- 10 Kasım 2014
- 51
- 58
- 88
- 38
- Konu Sahibi Obirponcik
-
Kizlar merhaba 29 yaşımdayım ve bir kac gun önce hamile olduğumu ogrendimbu süreç de neler yaşayacağım , başıma neler gelicek hiç bilmiyorum benim gibi acemi anne adaylarını buraya beklerim, birlikte yürüyelim..
tebrik ederimKizlar merhaba 29 yaşımdayım ve bir kac gun önce hamile olduğumu ogrendimbu süreç de neler yaşayacağım , başıma neler gelicek hiç bilmiyorum benim gibi acemi anne adaylarını buraya beklerim, birlikte yürüyelim..
Ay bende cok acemiyimtebrik ederimben de 31 yaşındayım bir buçuk hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Süreç konusunda maalesef acemiyim
Tüh ya senin ki ağır geçiyor.. bol bol dinlen uyumaya calis bir de iyi hissettiginde yürüyüş yapmaya calis ferahlatir belkiTeşekkür ederimsizinde hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş ... evet doktor yazdı bi bulantı ilacı bayağı rahatlatı fakat geçti sayılmaz hala bütün enerjimi alıyor evde bi çöp kaldıramıyorum
Tavsiyeni kesinlikle dinlicemTüh ya senin ki ağır geçiyor.. bol bol dinlen uyumaya calis bir de iyi hissettiginde yürüyüş yapmaya calis ferahlatir belki
Hadi hayırlısı darısı başımızaKizlar biz kalp atışlarımizi duyduk cok şükürhersey yolundaymis 2 aylık
AminnnHadi hayırlısı darısı başımıza
Teşekkür ederiz inşallahKonuyu görînce anıları depresti bendw ocak 2019 da ogrenmistim gebeligimi.. vay be zalim zaman.
Hepinize saglikli dogunlar dilerim
Yaa arkdasimnn cok tesekkur ederimObirponcik merhaba cnm ya hamileymissin nasil sevindim aklimda hep sen vardin acaba ne yapti diye rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeğini
Cnm kendim hamilesymişsim gibi sevindim inan insallah minik kuzuyu sağlıkla alirsin kucaginaYaa arkdasimnn cok tesekkur ederimyok boyle bisey ya hep baskalarinin haberini alir okurdum cok sukur allahim bana da nasip etti aratmadan verdi hamdolsun aminn insallahh ve herkese nasip etsin ins sen nasilsin napiyosun
Sende benim duamdasin canim benim insallaj sende guzel haberi alirsin hemen mujdelersinCnm kendim hamilesymişsim gibi sevindim inan insallah minik kuzuyu sağlıkla alirsin kucaginabende iyim cnm bu ay degerlendirdim beklemedeyim bakalim rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın herzaman duamdasin cnm hersey gonlunce olsun
Amin Allah razi olsun canim benimSende benim duamdasin canim benim insallaj sende guzel haberi alirsin hemen mujdelersinhersey gonlunce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?