- 29 Kasım 2016
- 185
- 129
- 103
- 33
- Konu Sahibi Obirponcik
-
4+3 bende erken değil mi kese gözükmesi içinSat tarihim 25 aralik su an 4+6 günlük hamileyim sata göre dün test yaptım ve pozitif çıktı bugün sabah doktora gittim küçücük bir kese gözükmus yani tam belli değil ama onların yaptığı idrar testine göre de hamileyim haftaya randevu verdi tekrar gidicem inşallah keseyi görebiliriz.
En son sat tarihiniz öğrenebilir miyim belki benim geç döllenme olabilir kendimi korkutmak istemiyorumbende hamileyim ve kesem gözüktü karından 4+2
8 aralık benim de adetime gore geri geliyor benim biraz düzensiz adetim doktor bana da geç döllenme olmuştur dediEn son sat tarihiniz öğrenebilir miyim belki benim geç döllenme olabilir kendimi korkutmak istemiyorum
aynen canım lekelenmen agrın yoksa korkma Allahın izniyle bisey olmazBenimde son adet tarihim 25 aralik geç dollenme olabilir deme endiselenmeme gerek yok
Son adet tarihiKızlar sat tarihi nedir ?
Hayırlı olsun hamile değilim ama oğlumu hep ponçiğim diye severimKizlar merhaba 29 yaşımdayım ve bir kac gun önce hamile olduğumu ogrendimbu süreç de neler yaşayacağım , başıma neler gelicek hiç bilmiyorum benim gibi acemi anne adaylarını buraya beklerim, birlikte yürüyelim..
Bnde cok uzun sure merak etmistim.Soramiyodumda kimseyeBasitmiş yahu
Ne guzel inşallah benimde hayirli saglikli bir oglum olurHayırlı olsun hamile değilim ama oğlumu hep ponçiğim diye severim
Sordum gitti vallahiBnde cok uzun sure merak etmistim.Soramiyodumda kimseye
Ay hadi ya allah kolaylik versin.. dur önce tebrik ederim cok sevindimm saglikla gelsin insallahKızlar bende test yapmıştım pozitif çıkmıştı perşembe günü kontrolüm var ama berbat dercede mide bulantısımide ağrısı ağızda tatsızlık var ağır geçiricem sanırım böyle olan varmı benim gibi ?
Teşekkür ederimAy hadi ya allah kolaylik versin.. dur önce tebrik ederim cok sevindimm saglikla gelsin insallahbenim rahat gidiyor cok şükür.. dr n mide bulantisi icin ilac yazicaktir rahatlatir seni ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?