaydin bi söylerdin ağrim oluyo diye ona göre seni yönlendirir
Mesela bana başta vitamin ilaci vermişti aşırı derecede yan etkileri olmuştu bende söyledim dokturuma oda ilacımı deyiştirmiştiEvet günde 3 tane 4 gün kullan dedi inşallah kötü bişeye yol açmaz bende fazlamı acaba diye düşüncedeyim ama
İnşallah bebişin yerleşiyodurCnm ben kolomen kullanırken kasıklarimda ağrı yoktu ama catlatma iğnesini vurulduktan 6 saat sonra kasiklarimda çok fena ağrılar vardi valla şimdide adet olacakmiş gibi kasıklarımda ağri oluyo nasip
Normal bende günde 3 tane içiyordum 7 saat arayla yatağa girerken ayaklarımı kaldiramiyordum kasiklarima agri giriyordu 5gun sonra kontrole gidince yumurtalık oluşmuş ve büyümüştü o gün iğne vuruldum korkma büyüyorlar ondandır inşallahAmin inşallahKlomen kullanuyorum bende bugün ikinci günüm, ama çok kasık ağrısı oluyo normalmi acaba kızlar
Aklıma geldide belki yumurtalarım dirençli diye düşünüp vermiştir dedim kendi kendime ama inşallah kist mist olmazDoktorunu arasaydin bi söylerdin ağrim oluyo diye ona göre seni yönlendirir
Ben ilk defa kullanıyorum canım hiç bilmiyorum yan etkisi bişeyi varmı banayeni deneyimliyorumMesela bana başta vitamin ilaci vermişti aşırı derecede yan etkileri olmuştu bende söyledim dokturuma oda ilacımı deyiştirmişti
O zaman tamam içini rahatlattınız teşekkür ederimm inşallah yeteri kadar büyür benimkilerde bakalımNormal bende günde 3 tane içiyordum 7 saat arayla yatağa girerken ayaklarımı kaldiramiyordum kasiklarima agri giriyordu 5gun sonra kontrole gidince yumurtalık oluşmuş ve büyümüştü o gün iğne vuruldum korkma büyüyorlar ondandır inşallah
Cnm bence doktoruna bi msj at en azindan icin rahatlarAklıma geldide belki yumurtalarım dirençli diye düşünüp vermiştir dedim kendi kendime ama inşallah kist mist olmazmesajmı atsam acaba
Ben ilk defa kullanıyorum canım hiç bilmiyorum yan etkisi bişeyi varmı banayeni deneyimliyorum
Ay inşallah bu sefer olur Rabbim banada tüm isteyenlerede nasip eder gercekten beklemek çok zor her ay hayal kirikliğina uğramak insanı yoruyo Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCnm bence doktoruna bi msj at en azindan icin rahatlar
Canim sende akinti warmi süt gibi beyaz sıvı halinde senin aynı durumdayım 10gun önce bende iğne vuruldumCnm bence doktoruna bi msj at en azindan icin rahatlar
İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırızO zaman tamam içini rahatlattınız teşekkür ederimm inşallah yeteri kadar büyür benimkilerde bakalım
Evt ara ara oluyoaCanim sende akinti warmi süt gibi beyaz sıvı halinde senin aynı durumdayım 10gun önce bende iğne vuruldum
Hade hayırlısı inşallah oda belirti diye duydum bendede oluyorEvt ara ara oluyoa
Şimdi geç olduda canım yarın atsan oda zaten geriye 1 gün kalıyo içmek için geç kaldım sanırımCnm bence doktoruna bi msj at en azindan icin rahatlar
Bide kasıklarimda ve belimde ağrılar var sendede oluyumuCanim sende akinti warmi süt gibi beyaz sıvı halinde senin aynı durumdayım 10gun önce bende iğne vuruldum
inşallahHade hayırlısı inşallah oda belirti diye duydum bendede oluyor
AynenŞimdi geç olduda canım yarın atsan oda zaten geriye 1 gün kalıyo içmek için geç kaldım sanırım
İnşallahhAy inşallah bu sefer olur Rabbim banada tüm isteyenlerede nasip eder gercekten beklemek çok zor her ay hayal kirikliğina uğramak insanı yoruyo Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallahhİnşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?